|
2023 Renault Espace SUV'dan ilk ipucu geldi: İlkbaharda tanıtılacak
-
-
SUV araçları seviyorum ama artık biraz cılkı çıkmadi mi . Tanıtılan her araç neredeyse SUV .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne çok severmişsiniz be suv
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
SUV olması çok yerinde karar olmuş tebrikler Renault trende ayak uyduruyorsun
Not: Benim için SUV aracın 4x4 olması gibi bi gerekliliği yok ayağımı yerden yüksekte kesmesi yeterli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim de Suv'larla bir problemim yok da, geleneksel isimlerin konsept değişikliği ile çarçur edilmesi anlamsız..
Espace tek hacimli aracın öncü ismi. Mustang'in Suv olması ne kadar saçma ise, Espace'in de Suv olması o kadar saçma.. Koyarsın farklı bir isim yeni bir seri yaratırsın.
-
Austral'ın aynısı uzun versiyonu olacak. SUV işinin de cılkı çıktı iyice
-
En azından geniş 7 kişilik Suv yapsınlar. 7 kişilik denen suvların arka iki koltuk pigmelere göre ayarlanmış oluyor. Amerikan 7 kişilikler daha düzgün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında çoğu suv u geç b-suv bile değil. Cross segment denilen suv olmaya çalışıyorum ama tam beceremiyorum tipli araçlar.
I20 Active de bu kafaya göre suv sayılıyor mesela.
Hatta Hyundai Bayon da suv diye geçiyor. Göz boyamaktan başka bir şey değil.
-
Espace beklediğim araçlardan biri umarım ülkemize gecikmeksizin gelir
-
Farklı bir isim koyuncada reno devamlı isim değiştiriyor deniliyor adamlar ne yapsa yaranamıyor trent suv 40 yıllık bir geçmişi olan bu ismi kullanmaları gayet normal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Benim de Suv'larla bir problemim yok da, geleneksel isimlerin konsept değişikliği ile çarçur edilmesi anlamsız.. Espace tek hacimli aracın öncü ismi. Mustang'in Suv olması ne kadar saçma ise, Espace'in de Suv olması o kadar saçma.. Koyarsın farklı bir isim yeni bir seri yaratırsın. |
SUV araçları seviyorum ama artık biraz cılkı çıkmadi mi . Tanıtılan her araç neredeyse SUV .
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X