Şimdi Ara

2023 Kia Niro EV Deneyimler Testler, ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
10
Favori
15.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhabalar, whatsapp grubuna nasıl dahil olabiliriz?

Kırsal iklimde soğuğun etkili olduğu yerlerde ısı pompasız elegance pakette kız menzili yüzde kaç düşüyor merak ediyorum

• bayilerden güncel mayıs fiyatı alan oldu mu? en hesaplı neresi? konya 1580.000 tl, 250.000 tl sıfır faiz kampanyası kullanılabilir.

ısı pompasız kış menzili yüzde kaç düşüyor soğuk bölgelerde iç anadolu gibi yerlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo8542 -- 27 Mayıs 2024; 12:27:48 >
  • Edremit Harran Teknak Kia bayisinde 1.490.000tl fiyat verdiler.
    Bir arayın. Zeynep Hanım.
    ısı pompası çok soğuk iklimlerde işe yarıyormuş.
    Menzilde ki %5-7 düşüş gözardı edilebilir, yolda şarj imkanları arttı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mimleon kullanıcısına yanıt

Sizin zs ev makyajlı kasa mıydı?

• 2023 eylül, ilk gelen parti, makyajlı demeyelim, yeni batarya, motor, donanım.

• Ioniq 5 yerine neden Niro alınmalı sizce? fiyatlar çok yakın durumda görünüyor advance paketle mesela.

• I5 de güzel araç.
    donanım ve menzil farklarını karşılaştırın,
    aradğınızı bulacağınız aracı alın.
    Biz Kia tercih ettik.
    Biraz daha ucuzdu ve menzil daha iyiydi.
    Sanırım sunroof da etkili oldu Niro seçiminde.

Çok soğuk derken kasıt ankaraysa evet :) sadece soğukta değil sıcakta da işe yarıyor bu arada.

Isı pompası bir donanım olduğu için her markadaki farklı verimliliğe sahip, bunun karşılaştırmasını yapmak zor. En iyisi tesladaki deniliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xedos. kullanıcısına yanıt

Benim tercihim hiç ikilimde kalmadan ioniq5 olurdu

Niro ile zs yi karşılaştırınca yorumunuz ne olur ustam

Sıfır faiz kampanyası uygulanıyor mu

• ENTÜRKTEYNMENT E kullanıcısına yanıt
    Kia Niro-Mg Zs Ev karşılaştırmasında tercihim az farklr Kia olurdu
    Enerji verimliliği, kullanıcı arayüzü, tasarım bir tık daha iyi.
    Ama Mg de donanım ve iç mekan olarak iyi.
    son 1490K diyorlardı Kia için, sanırım 200K kredi var.
    Mg kaçpara bir bakın.

• Kia da 360 kamera yok. Ortadaki ekran küçük kalmış. İlk gözüme çarpanlar bunlar. Tüketim olarak kia daha mı iyi?

• Niroda 360 kamera var ancak çevirmeli değil, tuşla bakıyorsunuz. Hatta sürüş anında ayna gibi kullanmakta mümkün.

en önemli artısı 80km menzil fazlalığı ve sunroof.

enerji verimliliğine bakmak lazım, anxücak kullandığım 3 EV arçta en verimli Niro idi.

Bence gidin test edin.

• Kia niro prestige 360 kamera yok. Dusuk donanim elegance modelinde de olmadigini dusunuyorum. Niro elegance ve prestige arasinda donanim olarak devasa fark var. Zaten prestige ust vergi dilimine girdigi icin artik tr piyasasina getirilmiyor. Bulabilirseniz dusuk km ikinci el dusunebilirsiniz.

prestige arti ozellikleri

euro ncap 5 yildiz. Comfort 4.

arka koltuk isitma. On koltuk sogutma. İsi pompasi. On arka capraz carpisma onleme. Buyuk orta ekran. Elektrikli bagaj. Elektrikli hafizali surucu yolcu koltuk. Direksiyon isitma. Daha iyi bir otonom surus deneyimi vs vs.

ionic 5 tasarim olarak daha guzel. Ama yil 2024 on park sensoru carpisma onleme vs yok. Batarya kullanilabilir 55 kw. Daha kotu bir aerodinamik sonucu daha fazla tuketim. Usb c sarj cikisi dahi yok arabada.

kia niro prestige rakibi bence ozellik kisilmis tesla olabilir anca. Diğerleri elektrikli arabalarin dogasina aykiri. İsi pompasiz niro elegance almanizi tavsiye etmem. Ben disarisi 10 dereceyken ic ortami isitmak icin 0.3 kw cekiyorum isi pompasi sayesinde bataryadan.

• İzmir Kia yetkili servisi Şimşek Otomotiv’de aracimin 15.000 bakimini 2.800 tlye yaptirdim. Servisten ve ilgiden cok memnun kaldim. Kia’nin tavsiye ettigi fiyatlari uyguluyorlar. İzmirdeki diger yetkili servis Özdemirler oto 6.000 tl fiyat vermisti.

• Selamlar herkese. Ben de bugün itibari ile takas desteği ile anlaştım bir Bayi ile. Pazartesi kendi aracımın işlemlerini yapıp, salı da seramik ve cam filmini yapıp yetiştirecekler aracı. WhatsApp ve telegram gruplarına katılmış olanlar var ise paylaşabilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yEmreozc -- 5 Temmuz 2024; 22:51:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende düşünüyorum Niro Ev elegans için bayiler 1,450,000 kadar düşüp 250,000 tl 12 ay kampanya yapıyo gayet uygun prestige 40,000 km de 1,500,000 tl civarında prestige düşünüyorum hem konfor hem ısı pompası için aklıma takılan batarya sağlığı veya araç durumu ile ilgili ayrıntılı bilgi servisten alabiliyomuyuz nasıl bi yol izlemek lazım

• Kia ev3 için 1.3 m fiyat öngörülüyor, gördüğüm kadarıyla niro’dan daha iyi bir araç, niro 1.7 liste fiyatı var ve 1.5 a kadar sanırım bırakıyorlar, ev3 ne olacak bu durumda bunu anlayamadım…

• benim tahminim genel olarak batarya menzil farkından dolayı en iyi ihtimalle %10 dilimin en üstü olur oda 1.900.000 yakın olur ben yurtdışı fiyatlara bakarken volvo ex30 gördüm daha türkiyede yok 1600 lere o gelebilir yeni güzel araçlar gelecek kesin bide artık firmalar türkiye donanımı üretmeye başladı onunda faktörü olabilir kona ioniq 5 ve 6 da ve niro da yaptıkları gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouss52 -- 15 Temmuz 2024; 1:48:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.