İki sene önce Eylül'ün ilk haftası gitmiştik Palamutbükü'ne.. Bodrum'dan oraya geçmiştik ama denizi Bodrum'a göre hayli serin gelmişti bize.. Akşamları da hava serinliyordu. Siz şanslıısnız o zaman:) |
2023 F/P Otel Fırsatları (338. sayfa)
-
-
İki sene önceki hava ile kıyaslamak yanlış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Agustos ayında çivi gibi suyu vardı. Bende şaşırdım sıcak deyince. Normalde hep serindir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu yıl havalar daha geç ısındığı için daha geç soğuyor, denize de etki etmiş olabilir. 2 yıl önce de aynı tarihlerde ailem buradaydı, bu kadar sıcak olmayabilir ama o sefer için de serindi ya da çivi gibiydi kabul edebileceğim tabirler değil, zira annem deniz suyunu sıcak sever, iki seferdir de denizden çıkmıyor, soğuk olsaydı biz annemi göremezdik denizde :)
Şu an özelinde konuşuyorum, hava da deniz de sıcacık, benim için fazla dediğim sıcaklıkta öyle tabir edeyim..
Nirvana Medi Excellent
Oncelikle bu oteli oneren arkadaslara cok tesekkur ederim. Hersey çok güzeldi
Otele girisimizde odamizin hazirlanmasi icin lobide bekledik. Beklerken surekli bizimle ilgilendiler. Direk bize bi musteri temsilcisi tanimladilar. Surekli arayip sordu bizi. Memnun musunuz? İstediginiz var mi vs vs diye
Odamiza gectik. Odalar gayet temiz ve büyük. Havuzda sezlong sorunu yok. Otel cok genis alana konumlanmis. Otel %90 dolulukta olmasina ragmen hic biseyde sıra beklemedik.
Yemek kalitesine soyleyecek hicbirsey yok. Akliniza gelebilecek hersey var. Etlerin her turlusu var. Bonfile-Antrikot vs vs var. Baliklarda her ogun mutlaka var. Levrek-cupra vs hepsi var. Kahvaltida binbir çeşit peynir vs vs var. 24 saat acik ayrica bi alacarti var.
Alkol kalitesi cok çok iyi. Viskilerden Singleton-Glenvilet-Jack-chivas filan var. Biralar sisede. Beck-Efes-Bomonti vs vs var. Ayranlar kapali kutu. Su cam sise.
Denizi soylemeye gerek yok otelle alakalı bir durum degil
Personel son derece guleryuzlu ve yardimsever.
Sueno'dan cok daha ustun bi oteldi bence. Sormak istediginiz birsey varsa memnuniyetle cevaplayabilirim.
Gelecek sezon fiyati ayni olursa yine tercih edecegim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne kadara almıştınız hocam kaç gün ?
-
Hocam ben cok gec aldim. 5 gece 49k verdim. Erken rezervasyonla cok daha ucuza alan olmus. Ben agustos sonunda oteli aldigim icin pahalıya geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arin Resort Bodrum
Belki bu oteli merak eden olur diye birkaç kelime yazayım.
Otelin personeli elinden geldiğince her konuda yardımcı oluyor otelin en büyük artısı bu.
Plajda şemsiye olsun, şezlong olsun her eksikte yardım istemeniz yetiyor.
Yemek olarak 8/10 verebilirim çeşit yeterli, lezzet iyi. Sıra bekleme vs hiç sıkıntı yaşamadık.
İçki çok fazla kullanmıyoruz o yüzden net bişey diyemem.
Yüzme bilmeyenler için sahil hemen derinleşiyor uygun değil.
Havuzu küçük, kaydırak olan kısım bakımsız.
Akşamları ışıklandırma biraz yetersiz.
Animasyon ekibi sıcakkanlı ve başarılı. Çocuklar için dans her akşam var aynı müzikler bazen can sıksada çocuklar eğleniyor.
Birkaç ülkeden dansçılar geldi Brezilya vs. 3 geceydi sanırım gösteri yaptılar. Alanları baya küçük.
Otelin iç kısmı ve odaların çoğu büyük kısımda yenilenmiş. Banyolar için biraz işlem gerekiyor sanırım.
İnternet bağlantısı çok kötüydü.
Bodrum genelinde sanırım altyapı giderlerde sorun varmış. Bazen lağım kokusu fazla hissediliyor.
Kısacası otel ahım şahım bir otel değil ama yine de idare eder. Uygun fiyatla bulunursa gidilebilir. Ağustos ortası 5 gece 6 gün 30000 civarına kalmıştık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impact_24 -- 19 Eylül 2023; 16:43:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sırf bu altyapı problemleri yüzünden 2 yıldır Bodruma ayak basmıyoruz yolları berbat arabanız sürekli zarar görebilir,sokaklar ve otel çevreleri lağım kokusu hakim aynı zamanda sürekli bi mahallede su boruları patlayıp yollar çöküyor su basıyor trafiğini rezaleti ile kalabalığı anlatmaya gerek yok İst gibi aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrickk -- 19 Eylül 2023; 16:36:54 >
Evet katılıyorum her kelimesine. Bodrum a ilk defa gittim ve gerçekten hiç hayal ettiğim gibi değildi.
Biz İzmirden gitmiyoruz millet İstanbuldan saatlerce yolculuk yapıp gitmeye çalışıyor sonuç rezalet pok kokan Bodrum.
Biraz pahalıymış hocam ama erken sezonda kovalarım bu oteli teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 19 Eylül 2023; 17:0:21 >
Merhaba ücretsiz ala carte hizmeti var mı ? bir de şezlong savaşı var mı acaba :)
-
Bende giremem serin suya fakat hava bizim gittiğimiz tarihlerde o kadar bunaltıcıydıki suya atıyordum direk kendimi. Çünkü dışarıda nefes almak imkansızdı. Ben sıcak seviyorum diyelim ama çocuklarım ve eşim her türlü suya girmelerine rağmen, o sıcakta o su o kadar nasıl soğuk olabiliyor diye bahsederler hep. Bodrumdan çok çok serindi Agustos ayında 2 yıl önce.
Değişkenlik gösterebilir, kişiden kişiye de değişebilir elbet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
7 alacart 5 tanesi ucretsiz. Sezlong savasi yok hocam. Hicbiseyde sira yok. Otelde cok fazla rus var. Bi defa hir gur cikti o da rus sanatci konser veriyordu. Ruslar birbirini yiyordu yer kapmak icin onun disinda sira yok
Hocam ben 15 gun öncesinden aldigim için pahalı önceden daha uygundur. Otel bence çok iyi bi fiyatiyla bile
Hocam denizle ilgili neyi kast ettiniz anlayamadım?
Hocam deniz kemer denizi yani bulanik. Denizin kalitesiyle otelin alakasi yok
Bir de otel full Rus. Tek tuk Türk goruyorsunuz.
kemer denizi aslında çok bulanık olmaz, kayalık çok olur ama.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X