< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (5. sayfa)
-
-
Herkese iyi forumlar dileriz.
En kısa süre içerisinde, geçmişte de sıklıkla önerdiğimiz ve bu yılın f/p tesisi olmaya aday bir çok yeni tesisle ilgili fiyat sağlamaya başlayacağız.
Takipte kalınız.
Sevgiler.
Coşku Can Daşcı
Diverso Tur Acente Müdürü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hizmete veriyorum o parayı. Birde et yemiyorum ama köfte, tavuk balık yiyorum.birde eşim ve çocuklarım var. Onlar yiyorlar. Onlar yemesede giderim. Butik otel yerine göre uhd otellerden bile pahalı oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hilton otelleri de web sitelerinde 2023 fiyatlarını açmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet açıklanmış. Geceliği 500 Euro çıkıyor ağustos ayında.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim de Granada Luxury Okurcalar tatilimiz 3 gün önce bitti. Muhtemelen otelde birbirimizin yanından geçmişizdir 🙂 Erken rezervasyon döneminde 4800 TL’ye almıştım 4 gece. Bu sene fiyatların orta direk için hüsran olacağını düşünüyorum. Yaz ortası için 15 binin altında fiyat bulan şükretsin. Voyage’lar yüksek fiyatların habercisi oldu.
Bu sene diverso sayesinde f/p tatil yaptık. Ama söylemeden geçemeyeceğim sueno da çalışanlar çok yetersiz disiplinsiz odalar pis kalıyordu. 2 aile gittik banyo giderleri tıkalı küçücük odalar verildi. Koktely istiyorum çok yoğunum suan yapamam dendi. Suenoda saçma sapan insanlar çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarbeLeeMatkap -- 25 Eylül 2022; 16:32:37 > -
Sueno side mi bu? Deluxe gibi algılanabilir arada uçurum var
Deluxe golf belek hocam
-
Sueno Deluxe odaları küçük değildir, size ana bina harici bir yerden mi oda verdiler?
Şimdi baktım da, 45 m2 yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 25 Eylül 2022; 19:52:49 >
20 m2 ancakti evet ana bina.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sueno deluxe otelin en ucuz odası burada tüm paylaşılan otellerin giriş seviye odalarından büyük ama. Rubi platinum odaları falan minyatür kalıyor sueno deluxe yanında. Ben koridor gibi uzun olan giyinme odasından banyodaki çift lavabosuna kadar çok büyük buluyorum sueno standart odalarını. Size verilen oda çok enteresan olmuş küçük oda görmemiştim her sene en ucuz odasını alıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 25 Eylül 2022; 17:55:56 >
Over book otel.
Personel odası mı verdiler çok merak ettim şimdi.verdilerse de hiç şaşırmam.
Kirman otelleri ets üzerinden satışa açılmış.
Korkuyorum ki bu sene, bu fiyatlarla Voyage'lar F/P oteli olacak
-
alkol kullanan bir aile icin voyage ler su an yilin f/p adayi sahsi gorusum.10 gun sonrasina bu fiyatta kalmaz voyage
-
Bilgi için teşekkürler. Epey övülen bir otel grubu. 5 gece için 35 bin civarında görünüyor fiyatlar. Geçen yazın fiyatlarını hatırlıyor musunuz?
-
Malesef 5 gece şartı var. Fiyatları da Voyage seviyesine gelmiş.
Beklemeye devam...
-
Otel fiyatları öyle bir hale geldi ki kredi kartı limitleri yetmiyor artık
Bu sene fiyatlarını takip etmemiştim ama yorumlara istinaden seneye rezervasyon yaptırmayı düşünüyordum. Erken rezervasyon fiyatları biraz üzdü maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X