Olayı yaşayan benim detaylı açıklama yazayım; Rubi Platinum otel için mükemmel bir yorum yapacaktım her şey muazzam yemekler olağanüstü hizmet 10 numara vs. her şey harikaydı seneye tekrar gelirim diyordum ta ki gördüğüm bir şeye kadar… Beach barda Tanqueray cin istedim elinin altındaki şişeyi aldı aman tanrım o da ne!!! Tanqueray şişesinin beyaz kapağının yerine mavi kapak takılmış, üzerindeki tapdk yazısı artık parçalanmaya yüz tutmuş, şişe üst kısmındaki kırmızı süs kısım kopartılmış ve şişe ağzına kadar dolu. Bu kadar ileri derecede yorgun yıpranmış şişenin doldurulma olmama ihtimalini size bırakıyorum yorum yapamıyorum. Yani bu kalabalıkta bir şişe cin 1 saatte biter, aylarca tezgahta kalamaz en fazla 1 saat, o sürede bu hale gelmesi ya da depoda bu hale gelmesi farklı kapak olması ve şişenin üstüne üstlük tam dolu olmasının bir izahı yok. Ayrıca 5-6 saat sonra gidip tekrar istedim yine aynı kapağı kaybolmuş alakasız kapak takılmış aynı şişe, barmen görmeyeyim diye kapağı bir eliyle saklamaya çalışıp diğer eliyle bardakları hazırladı hatta :) Keşke yok deseler ya da konsepte dahil değil deseler. Ama var diyerek içinde ne olduğunu bilmediğimiz şeyleri vermeleri cidden midemi çok bulandırdı. Bu fiyat skalasındaki ve bu kadar güzel yorumlar alan ve almaya devam eden bir otel için inanılmaz bir şey… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (12. sayfa)
-
-
Evet hocam bonus kart ile 9’a böldüler. %25 ini verecek kadar limitim vardı zaten güzel denk geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 bin euroyu bugünden 9 taksitle almak gibi bir şansımız yok ama bir de o açıdan bakmak lazım.
-
Elbette o büyük bir avantaj ben zaten her sene erken rezervasyon yaptırırım sadece demek istediğim geçen seneki kampanya muhteşemdi. Şu an ise dövizin de fazlaca baskılandığını düşününce maalesef çok süper değil gibi.
-
Eylül başı bir hafta konakladık. Bahsettiğiniz durumu görmedim ama kokteyllerin lezzetsiz olduğu muhakkak. Ayrıca getirilen çerezler düğün salonu karışımından hallice ve bayat. Viski yanına çikolata istiyorsunuz, yok.
Ama benim asıl sıkıntım yemeklerdi. Girişimizin ikinci günü boğazdan mideye kadar yanma başladı, eve dönüşümüzün sabahında bıçak gibi kesildi :)
Fiyatına göre kalitesiz demek haksızlık olur. Ancak daha ucuza üst segment kalitesinde söylemi de hayli abartı.
Sign ile platinum arasında kalıp sign seçmiştik. İyi ki orayı seçmişiz. Okuyunca çok şaşırdım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2023 için Sign benim de radarımda, tabi biraz daha ilk elden yorum okumak şart.
Bu arada Voyage düşünüp Bonus’u olmayanlar doğrudan otel çağrı merkezini arayabilirler. Başta onlar da fark olur deseler de, ısrar edince aynı fiyatı uyguluyorlar. Ayrıca iptal sigortası alınmazsa son 30 güne kadar yine %100 iadeli iptal hakkı var. Yani sigortanın katkısı 30-3 gün arası olmuş oluyor.
Özetle sign olumlu - olumsuz taraflarını yazayım.
Olumlu : yiyecek içecek kalitesi 1.sınıf. Sadece yeşil peri. Absent yoktu :D onu da normal karşıladım. Diğer içkilerde markalar hep iyi. Özellikle single malt viskilerde..
temizlik güzel. Hergün temizlik yapılıyor. Çarşaf değişirler vs. Otel çok yeni. Kırık dökük yok. Denizi çok iyi. Plaj iyi. Her masada qr kod var. Şezlonglarda qr kod var. Bununla sipariş geliyor.
Olumsuz : çalışanlar deneyimsiz yeni. Çoğu ögrenci ya da yeni mezun. Kokteyleri tarif ile yaparlar. Ama istediğinizi yaparlar. Çalışanlar yeni oldugundan olumsuz buldum. Tecrübesiz çünki.
İptal sigortası yaptırdınız mı hocam?
-
Voyage kendi üzerinden rezervasyonda %25 ödeme imkanını kaldırmış. Bir iki gündür yapıldı ama yönetim iptal etti dedi MH.
