Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
347
Favori
638.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Crystal Otellerinin fiyatları Kirman ve Barut Grubunu bile geride bırakmış durumda.

Önümüzdeki yıl için alternatif tatil rotaları üretmek şart oldu.

Ben Crystal Grubunun orta kalite bir oteline 60 bin küsur TL vermem arkadaş!!

Datça, Marmaris, Kaş tarafları hala çok güzel. Nispeten ucuz da.

Olmadı yurt dışı turu...

Ama bu fiyatların cılkı çıktı artık.

• Yani orası öyle tabi. Fiyat talebe göre belirleniyor, iyi bir otel off sezonda fiyat düşük diye adına leke sürdürmez diye düşünüyorum. Yoksa vasat oteller yazın da özen göstermiyor yemeğe temizliğe.

Buralarda birisi otellerin konseptlerinin olduğu bir link paylaşmıştı. Aradım ama bulamadım.

• waybe kullanıcısına yanıt
    Benim tarihlere Eylül için 5 gece 30 çıkıyor ama 6 taksit iptal yok vadesi çok dar olduğu için almıyorum 1050-1100 dolar bağlamış olacağım ve iptal edilemiyor maalesef

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Akra Kemer eylülde 5 gece nereden 30k fiyat aldınız hocam? Bir tek kendi sitesinde o da 37.800 iptalsiz, 42.000 iptal seçeneği ile çıkıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt
    Zamlanmış 30.8 e 33k iptali çıkıyordu bir kale daha yıkılmış 😀

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Ben eylül başı 4 gece olarak bakıyordum, ilk açıklandığından beri değişmedi. 30.2 sigortasız, 33.5 sigortalı. Ya sen yanlışlıkla 4 gece baktın hocam ya da senin tarihte daha düşüktü onu da eylül başı fiyatına güncellediler.

• Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen hocam benim ilk gördüğüm fiyatı ekime atmışlar

Sigortalı sigortasız arası fiyat farkı azımsanmayacak kadar olmasa alır garantilerdim ama tarihim net değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 21 Eylül 2023; 17:4:45 >
  • 11-18 eylül tarihleri arasında akka alinda kiriş otelde konakladım..

ilk girişte resepsiyonist gelip form doldurdu, otelin dolu olduğunu kahvaltıya geçebileceğimizi söyledi. o arada garson arkadaş gelip bir isteğimiz olup olmadığını sordu. ilk karşılama hoşumuza gitti açıkçası.. bu arada ets turdan herhangi bir arkadaş karşılamadı. velhasılı kahvaltıya geçtik.

bakın baştan yazayım yemeklerle çok aram yok herşeyin ortlaması ihtiyacımı görür. onun için kahvaltıda envai çeşit peynir vardı hatta özel bir peynir büfesi falanda vardı. omlet için ayrı bir personel ayrı bir yerde istediğiniz gibi omlet yapıyordu.

su böreği vardı hergün vs. vs. bana göre normal bir kahvaltıydı..

neyse saat 2 olması rağmen arayıp odayı teslim etmeyince gidip biraz resepsiyonistlerle tartışmam gerekti. daha sonra saat 14.30 gibi oda teslim edildi. oda yan blok standart odaydı fakat sanırım tartışmadan ötürü ana bina standart oda verdiler. oda yeterli büyüklükteydi. bir büyük yata ( iki yatak yan yana) birde kanape tarzı birşey fakat biraz sediri andıran bir koltuğuda 6 yaşındaki kızım için gayet kullanışlı bir hale getirip yatak olarak hazırlamışlardı. mini bar her gün iki adet bira, fanta, kola, soda ve kraker, bisküvi tazrzı şeylerle dolduruluyor. temizlik gayet iyi hergün yapıldı bir sorun olmadı. yani kısaca odayla ilgili bir sıkıntı yaşamadık..

öğle yemeklerinde ana restaurantta hergün ızgara (köfte, tavuğun çeşitleri) balık, hindi vb. standart olarak sunuluyordu. ekstra birşey görmedim. snack te ise 7 gün kaldım 2 gün et döner vardı geri kalan tavuk döner sabitti. artı kfc tarzı tavuk menüsü vardı gayet lezzetliydi. hamburger, çorba, salata falan standarttı.

akşam yemeklerinde hergün farklı bir ızgara et vardı, bir akşam balık akşamıydı midye , kalamar vs. çıktı. öle aman aman değişik birşey görmedim. 7 gece konakladığımız için ücretsiz alacarte normalde vermediler fakat müşteri ilişkileriyle görüşünce bir gecede balık alacarte da geçirdik. fena sayılmazdı.

gelelim benim en çok ilgilendiğim mevzu alkol konusuna.. viski chıvas, red black label vs. , rakı efe gold, tekirdağ vs. bira şişe becks, efes ve mıller ..

benim genel nolarak kullandığım alkoller bunlar olduğu için gerisiyle pek ilgilenmedim ve gayet başarılıydıda. bu arada barmenler işlerine baya hakim güzel kokteyller hazırladılar sağolsunlar tatil boyunca..

