< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (8. sayfa)
-
-
Direkt otel üzerinden mi aldınız acaba? Eğer otelden aldıysanız iptal sigortası vs oluyor mu?
-
Ets acentesi üzerinden aldım. Youtubeta bolca otel videosu çeken Ersin Tekin’in emeklerinin karşılığı olması amaciyla Tatilyum Acentesinden alıyorum, telefon üzerinden onlar Adana’da biz İstanbuldayiz, onların emeklerinden yararlanınca ordan almayı uygun buluyorum. Erken rezervasyon dönemi olmadigi icin bir ay kalaya kadar
İptal vardı, erken rez. Açılınca yuzde bir farkı da öder iptal sigortasını ekleriz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu an fark ödemeden 1 ay önceye kadar para iadesi var, erken rezervasyon açılınca şimdi ödediğiniz tutar üzerinden ek %1 yatırıp 3 gün önceye kadar olan iptal sigortası alabiliyorsunuz doğru mu anladım?
-
Evet açılınca erken rezervasyon 3 gün kadara olan iptali ekletmek üzerine konuştuk
Bir de daha önceden kaldım demişsiniz, otel baya küçük hizmetten kaliteden çekincem yok ama sıkıcı olur mu acaba?
-
Bizim eşimle geçirdiğimiz en güzel tatildi ortak görüşümüz, henüz ebeveyn olmadığımız için sakinlik ve tesisin büyük olmayışı sebebiyle tüm gün rahatça dinlenebilmemizi, ortamdan keyif almamızı sağladı. Sanırım sıkılıp sıkılmamanız tatile yüklediğiniz anlamla ilgili olarak değişebilir, ben tüm gün aktiviteden aktiviteye koşmak bangır bangır müzik duymak karışıklık her yerde insan severim diyorsanız burası size uymaz,
Kaliteli nezih bir ortamda güzelce dinlenmek ve ailenizle tatilin tadına varmak, iyi yemek yemek ve guzel bir denize girmek istiyorsanız çocuksuz aileler için nispeten uygun fiyatlı bir voyage bence bulunmaz bir nimet gibi. Bir de biz 2021de gittiğimizde müzik yasağı vardı bu sebeple geceleri sadece kısık sesle DJ dinletisi oluyordu, bu yıl otelde gece etkinlikleri çok yoğunlaşmıştı konserler vardı, tripadvisorden bu yılın resimlerini incelemenizi öneririm eğlence sizin için önemliyse görseller ve yorumlar yanıt olabilir size
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Çok teşekkür ederim bilgiler için
-
Voyage Bodrum’da oda tipleri arasında inanılmaz fark var birisi koridora yola bakarken diğeri eşsiz bodrum manzarasına sahip. Videoları izleyince geçiş yolu üzerinde olan oda rezervasyonumu iptal etmiştim, deniz tarafı da çok pahalı gelmişti. Şu an arada uçurum fark yok o yüzden deniz tarafı oda alınabilir diğer türlü upgrade için resepsiyonun inisiyatifine kalınıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz kara tarafı oda almıştık deniz tarafına upgrade edilmiştik, mayista gideceğimiz ve tekrar müşterisi olduğumuz icin tekrar bir upgrade olacağını düşünüyorum, kara tarafı odalar da kesinlikle karanlık ve boğucu size katiliyorum
Bu bence erken rez degil pr calismasi. Dikkat ederseniz sadece ets kendi otellerini acti!
Bu yaz Kemer Barut Otel'den çok memnun kalmıştık. Oteli tekrar aradım ama çocuklar önümüzdeki yaz 13 ve 16 yaşlarında olacaklarından Temmuz ayında 5 gün için 65 bin lira istediler.
Bunun üzerine Agoda'dan 4 yetişkin şeklinde Topkapı Swandor Otel'e 5 gece için rezervasyon yaptırdım. Haziran ortasında 41 bin lira ödeyeceğim veya o zamana kadar ücretsiz iptal edebilirim.
Daha önce bu otelin forumda hiç konuşulduğunu hatırlamıyorum. Nasıl bir otel, fikri olan var mı?
Günaydın...Dikkatimi çekiyor egeden otel hiç paylaşılmıyor özellikle fethiye marmaris kuşadası bodrum...Neden? Tercih edilmiyor mu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Voyage otellerinde biraz fiyat artışı olmuş.
-
Bunun nedeni f/p otellerinin genelde Antalyada olması bana göre. Diğer tatil bölgelerinde benzer hizmet, kalite vs aradığınız zaman fiyat bir anda yükseliyor. Yine de 2022 konusunda incelenen bir çok otel vardı dediğiniz lokasyonlarda.
-
İndirim oranı %30 dan %25’e düşmüş bazı tarihlerde.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154004512
su ana dek acilan otellerin fiyatlarina baktigimizda voyage kesinlikle alkol kullanan bir cift icin f/p dir.1 ocakta % 50-60 maas zamlari konusuluyor.cok ciddi enerji zamlari gundemde.bu fiyatlari 2 ile carpin yaza kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 29 Eylül 2022; 10:2:18 > -
Voyage bodrum fiyat vermiyor..hem kendi sitesine baktım hemde etsturdan fiyat vermiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çocuktan dolayıdır.
-
5 gün içinde bir insan ne kadar tüketebilir ki ? 3 70lik vodka bir 70lik viski diyelim 10 adet birada ekleyelim buna hadi 2200 maliyet demektir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X