Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.908
Cevap
345
Favori
639.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk açıklandığında böyle fiyat mı olur dedim voyage için ama zamı yapıştırmışlar.Almayı düşünüyorsan hemen alacaksın bu dönemde bir şeyi.Temmuz ayına torba için ben de rezervasyonumu yaptırdım kurtuldum arayıştan.

• Kronik02 K kullanıcısına yanıt

Belki otele maliyeti o kadar bile değildir. Fakat hesap yaparken karşı tarafa değil de cebimize maliyetinin ne olacağını hesaplamak doğru olandır. Ortalama bir bölgede deniz kenarı (beach, restaurant, cafe vb.) yerlerde oturup bir kokteyl içmek isteseniz fiyatlar 150-250TL civarı olacaktır. 2 kişi üzerinden 2 kokteyl içilse ıvırı zıvırı 1000 lira civarı bir meblağ çıkar ki otelde yeri geliyor günde 10-12 kokteyl rahatça içilebiliyor.

• Kronik02 K kullanıcısına yanıt

Bu mantıkla evden dışarı çıkamazsınız.

• Arkadaşlar Kirman otelleri hakkında tecrübesi olan var mı totale bakıldığında hangisi tercih edilmeli ?

• blackcold1907 kullanıcısına yanıt
    Arycanda Delüxe

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok yüksek fiyatlar. :-(

Geçen yıl Calyptus bu sene Sidera da kaldım. Genel olarak güzel oteller, hizmet kalite vs olarak. Sizin ne beklediğinize bağlı olarak değişir.

Deniz aramazsanız Calyptus Sideraya göre daha lüks ve güzeldi ama genel olarak en lüks oteli Belazur. Çocuk varsa Aricanda ve leodikya zaten yan yana kardeş oteller.

bu fiyatı haketmiyorlar.

• alitaro A kullanıcısına yanıt

Geçen sene de yanlış hatırlamıyorsam yüksek fiyattan başlayıp sezona yaklaştıkça diğer otellere göre daha az üzerine koydular. Erken rezervasyon için çok avantajlı olmayabilir.

• Gogou kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, ben daha önce baktığım Mayıs ve Haziran ayları icin voyage fiyatlarını kontrol ettiğimde aynı çıkıyor, Temmuz fiyatlarında mı artış yapılmıştı baktığınızda?

• 3-8 Temmuz arası Hilton Dalaman Sarıgerme 1758 Euro. Oldukça güzel bir otel. Türk lirası fiyat açıklandığında muhtemelen fiyat daha da uygun olacaktır.

• senayakbas kullanıcısına yanıt

Evet bazı tarihlerde indirimi %30 dan %25 e çekmişler

• senayakbas kullanıcısına yanıt

24-31 temmuz için bakmıştım.

• 4 gece 18-22 eylül arası crystal paraiso'da ultra herşey dahil iki kişi 8600 e kaldım yeni bitti balayım bu oteller neden bu kadar pahalı daha mı lüks oluyor acaba ? Ayrıca baya memnun kaldık eşimle.

• Apollon kullanıcısına yanıt
    Evet daha lüks oluyor,odadaki sampuandan sunulan yiyecek içecek kalitesine, en seçkin markaları sunuyorlar, tabi bunu almak istemek için günlük hayatta da bu kalitede bir yaşam standardi gerekli, açlık sınırı az üstünde gelir elde edip Voyage da tatil yapmak mantıklı olmuyor, ben karı koca devlet memuruyum Crystal bana uyuyor gelirim aylık 40-50 bin olsaydı Voyage falan verirdim. Bunlari temmuz Ağustos ayları için söylüyorum diğer aylarda daha uygun fiyatlar olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: senayakbas

Evet. Ben de simdi oteli arayarak bilgi aldım, verilen fiyatları yazıyorum, öncesinde şunu söylemek isterim ki 22-26 Mayıs fiyatları voyage Bodrum ve hatta sorgunu geçmiş Kirman’ın, şaka gibi

22-26 Mayis 2023 4 Gece fiyatları Kirman arycanda leodikya sidemarin(side) hepsi 20.700
    kirman sidera 22-26 mayıs 16.200
    kirman calyptus 19.200

Çocuğu olan aileler için 22-26 Mayıs Voyage Sorgun 18.200 (sadakat indirimi ile 17.290)
    Çocuksuz aileler için Voyage Bodrum 12.600 (indirim ile 11.970)

