Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.908
Cevap
345
Favori
639.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim

• orthos123 kullanıcısına yanıt
    Bir sıfır eksik mi yazdın hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yok şu anla dün arasında 4000 tl fark var ondan bahsediyorum.

57000 e tuttum

• Bemde yıllardır crystal oteller gurubuna gidiyorum. Ailecek gidilebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kendi çağrı merkezinden mi yoksa ets üzerinden mi ayarladınız oteli?

• brutal55 kullanıcısına yanıt
    Düşünüyoruz tabii, 2021 26-30 mayista da aynı oteldeydik her gün denizi kullandık çok güzeldi, umarım şansımıza yine öyle olur

Selam bende de bonus card sorunu olduğu için almamıştım o konuda da yardımcı oluyorlar mı biliyor musunuz acaba?

• atesoku kullanıcısına yanıt

kendi sitesindeki numaradan. ETS mümkün değil yardımcı olmazdı. QNB ye farksız 6 ya da böldü.

• senayakbas kullanıcısına yanıt

Nasıl girebildiniz o tarihte? Ben aynı yıl 2-6 Haziran'da oradaydım ve denizde geçen sürem herhalde 1 saat yoktur  Soğuğa dayanma eşiğim de yüksektir hani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senayakbas

Düşünüyoruz tabii, 2021 26-30 mayista da aynı oteldeydik her gün denizi kullandık çok güzeldi, umarım şansımıza yine öyle olur
    Sizi tebrik ediyorum o zaman ben haziranda bile giremem bodrumda 😁

• Herkese iyi forumlar.

Henüz f/p tesislerinin tespiti ve rezervasyon süreçleri için çok erken :)

Zaten Voyage’a ya da x bir başka tesise önceden karar verip fiyat açıklamasını bekliyorsanız tabi ki zaman geçirmeyin fakat ilerleyen dönemlerde çok daha farklı fırsatlar söz konusu olacaktır.

Hatırlayın; geçen sene sadece %1 ön ödeme kampanyamız dahi tüm erken rezervasyon sürecinin şeklini değiştirdi. Ya da Aralık ayında satışına başladığımız Rubi Platinum ve Sign’ı hatırlamakta fayda var.

Henüz bir tesis adına f/p tanımlaması yapmak için erken, zira karşılaştırabileceğiniz tesislerin fiyatları henüz belli değil.

Şahsi görüşüm; en az 15 Ekim - 1 Kasım periyodunu beklemekte fayda var.

Sevgiyle kalın.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü

• Diverso kullanıcısına yanıt

merhaba coşku bey size birkaç soru sormuştum bir iki sayfa arkada sanırım gözden kaçırdınız mümkünse cvplarmısınız ?

• Diverso kullanıcısına yanıt

Ets otelleri sezona hızlı giriş yaptı. Setur otelleri de bir an önce açıklanır umarım. Geçen sene Aralık ayına kalındığında yüksek fiyatlarla rezervasyon yapılmış oldu. Bazı oteller geç açtığı için rakiplerine göre yüksek fiyat ödendi.

Bu sene sueno, rubi, mirage vb oteller umarım kısa sürede fiyatlarını açıklar.

Double Tree By Hilton Kemer benim için referans otellerden biriydi. 2-2,5 kat artış bekliyordum da bu denli fiyat artışı abartı olmuş.

Birbirimizi kandırmaya gerek yok, açılacaktı açıldıydı falan... Perşembenin gelişi çarşambadan belli, eli ayağı düzgün otellerin gecesi temmuz ayında 7binin altında olmayacak, 8-9-10 devam eder.

Bu sene tatil yapanlar büyük fırsattan yararlandı, daha da ortadirek lüks tatil yapamaz.

• bugun 43 bin tl ye voyage almayanlara yarin 50 bine sueno satmaya calisilacak mi acaba fp denilerek?

bu sene 40-50 bin tl bandinda o butceyi ayiracak bir aile icin voyage fiyati fp dir.tum erken rez otelleri aciklaninca da bu yaziyi alintilarim.

burada yillardir hilton kemer vb oteller referanstir.o ufacik otel bile 45 bin tl den actiysa gecmis olsun bekleyenlere.

• Voyage bence de f/p, 4 gün torba rez. yaptırdım Eğer çok büyük fırsat olursa diğer oteller, yaptırılmış olan rezervasyonu iptal etmek 1 dakika sürüyor.
    Son 1 ay kalaya kadar da iptal sigortası olmadan ücretsiz iptal var zaten.

• erdsavas kullanıcısına yanıt

Doubletree By Hilton Antalya Kemer - 11.700 > 45.000

Voyage Belek Golf & Spa - 24.500 > 50.000

%200 reel enflasyonun oldugu bir ortamda bu aciklanan zam oranlariyla voyage a fp dememek mantiksiz geliyor.en dogrusunu yapmissiniz.

• Bu arada voyage yaptıracaklar için bir ipucu;

Ets burnundan kıl aldırmıyor ödemenin tamamını taksitli de olsa alıyor. %25 şimdi öde %75 sonra öde uygulamıyor erken rezervasyon diye.
    Voyage müşteri hizmetlerinden yaptırdım. %25 ini şimdi 9 taksit verdim, kalanı ocak ayında (konaklamadan hemen önce ya da 1 ay önce olmuyor maalesef) 9 taksit ödeyeceğim. Ödemenin büyük kısmı 4 ay taksit erteleme gibi oluyor ki şu ekonomide gayet avantajlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 30 Eylül 2022; 0:45:58 >
  • erdsavas kullanıcısına yanıt
    Voyage f/p olmasa da en iyi tercih. En azından içki sahtekarlığı yapamazlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emredeniz87 E kullanıcısına yanıt

Rubi Platinum’da markalı şişelere doldurma şeklinde alkol veriyorlar diye duydum, olayı yaşayan arkadaş açıklama yapacak burada yakında.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.