Hocam siyahlar alıntı yaptığım gibi detaylar seçilemez mi yani. Ben sony xf9005 kullanıyorum değiştirmeyi düşünüyordum ama eğer böyleyse alınmaz. Yine led va panel bakarım. Ama bir yandan da eğer böyleyse nasıl bu kadar övülüyor çok iyi puanlar alıyor. Bir terslik var gibi |
2023 SAMSUNG QD OLED S90C (ANA KONU) (7. sayfa)
-
-
Oledlerin özellikle de Samsung'un tek eksi yanı karanlık sahnelerde detayı ezmesi diye biliyorum ama bunu mini led lerde yapıyor local dimming için. -
bence Samsung 77s90c tv'nin herşeyi çok iyi ancak 1080i görüntüyü 4K yapacağım diye araya kare eklemeye çalışıyor ve bu işte işlemci zayıf kalıyor ve hızlı görüntülerde titreme oluşuyor
-
Merhabalar ;
65s90c cihazım aynı gün 2 kez bu tarz bir arıza verdi fişten çıkarıp takınca düzeldi bir kaç gündür yapmıyor bunun sebebi ne olabilir ? Cihaz daha 1 aylık
-
Arkadaşlar bende 65 inc S90C modelini düşünüyorum. Bugün alabilirim hatta. Yeni oledlerde yanma ihtimali çok düşük. Bu panelde 6 aydır test için açılmış sabit ekranda bile yanma görülmemiş. Normal bir kullanıcı için imkansız bir durum zaten. (kendimi bu şekilde düşünüp rahatlatıyorum :)
Benim sorum fiyat ile alakalı olacak. Şuan Mediamarktta 73000 TL. Avantajix ile alırsak %1.9 geri iade gözüküyor. 71.600 e geliyor. Ayrıca, mediamarktın 600 TL maxipuanı, 75000TL toplam alışverişe 2000 TL Maxipuan daha ve 4000 TL de Samsung un verdiği para yüklü kart kampanyası var. Tüm puanları topladığımda 65.000 TL ye gelmiş oluyor. Kullanan biri olarak bu fiyat sizce nasıl?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crash_35 -- 23 Nisan 2024; 10:12:1 > -
Bu fiyata daha iyi bir tv yok. Bütün tvlere zam geldi 65s90cye gelmedi.
Örneğin 77s90c ile arasında 20 25 bin tl oynuyordu. Şimdi 40 bin tl oynuyor. muadili tüm tvler zamlandı. Şu an alınabilecek en fiyat performans tv 65s90c.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 23 Nisan 2024; 10:46:55 > -
Anladım hocam, çok teşekkürler cevabınız için. 2024 modeller geldiğinde ek bir indirim daha geliyor mu bilginiz var mıdır? Geçtiğimiz yıllarda böyle bir uygulama falan yaptı mı Samsung acaba?
-
Sanmıyorum ek indirim geleceğini. 65ten daha ucuza zor alırsınız. -
2024 modeller ile ilgili hiç bir bilgi yok, bu sene biraz geç gelecek sanki -
Geldiğindeki dolar kuru ne olur onu da bilmiyoruz :(
-
Beyler selam. 65 inch 70k’ya geliyor. Bende 2017 lg e7 var. Görüntü kalitesi fark eder mi? Kafam çok karışık. Acaba miniled mi alsam? Bu da yanar mı? -
Hocam yukarıda hesap yaptım, eğer maximum kart varsa 65k ya geliyor.
-
Maximum yok. Garanti ve Yk var… -
Beyler ne diyorsunuz? Alınır mı? 2017 lg Oled’den geçmeye değer mi? -
Fiyatlar baya düştü gibi. Şimdi mediamarkta geçicem ben. Amazon da 71.999 TL. Belki bu fiyata verirler.
-
S90d serisi nasıl fiyatlardan çıkış yapacak herhangi bir bilgimiz yok değil mi? S90C’lerde güzel indirimler var beklesem mi alsam mı kararsız kaldım. -
Hocam 71.799 a Mediamarkttan aldım şuan. 2024 ürünlerinde fiyatların yüksek olacağını ve bu fiyatlara bu kalitede ürün bulmanın neredeyse imkansız olduğunu söylediler.
-
Müşteri hizmetleri bile bilgi vermiyor, ne zaman gelecek ve satılacak belirsiz sanırım. -
55s90c almayi dusunuyorum acaba oled yanigi olurmu uzun sure kullanan varsa cevaplayabilirmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Echonight83 -- 23 Nisan 2024; 22:20:54 > -
HB’da 64k’ya düşmüş. Son iki adet vardı. Artık bu fiyata bir denk getiremem dedim ve aldım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X