Şimdi Ara

2023 model Polo’nun gürültülü çalışması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam ilgilendiğiniz için çok teşekkürler. Servise baskı yapacağım sizin gazınızla :)) size de aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis bilgisayara bağladık bir arıza yok, ses normal deyip geri yollayacak 

• cricet C kullanıcısına yanıt

Evet muhtemelen öyle diyecekler. Aynı aracı çalıştırın, karşılaştırın diyeceğim. Üstüne gideceğim bakalım

• video linki patlamış.

• Yukardaki arkadaşlar çok doğru söylemiş, herkes bizim gibi "saf" değil.
    Bakın bu ülkede nezaketin, düzgün üslubun "eziklik" olarak algılandığı yerlerdir bu servisler!
    Garanti dahilinde "aracı bilgisayara bağladık yok bişey " diye saçma sapan cevaplarına maruz kalacaksınız! Sistem hata vermiyor diyecekler, notmal diyecekler. Kendi aracım için türlü rezillikleri yaşattılar bana!
    Bozuk start-stop u tamir etmeyip, aracı sat demeler, benzin pompasındaki sese normal demeler, kaliperlerden gelen cızırtıya kronik deyip hiçbir şey yapmamalar. Reset atan üniyeti değiştirmemeler. Daha çok sayarım.

Bakın müşteri ilişkilerinde ki yetkiliye anlatın şikayetleri (ki genelde bayan) sizi sonuna kadar DİNLEMİŞ GİBİ YAPAR AMA ASLA, TEKRAR EDİYORUM ASLA SÖYLEDİĞİNİZ HİÇBİRŞEY UMURUNDA DEĞİLDİR ONUN.

Kendinizi ifade edemediğinizi düşünmenize yol açarlar, muhtemelen böyle şartlandırılmışlardır.
    Onun için ciddi biçimde "beni aptal yerine koyamazsınız!!!!" diye uyarın!
    Başka yolla kesinlikle yapmazlar. Bu firmanın lügatında"Garanti" diye birşey var mı merak ediyorum, almanya ya yazsanız da farketmez!

Tekraren, kesinlikle ısrarcı olun, söyledikleri herşeye inanmayın! Neden sizle dalga geçer gibi konuşmalarına izin veresiniz ki?
    Yani insanın kendine olan saygısı var be!!!

Herkes olması gerektiği gibi olacak, işini yapacak!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 27 Eylül 2024; 21:8:0 >

• nedenhagi N kullanıcısına yanıt
    Sonuç nedir? Servis te islem oldu mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fthsmsk23 F kullanıcısına yanıt

Serviste detaylıca incelendi. Sorun yok dendi üstelemedim. Sanayide iyi bir vw ustasına gösterdim o da sorun yok dedi. Aynı araca sahip iki kişi ile iletişime geçip onlardan da motorun çalışma videosunu rica ettim. Onların da sesi aynı. Dm atmışsınız ama benim dm özelliğim kapalı olduğu için dönemedim kusura bakmayın. Neden kapalı olduğunu bilmiyorum. Sizde de mi aynı araç var?

• nedenhagi N kullanıcısına yanıt
    Evet. Ozellikle rolantide kayislarin birinden (alttaki donen kisimdan) ses geliyor. 24000 km de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthsmsk23 -- 1 Ekim 2024; 0:35:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fthsmsk23 F kullanıcısına yanıt

Servisten randevu alıp gösterin hocam. Vw uygulamasından randevu alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.