Yetkili servise randevu aldım yarına < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 model Polo’nun gürültülü çalışması (2. sayfa)

-
-
Bakalım inşallah servis sorunumu çözer. Aksini ve kötüyü düşünmek istemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam genelde bu tür seslere yerine tam oturmamış yağ cubuğu neden olur. Aynı şekil çalıştırın dinleyin, yağ çubuğunu hafif bastırın, ses azalıyorsa çubuk contası değişecek.
Not: tavsiyem akşam sessiz bir ortam ve iki duvar arasında yapın yazdığım testi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 25 Eylül 2024; 13:58:46 >
yani konu vw servisi olunca pek ümitlenemiyor insan ki size gönül rahatlığı vereyim. koronadan önce jetta vardı dsg d'ye geçmedi yolda kaldık. servise gittik parasıyla yaptıracaz eski araç yani garanti vs de değil ama 10 bin lira istediler. sanayiye 5 bine yaptırıp avuç kadar beyin sanırım aracı 89 bine sattık. değil ki garantiden ilgilenip bedava yapacaklar yani ben bile inanarak yazmıyorum da işte biraz parlayın cart curt ettiklerinde diye yazıyorum.
-
Teşekkür ettim hocam umarım başlarından savmazlar.
Hocam sabah yağı kontrol etmek için yağ çubuğunu çekerken biraz zorlandım. Tam yerine oturmuş gibiydi.
BP’yi denemeden farkı anlaşılmaz. Motoru sessizleştiriyor bp’nin benzini. Ayrıca ince yağ koymuş servis. Haliyle bu da gürültü yapar.
önce kesinlikle savacaklar gereksiz öneriler... ben ondan gazlıyorum zaten. umarım olur, inş vs pskilojisi ile gitme diye. garantisi varsa mecbur bakacaklar neymiş diye? belki sonra şu şu yüzden oluyor garantiye girmez sizin hatanız diyecekler o zaman bile ben anlamam diyeceksin yani başka türlü olmaz. life time limited warranty diye bir şey var ramlerde laf ola bir garanti yani o zaman garantisi var demesinler limitli garanti desinler. kuzen ben yapacam diye inat etti beni götürmedi o da çok iyi niyetli senin gibi yani ben de zevk almıyorum darth vader gibi dolaşmaktan ama başka türlü iş görülmüyor maalesef.
-
Hocam ses normal 3 silindir motor. Bende 2.18i var onunda çok benzer sesi ve 3 silindir. Önemli olan arac içinde ses olmaması. Bence sorun edilecek birsey kesinlikle yok. Kazasız belasız surusler dilerim.
Araç daha sıfır sayılır, kasnak ya da kayışın bu kadar erken sürede bozulacağını sanmıyorum. Aracın kitapçığını kontrol ettiniz mi serviste koyulan yağ ile kitapçıkta önerilen yağ aynı mı?
-
Hocam akşam üzeri şehrimde bulunan iyi bir vw ustasına tavsiye üzerine götürdüm aracı. Sesi dinledi ve bir şey yok dedi. Yağı inceledi iyi dedi ve 0-20 yağın da aracın orijinal yağı olduğunu söyledi. Ama yine de yarın servise yârın götüreceğim
Hocam araç içindeyken az da olsa geliyor motor sesi içeri
Kontrol etmedim hocam ama aracın orijinal yağının 0-20 olduğunu söyledi usta
Hocam hep shellden alıyorum. Bitmeye yakınken bpden fulleyeceğim
Daha önceden nasıl bir sessizdi bilemeyeceğim ama bu araba kaputu açık bir 3 silindirliye göre gayet normal çalışıyor. hatta normalde 3 silindir Tsi'lar zırıl zırıl titriyor bunda bir titreme de göremedim.
-
2023 aynı araç bende var ses vs yok bizde. Hatta 3 silindirli motor titreşim olur şöyle olur vs denir ama yok abi ne titreşim var ne ses nazar değmesin.
-
Kaputu açınca bu şekilde gürültü yok değil mi? Ayrıca aracı ilk çalıştırdığınızda araç içindeyken motor sesi geliyor mu?
kaputu açıp bakmadım ama içerdeyken ses vs yok olsa hissederim. Aşırı takıntılıyım seslere
-
Ben ses duyuyorum hocam içeride rölantideyken. Var bir sıkıntı hayrolsun inşallah
aracı sürekli süren sensin önceki halini bilen sensin en iyi kulak seninki yoksa 10 ustaya götür normal desin buradan 50 kullanıcı video izlesin normal desin normal değil yani öyle olsa neden konu açasın? o usta daha kötülerini görmüştür onun normal aralığındadır ama sen daha iyi halini görmüşsün şu anda kötü. bunu anlatabilmen lazım yetkili servise yoksa dediğim gibi garanti yani başlarından savacakları normal şunu yap vs diyecekleri o yüzden ben anlamam yap diyorum ya da dediğim gibi garantili demesinler herkes bilsin ona göre sıfır alsın ya da almasın. benim için milimetre esprisi yok sıfır aracın garantisi dertliyse yani ne çekecem ki periyodiği bende yaptır yok şunu yap ohoo. ben sıfır alabiliyorken garantisi yeni bitmiş araç aldım mesela. adam can atıyordu yetkili servisten kurtulsam diye ve eşi de çok yakıyor bir çocuk daha geliyor hb astra lisede hocasın kızlar vs sen ne ayak yapınca mecbur kalmış. teselli ettim adamı 21 bin km'deydi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X