< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2023 SAMSUNG QD OLED S90C (ANA KONU) (41. sayfa)

-
-
Amazon Prime HDR10+ veriyor ama Netflix belirli Tv modelere veriyor çok saçma geldi bu durum bana.quote:
Orijinalden alıntı: panareturns
Hayır. Hdr10+ da gelmedi Netflix için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 8 Nisan 2025; 21:7:23 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben Netflix’te geçen hafta HDR10+ ibaresini gördüğüme eminim.
Su an hiç bir filmde yok.
Netflixde Hdr10+ ibaresi gördüğüm bir film izlediğimi bende hatırlıyorum ama bu yazılanlardan sonra hatırladığıma şüphe etmeye başladım Amazon Primede izledim heralde diyorum
Amazon prime hdr10+ olarak yayın yapıyor. Bizim tvler için appletv store ardından en kaliteli hdr10+ içeriğine sahip. Bana sorarsanız Dolby vision kadar hatta daha da kaliteli +. Ama işte böyle saçma sapan desteklememe, modele göre uygulama durumları var maalesef.
Merhabalar zaman zaman tv yi açınca görüntü gelmeme sorunuyla karşı karşıyayım fişten çekip tekar takınca düzeliyor ya da açılması için bir müddet beklemem gerekiyor. Bu sorunu yaşayan var mı varsa çözüm önerisi var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam olarak nasıl yapılacağını tarif edebilir misiniz? Yapamadımda
Aynı sorunu zaman zaman ben de yaşıyorum. Fişi çekmenizi önermem. Ben kumandadan kapatıp tekrar açıyorum
Üstatlar güncellenmiş tvnin paneline bakmaya çalışıyorum hospitality modea kadar geldim fakat smarttingsten 1234 ya da 0098tuşlayınca bişey olmuyor ne yapmalıyım yardımcı olabilecek var mı? Birde bu hospitality moddan nasıl cıkılıyor bulamayınca kapat aç yapmak durumunda kaldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldier_x -- 11 Nisan 2025; 2:4:18 >
Zaten netflix kullanmıyorum ben
Audio Signal Suiteyoutube
STEREO SOUND TEST 🔊 (All-in-One Speaker Check)https://www.youtube.com/watch?si=XmtB1PjjGbQWXiP-&v=GBEkit0ZSDM&feature=youtu.be
Merhaba..Sizlerden ricam olacaktı lütfen yardımcı olur musunuz?Yukarıdaki YouTube linkinde dakika 1.05 de başlayan lowest frequency testinde tv hoparlörünüzden ses seviyesini biraz artırdığınızda özellikle 40Hz den başlayarak bir cızırtı-rahatsız edici bir ses çıkıyor mu..Eğer çıkmıyorsa galiba benim tv hoparlöründe sorun var.Servisi çağırsam da kim bilir ne saçmalayıp bizi haksız duruma düşürecekler.Tv alıp götürseler bir dert belki yamulup gelecek zaten ekranı-çerçevesi hassas.Bu arada bu testi zaten filmlerde beni çok rahatsız ettiği için yaptım ara ara bu tarz seslerde cızırtı sorunu yaşadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartacus55 -- 12 Nisan 2025; 13:25:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ayni sorun bende olmaya basladi .Tv boxi bagladikdan sonra olmaya basladi bende nedense
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uydu bağlımı?
Tv'nin bağlı olduğu prizde toprak varmı?
-
Uydu bagli prizde toprak var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uydu kablosunu çıkartıp toprak ile arasındaki voltajı ölçebileceğin bir avometren varsa bir ölç. 5 volt üzeri bir volt değeri çıkarsa Tv enerji kablondaki toprağı prizden ayır kontrol et.
Aynı sorunu ben ilk 90c'yi aldığımda yaşadığım.
Sürekli ses kesintisi sorunu yaşadım ve en son Samsung mühendisleri eve gelmek zorunda kaldı.
Ayar mayar servis menüsü ayarları her senaryoyu denediler ama yok. En son toprak ölçümü yaptılar ve toprak yok.
Topraklama yaptırın dediler ve bende sıfırdan toprak çektirdim, tabi ses sorunu toprakla ilgili değilmiş devam etti.
Daha ikinci günü kumandaya bastım Tv'de çıt yok?
Direk uydu kablosunu çıkartıp toprakla arasındaki voltaja baktım 37 volt gibi bir değer çıktı.
Uydu kablosu dağıtıcıdan herkesin evine nötr kısmı ortak gittiği için kimin dairesindeki tv'nin yada diğer cizahların nasıl kaçak yaptığını bilemediğimiz için nötr ile toprak arasında böyle farklar çıkabiliyor.
Uyduyuda kullandığımız için Tv'den ayıramayacağımız, Tv'nin bağlı olduğu toprağı iptal ettim, Tv iade olana kadar geçen sürede bir daha Tv açılmama yapmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 14 Nisan 2025; 0:1:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X