gece eğlenceleri vasat. denizi hemen derinleşiyor. iskeleden girince gayet güzel dibi grünüyor. havuzda şezlong kapma gibi bir olay yok, otelin dolu olduğunu söylediler fakat ben öle olduğunu düşünmüyorum çünkü pek kalabalık değildi. kalanlar genelde moldova, gürcü, azeri, biraz rus az birazda türktü.

kaydırakları çok güzeldi fakat 5-6 kat in çık baya yoruyor bir iki kere ya kaydım ya kaymadım. kızım mini club a bayıldı zamanının çoğunu orda geçirdi.

yazabileceklerim aklıma takılanlar bunlar. 7 geceye haziran gibi 41 binlira ödedim. bir daha gidermiyim derseniz gitmem.

he bu arada ets yetkilisini otelde hiç görmedim sadece bir kere aradı bir kerede otelde olacağını bildirdiği bir mesaj aldım ilgilenmedim zaten. sonra ne bir arayan ne bir soran ets baya baya şımarmış sanırım sektörde tekel olduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unusual_pscho -- 22 Eylül 2023; 14:2:52 >

• unusual_pscho kullanıcısına yanıt
    Bu sene ets ve tatilbudurla tatile gittim ets en reziliydi ets yetkilisi otel kapısında gelen geçeni izleyip hiç ilgilenmedi hatta oda kaydımı yaptıktan sonra ben gittim merhaba nasılsın dedim utanır diye yok adam iyi sen dedi gitti fakat tatilbudur yetkilisi olduğu otele daha yoldayken aradı nasılsınız yaklaştınız mı vs dedi ben odanızı hazır ediyorum dedi girişte hemen karşılayıp oteli gezdirdikten sonra hemen odaya girişimi sağladı kız ve numaradını verip bi şey oldumu direk iletişime geçmemi söyledi ve her akşam organizasyonlar etkinlikliklerle ilgi whatsappdan yazmıştı.

Ets normalde kesinlikle tercih etmem garanti bank dayatması ve kredi kartlarına kampanya yapmaması nedeniyle fakat gitceğim otel tek etsde olduğu için mecbur istemeyerek tercih etmiştim.

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

hocam geçtiğimiz iki sene hariç gidemedim çünkü ondan önceki seneler ets den otel ayarlayıp gitmiştim bu kadar vurdumduymaz değillerdi ilgileniyorlardı fakat bu sene baya baya yok adamlar.. önümüzdeki sene ne yapacağız bilmiyorum direk otelden almak mantıklı sanırım..

• unusual_pscho kullanıcısına yanıt

Bu sene Manavgat - Side bölgesindeki ETS tur yetkilisi her gün destek oldu hocam. Hem sorunlarımız varsa dinledi hem kendi turları hakkında bilgi verdi. 6 günün 3-4 günü de oteldeydi.

Bodrum tatilini tatilbudurdan yaptırdım. Sadece whatsaptan tur mesajı iletti. Biraz kişide bitiyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FRaNZ FeRDiNaND F kullanıcısına yanıt
    2024 konusunda konu sahibi paylaştı o linkleri

• heartless81 kullanıcısına yanıt
    2024 açtılar mı ya. Bakalım oraya artık :)

• hendrickk H kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle.

• Arkdaşlar, ekim sonu 3 arkadaş bodrum da güzel bir otele gidelim diyoruz. 2 gece 3 gün konaklama yapacağız. Önceliğimiz alkol kalitesi ve yemek kalitesi

Seçenekler:

La Blanche Island: 13-15 ekim 13 bin tl civarı fiyat çıkıyor

kaltesi nasıl pek fikrim yok

Vogue bodrum: 21-23 ekim 17 bin tl civarı

benim seçeneğim vogue den yana fakat sezon sonu olduğu için korkuyorum açıkcası, alkollerden o kalmadı bu kalmadı durumu olabilir mi acaba ? yemek kalitesinde düşüş gibi. Açık ısıtmalı havuzu vs varmış bu sene giden olan oldu mu acaba ?

• Bir kaza geçirdik.
    jolly üzerinden 29 eylül girişli 3 ekim çıkışlı rezervasyonumuz vardı.
    Bugün iptal için aradık 7-14 gün içerisinde bankanıza iptal talimatı gider dedi.
    Ne bir mesaj geldi ne bir bildirim.

Elimizde iptal e dair bir şey yok problem çıkar mı? Yapmamız gereken bir şey var mı?
    Pazartesi tekrar arayıp iptal talimatımız sistemde görünüyor mu diye teyit ettireceğim. Başka ne yapabilirim acaba?

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Bir kaç güne yansır hocam geçmiş olsun

• Bodrum Vogue hotele giden arkadaş anlatıyor lüks ve çocuklara özel otel arıyorsanız gidilecek en güzel otelmiş içersinde koca lunapark varmış dönme dolap falan ama fiyat baya pahlıymış

• 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.