Sadece merakımdan soruyorum peki sueno bu sene 6 gece izin verdiği için 38 40 dan açarsa zannetmiyorum ama fp diyecekmisiniz yada öneri yapacakmisiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ETS'nin kendi oteli. Yurt içinden, acenteyi pas geçerek yapılacak rezervasyonlara engel koymuşlar.
Bu arada yine gitti fiyatlar.
-
simdi verecegim cevabi herkes belki yasadigim sorundan sonra kisisel algilayacak veya arada cocuk sagligi soz konusu oldugundan duygusal davranacagimi dusunecek fakat tamamen yasadigim kisisel sorunlar harici yaziyorum.
sueno yeme icme kalitesi olarak cok degismis.oteli ozellikle konserler vb yuzunden tercih eden kitle ve kalabalik yuzunden de musteri memnuniyeti sifir olmus.
bu sartlari dusundugumde sueno tabii ki gidilir ancak herseyin bir maddi karsiligi vardir.sueno bugunku ekonomide 6 gece 25000-28000 tl uzeri kesinlikle tercih edilmez sahsi gorusum.diyelim ki dediginiz gibi 38-40 acikladi.40 veren 43 te verir voyage a gitsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 30 Eylül 2022; 14:11:38 > -
5 gece 43 de çok ya.
Oda kahvaltı - akşam yemegi dışarda sizin modeliniz daha iyi olabilir. Önümüzdeki sene 40 lar 5 geceye normal gözükecek sanırım. Ama düşünüyorum 2 kişi 1 günde 8 bin tl ne harcayabilir.
2022 de tatillere 80 bin tl harcadım.bu paranın yarısı uhd otellerde olmak üzere gündelik hayatımdan daha kötü gıda tüketmiş olarak çöpe gitti.
bu sene ki tecrübemden sonra 80 bine kusursuz bir tatil yaparım yeme içme kalitesi olarak.
kaş ta son bulduğum ve çok beğendiğim 7 gece butik otel 15000 tl
her gün dışarıda 1500 tl ye kusursuz yemek yersiniz.25 bin tl totalde.
kurban sonrası ve eylül başı okullardan önce olmak üzere 50 bine 2 kez totalde 14 gün.
bunun harici gloria vb otellerden 4 veya 5 gece 30 bin bandında bulursam onu da alacağım.
Kesinlikle haklısınız, rakamlar almış başını gitmiş.
Son 1 yıl içinde, 2 defa USA de tatil yaptım, biri Palm Beach diğeri Sarasota. Önümüzdeki ay yine USA de 10 günlük tatilde olacağım. Emin olun bu rakamlara gelmiyor bile oradaki toplam masraflarım (uçak biletini saymıyorum)...
Ayrıca senede 1-2 defa da Dubai de tatil yaparız. Yine bu rakamlara gelmez (Kasım da yine gidiyorum - uçak bileti hariç). Ülkemizde kış ayları yaşanırken, sıcak havada geçen bir hafta çok keyifli oluyor.
Ülkemizdeki tatil otellerinin hesabını anlamakta ciddi şekilde zorlanıyorum. Voyage Torba için Temmuz sonu 12 gecelik bir tatil seçeyim dedim, 333K fiyat çıkarttı (2 çocuk olduğu için aile odası tutuyoruz). Bu rakama uçak biletleri dahil 2 sefer Sarasota tatili yaparım (şimdiye kadar gördüğüm en güzel sahil ve deniz orası idi).
-
Bu yıl 12-18 Haziran Sueno Deluxe, 17-22 Eylül Granada Okurcalar tatili yaptım ve beğendiğim için 2 günde uzattım. Sueno'ya 6 gece 13.000 ödedim, Granada'ya 5 gece 5.500.
Granada için burada bir sürü olumsuz yorum okudum, özelden yazan arkadaşlarda oldu. Ama inanın yediğim yemekten tutun, içtiğim kokteyle kadar Granada daha çok hoşuma gitti.
Örneğin Sueno da akşam yemeğinde ızgara olarak adana,urfa,beyti çıkıyorsa, Granada'da sadece adana çıkıyordu ama lezzet olarak çok daha iyiydi.
Sueno gibi pahalı şampuanlar, taze portakal suları yoktu, içecekler kapalı servis edilmiyordu ama aynı paraya 2 misli uzun tatil yapmak varken Sueno'yu bir daha tercih eder miyim ?
Hiç sanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcold1907 -- 30 Eylül 2022; 14:33:50 > -
Su an temmuzda 5 gece 47 bin o da voyage sorgun üçün geçerli. Belek ise 55 bin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X