Şimdi Ara

2023 Kia Niro EV Deneyimler Testler, ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
10
Favori
11.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

imkansız

Zira Niro 64.5kW iken

BU araç 81.5kW

O sebeple en az 1600 civarı olacaktır

AMa değer mi değer...

500km 16kW ile uzun yok menzili olsa bence süper olur...

• Mrh bende 14 aydır niro ev araç kullanıyorum . i pedal a sol kulakçık 3 kademede iken tıklıyorum fakat 4 e i pedal a geçiş yapmıyor. Kullanım kitapçığında eko mod değilse araç çekici özelliği varsa i pedal a geçmez diyor. Ama bunlar olmadığı halde e pedal a geçiş yapmaması neden kaynaklanabilir? servis de net bir şey söylemedi. Aynı şeyi yaşayan varmı?

• myname42 M kullanıcısına yanıt
    Facebook a yazmış miydiniz. Aynı yazı gibi geldi de sanırım size orada da cevap ben vermiştim :) sağ kulakçıga uzun basıp ipedal auto özelliğini devre dışı bırakın, ondan sonra max ayara çekmeyi deneyin.
  • Merhaba

Aracı 1 ay önce aldım. kasko sigorta tüm işlemler dahil 1.485 bine mal oldu. bazı kullanıcıların yazdığı sorunlara baktım ama ben hiç birini yaşamadım. yanında verilen şarj aletini kullanıyorum. ara sıra hızlı şarj kullanıyorum. şuana kadar hiç bir sorun olmadı. bu aracı seçmemdeki temel sebep eski aracımdan sıkılmış olmam ve yenilik arıyor oluşumdu. 1 hafta içerisinde ani bir kararla aracımı satıp (megan 3 2013 model araç daha 100 bin değildi) eşimin beğendiği bu aracı araştırarak aldım. konforlu ve güzel bir araç tavsiye ederim. beğenmediğim tek yönü o arkasındaki pandizot yerine verilen tülümsü şey. bugün normalini sordum bayiye yok öyle birşey dediler. bu tülümsü şeye ise 9400 tl fiyat verdiler. tek eksi yönü bu. yılın 11 ayı şehir içinde yaşayıp benzin zam ve bakım için usta peşinde koşmak istemediğime karar vermiştim. iyikide bunu almışım. allah herkesin gönlüne göre versin.

• 41seko41 kullanıcısına yanıt

Merhaba. Hangi bayiden aldınız? Bu ay 1.630 bin TL sadece araç için istediler. Aldığınız bayiye danışmak isterim.

Teşekkür ederim.

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın 2023 model mi?

• wisher kullanıcısına yanıt

aldatmaz niro ev 2024 ısı pompalı 1535

siyah ve kırmızı renk var

• Tam 1 yıldır kullanıyorum. 11.500km civarına geldi. Ne yazılım ,ne fiziki ne de şarj ile alakalı 1 kez bile sorun yaşamadım.

Herkese tavsiye ederim. müthiş keyiflidir...

• Bugün kaporayı verip 2024 model niroyu ayırttık. Aracı multimedia ekranı hariç oldukça beğendik.
  • atlantikbeyaz A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Fiyat iyiymiş ama renk için intersteller gri seçmiştik. Ayrıca biraz indirim de yapınca tamam dedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wisher

Merhaba. Hangi bayiden aldınız? Bu ay 1.630 bin TL sadece araç için istediler. Aldığınız bayiye danışmak isterim.

Teşekkür ederim.

çok teşekkürler. ben gebzeden aldım nazer'den fakat artık ellerinde yok. en son sorduğum bayi 2024 için 1600 tl den yardımcı olabilirim demişti.

Deneyimli kullanıcılar için bir sorum olacak, bu araca yol kamerası takmak istiyorum fakat şarjlı olmadığı için nasıl olacak ve güvenlimi bir türlü karar veremedim.

Bilen arkadaşlardan cevap vermelerini rica ediyorum.

• atlantikbeyaz A kullanıcısına yanıt

@atlantikbeyaz adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın 2023 model mi?

doğrudur. çok teşekkür ederim.

Beni de aynı konu düşündürüyor. Diğer araç Peugeot e 308. Araştırdım ama şarjlı yol kamerası bulamadım.
  • Hem batarya hem fiyat çok iyi gözüktü gözüme ama o ortadaki küçük ekran tamamen soğuttu beni açıkçası. Prestige'deki ekran olsa düşünmeden alınırmış.

• Niroyu dün teslim aldık. 100km kadar kullanmışız. Oldukça memnun kaldık. Ferah,rahat ve güçlü. Ama prestij pakete göre çok kırpılmış.

@wisher adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

Niroyu dün teslim aldık. 100km kadar kullanmışız. Oldukça memnun kaldık. Ferah,rahat ve güçlü. Ama prestij pakete göre çok kırpılmış.

Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. Elbette gönül isterdi ki prestij paket olsun ama maalesef satışı yok ve ikinci el illaki donanım olsun diye almak bana saçma geldiği için tercih etmedim.

Umarım alışır ve seversiniz.

Çok teşekkür ederim. Kullandıkça alışıyor ve seviyoruz. Yanlız koca şehirde bir tane görmedim henüz. :)
    Ayrıca araçların sorunları ve çözüm yöntemleri üzerine WhatsApp grupları var. Bizim araç için yok mu acaba?

Az görülmesi bir handikap değil. Ben yıllardan beri kia kullanıyorum ceed consept plus, xceed prestige en son niro ev aldım. Diğer araçlarımı kolayca sattım. Niro ya kolay alışırsınız. Ergonomik, ferah, güçlü ve elektriklilere göre bile ekonomik bir araç. Menzil süper ayrıca 2024 modellerde ısı pompası standart. Tek - yanı hızlı şarj süresi deniyor ki ben ona da katılmıyorum. Önemli olan uzun yolda bir istasyona erişmek. 5-10 dakika fazla beklemişim ne gam. Kia niro ile %100 şarjla yola çıkarsanız uzun yolda iki mola ile 1000 km üstü menzile rahatlıkla ulaşıyorsunuz, daha ne olsun. Bana göre menzilin uzun olmasında yüksek pil kapasitesi ve verimli elektrik motoru 1. etkense ikincisi de kullanımı çok kolay ve zevkli olan rejeneratif frenleme. Biraz reklam gibi oldu ama kullandıkça ne demek istediğimi anlayacaksınız. Kazasız belasız mutlu günlerde kullanmanızı dilerim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.