Şimdi Ara

2023'ün en çok satan telefonları açıklandı! Birinci şaşırtmadı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
4.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunlar sadece resmi rakamlar. Misal bizim ülkede sokakta birini çevirsen elindeki telefon xiaomidir. Zira kaçak telefonların geneli bu vaziyette.

• İstatistik hiç inandırıcı değil

• Bu Turkıye degıl, dunya ıstatıstıgı. Iphone ortalama yarım asgarı ucret duzeyınde, Turkıye de ıse 5 asgarı ucret duzeyınde. anladın?

• aliese_01 A kullanıcısına yanıt

Kaçak dediğin telefonlarda sonuçta bi yerlerde alım satım olduktan sonra ülkeye geliyor, yani listeye dahil.sizin dediğinizin olması için Mardin'de fabrika kurup Xiaomi imal etmeleri gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir tabi ki. Fakat bu Çinliler her şeyi açık yaparlar mı onu bilemedim, çok göz önünde olmak isterler mi onu da bilemedim. Zira bu işler şuna döndü. Kim daha çok reklam parası verirse inceleyiciler ona göre puan veriyordu bir ara. Bunda da hepsi resmi rakam mı bilemiyorum. Tabi benimki sadece bir düşünce tahmin.

• Bizim için fark etmiyor, asgari ücret alipta bankadan kredi çekenler var. Alışkanlık olup ta alanlarda var. Soruyorum iPhone'u niye tercih ediyorsun diyorum, cevaplar; Alışkanlık. Çok tuhaf geliyor bana. Kamerası yada ne biliyim tasarımı hoşuma gidiyor diye aldım dese tuhaf gitmez Cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 12 Şubat 2024; 18:34:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Android telefon firmalarının üst yöneticileri bile apple/ios kullanıyorsa daha fazla söze gerek yok

• Android çöplüktür

• huaweiyi abd devre dışı bırakınca bu liste olması normal.ne için yapıldığını daha iyi anlamışınızdır. abd appleyi dünyada yagın olarak kullandırmaya çalışıyor. vardır bir sebebi. gerçi huawei yeniden diriliyor ama toparlanması sürer biraz

• Adam yaptigi cihazla listede ilk 10 a 5-6 modelini sokmus. Bizim insanlar hala 60 hz telefon mı alınır yeaaa. Bi cacık olmaz la sizden :D

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Onunla alakası yok. Sokaktan geçen birine 60-120 Hz ne diye sor kullanan kişi o ne diyor. Yahu adamın umurunda bile değil öyle şeyler. Anca buradaki geek tayfa çok yaygara kopardığı için sanıyorsun herkes 120 Hz istiyor. Bu geek tayfanın toplam tüketici içersindeki oranı %10 bile değil. Ama forumlarda çoğunluğu oluşturduklarından sanarsın bütün tüketiciler 120 Hz istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 13 Şubat 2024; 14:14:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Android candır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İxomia candır 

• onu yapan sadece android ürün üretmiyor hatta sadece maaşlı çalışan ürününe sahip çıkmıyor ki...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.