Mayıs sonu tatili düşünenler için bu yıl en uygun fiyat seçenekler bu şekilde gözüküyor, anlaşılan diğer oteller açıldıkça şok olmaya devam edeceğiz
    Mayısta bodrumda denize girmeyi düşünüyormusunuz gerçekten yoksa sadece havuz için mi

• Antalya’da Nisan-Mayıs-Eylül-Ekim
    Bodrum’da Mayıs-Eylül

Bu tarihler her anlamda daha güzel bence. Temmuz Ağustos aylarının kavurucu sıcaklarında denize girmek işkence oluyor insan hayattan soğuyor yanmaktan ve ayrıca deniz dışında bulunulduğu süre içerisinde terden. Ek olarak fiyat olarak da çok avantajlı yukarıda bahsettiğim dönemler. Aynı hizmet, aynı içki kalitesi vs her şey aynı iken deniz suyu bir tık daha sıcak diye kavurucu sıcaklarda 2-3 kat fazla vererek tatil yapmak bana göre değil. 1 adet Temmuz-Ağustos tatili yerine aynı paraya 2 adet Mayıs ve Eylül tatili yapmak daha keyifli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ftokan F kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Geçen sene paylaştığım bir yazı belki bir faydası olur.

Ben 2020 ve 2021 yaz aylarını Swandor Topkapı Palace da geçirdim.

*Otel Tatil köyü oteli, Ana havuzu büyük, denize sıfır. aquaparkı var havuzun yanında. Ayrıca arkada Relax havuz ve yanında pastanesi var orayı tercih ederim kendi açık dondurmaları ve tatlıları var

*Denizi dalgalı ve deniz girişi biraz taşlı rahatsız etmez sizi. Hem kum hemde çim plajı var.

*Yemekleri fena değil tavuk eti ağırlıklı kırmızı et, hindi eti ve balık var. kahvaltısı da fena değil pastırma olmaz ama :) Tatlı ları da fena sayılmaz.

*Çocuklu aileler için ideal tatilciler çocukları mini cluba bırakıyor akşama kadar iyi ilgileniyorlar gördüğüm kadarıyla iyi ilgileniyorlar.

*Ana havuzun orada Bar var sıcak soğuk her türlü içecek var. İçkilerde Absolut, smirnoff vodka ama özellikle bu iki ismi söylemelisin başka vodka veriyorlar :) enerji içeceği Redbul değil bilmediğim litrelik bir marka Viski Jack Daniels vardı. Jager likör vardı malibu vardı. Yeni Rakı bir iki tane daha marka vardı.

*Odalar Hergün temizleniyor du ve mini bar dolumu oluyordu Mini bar da : Cola, Fanta, Soda, Su, Meyve suyu, cips, çubuk kraker.

*Ana havuzun orada güzel lahmacun ve tereyağlı soslu köfte ve mantı çıkan restaurantları var.

*Sahilde Snack bar var hamburger, pizza, tavuk kızartma gibi yiyecekler çıkıyordu hemen onun yanında barı var ve dondurma makinası var şu mc donalds larda olanlardan :)

*Akşamları Anfi de eğlenceli showlar var oradan çıkıp meydanda canlı müzik oluyor gece 11 gibi açık diskoları açılıyor bazı günlerde orasıda eğlenceli oluyor mesela bu sene Inna Konseri vardı.

*Gün içerisinde eğlenceli oyunlar oluyor su topu, dart,voleybol, survivor oyunları genelde şampanya ve şarap ödüllü oluyor.

*Eşim ve çocuğum seviyor o oteli yani bütçemize göre gidebildiğimiz oteller arasında iyi diyebileceğim olduğu için gidiyoruz. ama bu sene gidebilir miyiz bilemem.

bu bizim kendi değerlendirmemiz çok iyi otellere gitmedik orta halli otellere gittik ama ben şuana kadar memnun kaldım. siz memnun kalırmısınız bir şey diyemem.

Başka sormak istediğiniz bir şey olursa yazabilir siniz.

• eylül ayı için maxx royal belek tuttum 4 gece 5 gün

sağolsunlar yeni artışı yansıtmadılar 4000tl

önceden konakladığım içinde yüzde 5 indirim vardı.

F/P oteli tabi ki değil ama yaz aylarında voyageların fiyatı maxx royale ulaşacaktır.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.