Şimdi Ara

2023 SAMSUNG QD OLED S90C (ANA KONU) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
816
Cevap
60
Favori
52.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam slim wall mount'u da servis getirdi ama ödemesini yapmadım uymaz dedikleri için.

Akım koruma prizi de almamıştım dediğiniz gibi :)

Servise bu kılavuzu gönderdikten sonra yarın bir gelip slim mount'u takmayı deneyeceğiz dediler, bakalım son durumu yazarım buraya da.

• Zombie.TR Z kullanıcısına yanıt
    Bende servise taktirdim kalin baya tv ile duvar arasi 7cm var bana servis takarken tek bu var falan dedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim de yaklaşık 7.5 cm civarında. Eğer yanlış hesaplamıyorsam slim wall mount, kasanın kalın kısmını direkt duvara dayadığı için kasanın ince kısmı 3 cm falan mesafede olacak duvara. Şu kalas gibi görüntüden de kurtulmuş olacağım.

TV tam karşıda olsa sorun değil de salonun duruşu gereği yandan görülecek bir yere takmak zorunda kaldım, çok gözüme çarpıyor.

2023 SAMSUNG QD OLED S90C (ANA KONU)

Ayni benimde boyle geri iade alip degistirsinler sikayet kaydi aciyim en iyisi bana tek bu urun var dendi 850 tl aldilar benden aceleye geldi

• Servisler hep böyle. Ya kasko adı altında bir şeyler satmaya kalkarlar. Ya akım koruma prizi diye bişiler. Burada da tipik 250 ₺ lik şeyi 1000 ₺ye takmaya çalışıyorlar ve sizin aldığınıza o uymaz bu bilmem ne olmaz...

Sırf bu yüzden hiç uğraşmadım dedim ki ünitenin üzerine ayağıyla koyun gidin. 1 saat kendim uğraşırım ama bu tipik Türk çakal esnafına bir şey koklatmam. :D

Slim Wall Mount’a ne kadar diyorlar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5 bin mi öyle bir şey dediler galiba. Yarın bir gelsinler kesin fiyatı ve sonucu da paylaşırım sizlerle de.

Hocam bence onun fiyatida 5 bin degildir fazla degilmi 5 binse

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

İnşallah dediğiniz gibi 77s90c gen 2 dir.Eğer öyleyse teşhir olması 2000 saat çalışmış olması umrumda olmaz.Beni 2 yıl idare etsin zaten yeni model alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, 8 aylık 65' s90c televizyonumun Samsung yazısının olduğu sağ alt köşesinde hafif bir eğilme var ne yapayım?

Çıplak gözle daha belirgin gözüküyor

• eaduvan E kullanıcısına yanıt
    Bende de var. İki köşede var. Az yukarıda fotoları paylaştım hatta.
    Ne yapacağıma karar vermedim henüz. Bir başvuruda bulunursanız haber edin lütfen.

• 30 dakika dinamik görüntü de çalıştırdım. Televizyonun ortası 36 derece kenarlar 32 derece yamulan kenar 31 derece.

• Dostlar slim wall mount için arkadaşlar geldiler tekrardan. Epey bir uğraştılar ama sonunda oldu. Getirdikleri askı aparatı WMN-A50EB modeli, uyumluluk listesindeki WMN-B50EB ile birebir aynı aparat olmakla beraber yanında gelen vidaları S90C'ye uymuyor. Yanlarında yedek vida falan vardı da o şekilde taktılar, eğer kendiniz alıp yapayım derseniz içinden çıkan vidalarla yapmanız mümkün değil.

Eski aparata ve montajına 1150 TL ödemişim. Buna 4000 dediler, eskisini iade aldılar üstüne para verdim o şekilde hesaplaştık.

Bana sorarsanız uğraşmanıza değecek kadar bir fark yok, takması falan dert, TV parmak izi içinde kaldı, zor iş yani. Hafif eğimli olduğu için alttan strafor ile desteklemek zorunda kaldık, sağ sol üst alttan duvar boşlukları birebir aynı değil ama daha fazla uğraşamadık açıkçası. Böyle fantezileriniz varsa S90C yerine tam duvara oturan kasalardan almak daha mantıklı olacaktır.

Öncesi:

Sonrası:

Bu iyiymiş. Eskişehir'deki servise sorayım bakalım ellerinde var mı bu aparat.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

Bende de var. İki köşede var. Az yukarıda fotoları paylaştım hatta.
    Ne yapacağıma karar vermedim henüz. Bir başvuruda bulunursanız haber edin lütfen.

Dinamik k resim moduna alıp 3 saat çalıştırdım, panel 50 derece yaklaştı ve sorunları çözüldü şimdilik.

• eaduvan E kullanıcısına yanıt

Tam olarak bu derece dediğiniz şey ne oluyor

• TMRT kullanıcısına yanıt

Sonucu paylaşırsanız çok sevinirim.

Görüştüm Eskişehir servisiyle. Bizde tek tip aparat var Slim Fit yok elimizde dediler. Dışarıdan temin etmeniz daha iyi olur dedi.

Edit : Ürünü Ankara’da buldum. 4.100 TL dediler. S95’e tam uyuyor arkasında modül girişi olmadığı için ama S90’da modül yuvası yüzünden bombeli durur bilginiz olsun dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 19 Mart 2025; 13:11:39 >
  • Ben Ses sistemini kurmak için TV i duvara asmak istiyorum.

Haraketli Duvar askısı almıştım ama hiçbir servis kurmak istemedi onun için iade etmek zorunda kaldım.

Bana önerebiliceğiniz saglam bir duvar askı aparatı marka modeli varmıdır?

Görünüş olarak hepsi aynı 100 tl e de ürün var 2000 tl e de askı aparatı var.

Not: TV 65" Olan Model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucel -- 19 Mart 2025; 13:19:12 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.