< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (7. sayfa)
-
-
Merhabalar, Yurtdışında mi yaşıyorsunuz euro ile ödeme yapma sebebiniz bu mudur? Türkiye’de yaşarken mi Euro üzerinden otel satın aldınız merak ettim, teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet yurt dısında yasıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Takip
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kalan bakiyeyi Ağustos ayında en az 25-26 lira ile çarparız diye hesaplamıştır otel. Yoksa TL ile o kadar indirim yapacaklarını sanmam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kirman Sidera Luxury & Spa, Temmuz 2023 5 gece fiyatı şu an 28 bin lira görünüyor ETS Tur sitesinde.
-
Şu otelleri merakla bekliyorum, umarım güzel fırsatlar olur;
Selectum Luxury
Regnum Carya
Sueno Deluxe
Lujo Bodrum
Be Premium Bodrum
Kaya Palazzo
Calista Luxury
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
double tree hilton kemer açmış. ilgilendiğim bir otel değil fakat voyage seviyelerinde. yüksek açıyorlar
-
2 yetişkin 1 çocuk için 17-21 Temmuz 2023 tarihleri arası açıklanan yeni fiyatlar:
-Doubletree By Hilton Kemer 36400 TL.
-Mukarnas Spa Resort 19156 TL
-Bosphorus Sorgun 12150 TL
-Side Kum Hotel 9531 TL
-Nova Park Hotel 10706 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickael Pote -- 27 Eylül 2022; 15:38:35 > -
Bunlar kaç günlük fiyatlar?
Herhangi bir süre kıstası yok. ETS istediği an fiyatları değiştirebiliyor.
-
kaç gün kalmak için fiyatlar 5 gece 6 gün mü?
-
17-21 Temmuz arası şeklinde düzeltildi mesaj.
4 gece 5 gün.
-
Bosphorus otel diye bı otel de fiyat açıklamış ETS puanı 8.5 bilgisi olan varmı otel ile alakali
Haziran için 6 gece 13bin küsur fiyat veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gookhandemir87 -- 27 Eylül 2022; 17:59:35 >
Benim de ilgimi çekti. Google yorumlarına bakmak lazım..
-
-
Fiyat olarak güzel şu zamanda 6 gece fiyatı çok iyi. Düşünmekte fayda var
Evet konum olarak çok hoş bı yerde değilim sanırım. Bı tarafta nehir bı tarafta deniz ikisinin ortasında konumlanmış. Nehirin diğer tarafı Topraklık bı alan. Fiyat nedeniyle düşünülebilir
Doğru mu bilmiyorum ama Bosphorus otel için bir yorumda anonsların sadece yabancı dilde yapıldığı yazılmış. Ben bu durumu gerçekten anlayamıyorum. Anonsları, tanıtımları yapan sunucuların Türkçe dilinde de yapması çok kolay olacakken neden bu şekilde bir tercih yapılıyor? Orta üst diye tabir edilen otellerde de mi durum bu şekilde?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X