Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
345
Favori
639.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef yapıyorlar. Başıma geldiği için biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emredeniz87 E kullanıcısına yanıt

Bu ciddi bir olay yalnızca.

detaylı açıklar mısınız durumu?

forumda en çok pazarlanan otel bu grup malum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Voyage için yapamazlar dedim zaten. Başka ucuz otellerde yapılıyor. Demek istediğim bu. Bu yüzden tercihimi Voyage Rixos gibi daha üst segmentlerden yaparım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ETS 2023 için artık fiyat vermiyor. Daha dün bakmıştım 3-5 otel çıkıyordu, bugün baktım hiç otel çıkmıyor.

• deepkurt kullanıcısına yanıt

Burada 21 senedir üyeyim ve her koşulda maddi bir çıkar olmadan kişilere bütçesi doğrultusunda bireysel deneyimlediğim veya yılların verdiği forum yorumlarını ve internet yorumlarını okuyarak edindiğim bilgilerle tecrübe ettiğim otellere yönlendirmeye çalıştım.inanın en az 350-400 özel mesaj yanıtlıyorum bir sezonda.voyage o fiyatlarla fp değildir,bekleyin denip bugün fiyatlarıda kaldırıldığında ( inşallah sadece sistemsel sorundur) ne yazık ki bunun altında büyük bir yanlış yönlendirme olduğunu düşünüyorum.burası forum ortamı ve herkesin bağımsız yönlendirme yapması gerekir.

ets veya x bir acenta iyi fiyatla bir otel açıkladığında herkesin güvendiği kişilerin bekleyin demesini yadırgadım.eğer forum sadece xx acenta fırsatları paylaşılacak bir duruma gelecekse ayrı bir konu açılması daha doğru olacaktır.burada yıllardır dost havasında ilerliyor forum.ve ortamın bozulması hoş olmaz diye düşünmekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 30 Eylül 2022; 9:57:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatlar gitmiş dün rezervasyon yapmıştım. Muhtemelen sistemsel bir güncellemedir.

• Shafter kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum, Bonus Card işini çözmeye çalışırken 1 günde %5 arttı fiyat istediğim tarihe ama hala ucuz olduğunu düşünüyorum. Bu arada Ets deki sistemsel hata bana göre.

• Özellikle isim verilmediğinde markasız kullanılmasına alıştık ama bunu ben de ilk defa duydum. Bu arada @Shafter hocam zaten Voyage için değil Rubi için dedi sanırım. Siz Rubi de mi yaşadınız bunu?

• Kesinlikle sistemsel kasımda termal tatil için fiyat bakacaktım 1 ay sonrası bile gözükmüyor şu an.

Sizi çok iyi anlıyorum ve yıllardır takip ederim yorumlarınızı.

Geçtiğimiz sene benzer bir durumu ben de yaşamıştım. Bana da bekle haftaya yeni oteller çıkacak dendi, ben beklemedim ve ETS den aldım. Daha iyi bir otel denk gelirse iptal eder başkasına bakarım diye düşündüm. Ertesi gün aldığım otelin fiyatı %20 arttı. Sonrasında daha iyi bir fırsat hiç denk gelmedi, düzenli olarak sürekli zam yapıldı. İyi ki dinlemeyip almışım dedim.

• erdsavas kullanıcısına yanıt

Hocam Bonus Card ile mi yaptınız acaba?

Aynı düşüncedeyim. Kafanızda belirlemiş olduğunuz X marka otelin erken rezervasyon başlangıç fiyatından rezervasyon yapanlar pişman olmazlar.

Oldu ya fiyat düştü. Acenteler anında o farkı iade ederler. Tecrübeyle sabittir.

zaten mesajimda anlatmak istedigim durumda bu.

hadi siz tecrubelisiniz olanlardan, almissiniz hemen.ancak gerek uye olarak gerekse uye olmadan burayi binlerce kisi okuyor.

hele ki siz insanlarin en guvendigi kisilerden olup farkli bir acenta firsatina bekleyin diyorsaniz insanlar yanlis yonlendirilmis olmuyor mu ? bu sefer forum amacindan sapmis oluyor ne yazik ki.

eger ki herkes kendi firma reklamini yapacaksa ve bu amacla uyelik olusturulduysa baska otel firsatlari hakkinda yorum yapmasini dogru bulmuyorum.

• ek olarak bu gece gelecek enerji zam yagmuru sonrasi bakalim bekleyenler mi alanlar mi karli cikacak.........

ben sanayiciyim ben bile 3 gundur fiyat vermeyi durdurdum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 30 Eylül 2022; 10:40:35 >

Ekim ayında bir zam olmayacak diye duyurdular. Farklı bir şeyden mi bahsediyorsunuz?

• merhaba, bu sene erken araştırma yapıyorum, İC otelleri nasıldır? beklediğim, bira ,kola vs içeceklerin kutulu olması, alkollerin kaliteli olması, single malt vs olsun.

• atesoku kullanıcısına yanıt

benim cevremde 1 ekim diye konusuluyor.ancak cok ciddi bir zam soz konusu.1 ekim olmazda 1 kasim olursa bilemem.sonucta o zam kesinlikle gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 30 Eylül 2022; 11:32:32 >
  • fiyatlar geri geldi

Yanlış yönlendirilmiş olmuyor hocam. Siz nasıl ki tecrübelerinize dayanarak alın diyorsanız, bahsettiğiniz kişi de erken rezarvasyon için henüz erken diyor ki. Şahsen bende katılıyorum. Yüzlerce otelden ikisi üçü fiyat açıkladı henüz. İsteyen alır daha iyi bir fırsat gelirse iptal eder. Alan büyük çoğunlukta fırsat olduğundan değil piyasanın belirsizliğinden alıyor zaten. Yanlış anlamayın amacım polemiğe girmek değil, nacizane fikrimi belirttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcold1907 -- 30 Eylül 2022; 11:48:11 >
  • Geçen sene yapılan %25 ini hemen öde kalanını 1 hafta kala öde kampanyası inanılmaz bir kampanyaydı. Bu sene eğer yapılmazsa maliyet değerlendirmenizi döviz bazlı yapmanızda fayda var bence. Demek istediğim şu an 36000 TL ödemek 2000 Eur ödemek demek ve eğer 2023 yazında 2000 eur 50k-60k olursa sizin maliyetiniz de o kadar olmuş olacak.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.