Şimdi Ara

2024 Austral vs 2023 Ateca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, mevcuttaki aracım 2023 fr plus ateca aracımı satıp, 2024 model 1.3 160bg techno espirit alpine tüm ek paketler ekli araca geçmek mantıklı olur mu?

• Segmentinin en dolu en güzel araçlarından birine sahipsiniz hocam. Australin cafcafı güzel ama değmez bence. Zaten bir sonraki nesil model adı değişir, unutulur gider.

• Krone K kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için teşekkürler hocam.

• cengineer06 C kullanıcısına yanıt
    Austral'in bahsettiğiniz versiyonunu kullanıyorum. Ateca emaneten kullandığım bir araç çok uzun deneyimim yok. Austral daha güncel bir araç olması sebebi ile daha iyi hissettiriyor bu normal bir durum beklenen bir şey zaten. Ateca hafif olması ve DSG avantajı ile uzun yolda gazlamalarda daha iyidir diye düşünüyorum. Austral şehir içi kullanımda çok rahat vites geçişi, sarsıntı vs yok cvt olduğu için, uzun yolda da atmosferik cvtler gibi bağırma durumu yok sanal oranlar güzel ayarlanmış motor sesi izolasyonu güzel.

Sorunuza şöyle cevap vermek isterim eğer sık sık araç değiştiren biri iseniz alın değiştirin beğenirsiniz bence, beğenmezseniz de satarsınız. (Austral de ACC yok bazı kullanıcılar çok önemsiyor belirteyim o yüzden gerekli donanım var ama kapalı. şu an için gizli özellik olarak da açılmıyor)
    Ben 2023 aracımı satıp austral veya aynı sınıfta başka bir araç için aracımı değiştirmezdim kullanım tarzım bir aracı sıfır alıp 7-8 sene binip 100 bin km'yi geçtikten sonra değiştirdiğim için.

• Kesinlikle mantıklı olur. Seat geleceği belli olmayan bir marka. Ateca, hâlâ 10 senelik Leon’un yerdek yüksek hali.

Renault son zamanlarda Peugeot’un yaptığı atağı yapıyor.
    Şöyle söyleyeyim Ateca değil ama Formentor ile 2bin km yol yapıp 3 - 5 gün sonra tanıdığın Austral’i bi 150 - 200 km kullandım. Bi o kadar da yolcu olarak. Seat’ın yalıtılımdan ve o süspansiyonlardan sonra Austral ilaç gibi geldi. Ha evet belki viraj yan yatma eğilimi Seat için daha azdır ama ikisini de deneyimlemiş biri olarak artık o kasa Ateca, Austral’in gerisinde kaldı. Ha eski kasa Qashqai’den, Kadjar’dan hala iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.