Tanıtılmadı ama kimi youtube kanallarına demo göstermişler mini led tv lerde büyük gelişim göstermişler. Kontrast parlaklık düşük görüntüyü yükseltme olayında. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 SONY BRAVIA TV (Ana Konu) (6. sayfa)
-
-
Birkaç servis toz olduğunu söyledi fakat temizleme işinden kaçtılar,kırılabilir dediler.yetkili servis bunu söyleyen bu nasıl iştir arkadaş!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi il ? Istanbul da yaptiran vardi Oled tv hemde..
samsun,ordu karadeniz de yapan yok.ünyedeyim ben.ankara da biri olur dedi.istanbul da olsa iyi olur.yaptıran biri yok mu forumda acaba?
Olmaz Oyle kargoyla falan, servisin gelip almasi lazim yoksa basin agrir...
Bu şekilde devam edeceğiz sanırım
Digital TrendsyoutubeSony 2024 TV Lineup Revealed | Sony Changed EVERYTHINGhttps://www.youtube.com/watch?si=Zi8UYlRlZkAMz3Rq&v=nCGczOFV_IY&feature=youtu.be
2024 Sony Bravia TV ler tanıtılmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
X90 serisi artık mini led e geçmiş, amiral model de mini led olmuş. Fiyatlar nasıl olacak, Türkiye ye gelecek mi bakalım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
X90L ile A95L bu senede devam edicekmiş büyük ihtimal seneye A95L yi güncelleyecekler umarım Türkiye de satışa çıkar ama…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bravia 9 'un Avrupa'da 65 inch satılmayacak olması ilginç.
-
Bu sony ekibinin yıllardır çok ilginç hareketleri oluyor bu da onlardan biri .sonuç ne diye baktığımızda sürekli küçülen bir pazar payı demekki bu ilginç hareketler iyi hesaplanmadan yapılıyor. Ama bravia 9 gerçekten iyi tv olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiletosman -- 20 Nisan 2024; 12:2:37 >
Gerçekten kafaları değişik çalışıyor bu Japonların. Bu arada Sony sadece bizim ülkemizden çekilmemiş, Brezilya, Mısır ve Hindistan dan da çekilmiş sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKA_33 -- 20 Nisan 2024; 17:7:46 >
Sony deneyimi olan arkadaşlar benim tv de tuhaf bir sorun oluştu .tv yi açıyorum youtube a giriyorum bir video başlatıyorum video başlangıçta donup kalıyor hi bir görüntü yok , tv tepki vermiyor artık home tuşuna basıp ana ekrana geliyorum, amazon prime açıyorum film açıyorum yine donup kalıyor.ne açsam donuyor ilk defa 2 hafta önce oldu tv yi reset yaptım. Resetten sonra 2 hafta iyi çalıştı dün yine aynısını yaptı. Bu konuda bir şey bilen var mı. Tv 65x95L
Nerden aldiniz Hocam X95 L serisini ?
Bu arada Son guncellemeyi yaptiniz mi ? Yani son guncelleme mi yuklu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 16 Mayıs 2024; 15:41:3 >
Güncellemeleri yaptım ,tv almanyadan
V6. 7480 son guncelleme..Yazilimsal bir sorun var sanirim, Tv Kapama tuduna 5 sn basili tutup, yeniden baslatin , bir de oyle deneyin..
O şekil yapınca düzeliyor ama 1 hafta 10 gün sonra tekrarlıyor
Yurtdisi kullanicilarinda da bu sorun varmis , yazilim guncelleme bekliyorlarmis..Tv fisini cekince de duzeliyormus, ama tekrar ediyormus 10 gun sonra..
Aynen öyle oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X