|
[2024] Black Friday, Cyber Monday ve Yeni Yıl Fırsatları (2. sayfa)
-
-
Kindle paperwhite alcam bir tane arkadaşlar yurt dışından denk gelen olursa yazarsa sevinirim. Almanya, Fransa. Oradaki akrabaya kargolatcam -
Hocam evim için 65 inç bi televizyon almayı düşünüyorum mümkünse oled fakat farklı da olabilir. Cyber mondayi beklemek mantıklı olur mu? Sanki fiyatları yükseltip azaltacaklarmış gibi geliyor maalesef. -
Daha iyisini bul paylaşta insanlarda faydalansın. Boş yere Show yapma
-
Günlük arayış içindeyim hocam bende alacağım. 60-65 LG SAMSUNG ikisi arasındayım. bulduğum zaman sizi buradan etiketlerim.
-
Beklemedeyim hocam, aynı şekilde ben de mantıklı bir şeyler denk getirirsem bi istişare yaparız -
Çok Teşekkür Ederim hocam. Tabiki
-
CodeCanyon ve ThemeForest Black Friday kampanyası 20.11.2024 tarihi itibariyle başladı. Kampanya 3.12.2024 tarihine kadar devam edecek. Ücretsiz ürünlerin paylaşımı bu mesajda paylaşılacaktır. Birçok üründe %50 varan indirimler sağlanmış durumda.
https://themeforest.net/search?discount_type=envato&discounted_only=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyhelvaci -- 20 Kasım 2024; 17:27:1 >
-
EnvatoElements Black Friday kampanyası 20.11.2024 tarihi itibariyle başladı. Kampanya 3.12.2024 tarihine kadar devam edecek.
Ömür Boyu Sınırsız indirmeli hesap Aylık 8.99$ (310TL)
Ömür Boyu Sınırsız indirmeli Öğrenci hesap ise 6.28$ (215TL)
olarak belirlenmiş.
Edu mail adresi kullanıyorsanız. Öğrenci Hesabında Yıllıkta 1200TL kar elde etmiş olursunuz.
*Ücretsiz Paylaşımlar yorum ile eklenecektir.
https://elements.envato.com/pricing
Öğrenci hesabı Fiyatı
Bireysel Hesap Fiyatı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyhelvaci -- 20 Kasım 2024; 17:37:10 >
-
Hocam öncelikle konu için çok teşekkür ederim. Adguard uygulaması için mesela uygulamanın kendi içerisinde 3 cihaza kadar ömür boyu sınırsız kullanım hakkı veren paketi aldım diyelim. Ben 3 cihaz hakkımı da farklı farklı cihazlarda kullandım diyelim. Ancak daha sonra bu cihazlardan birinden uygulamayı sildim benim cihaz hakkım tekrardan geri tanımlanıyor mu yani o hakkı bambaşka bir cihaz içinde kullanabiliyor muyum.
Eğer öyleyse ben adguard uygulamasını kendi içerisine almayı tercih edeceğim en azından ömür boyu hakkımın yanmayacağını düşünüyorum. -
Merhaba hocam. Teşekkür ederim ilginiz ve desteğiniz için. Cihazları istediğiniz zaman çıkarıp ekleyebilirsiniz hocam. Panelden kontrol edebiliyorsunuz.
Kendi sitesinde daha pahalıya geliyor diye biliyorum hocam. 1 yıllığı 540₺ diğerinin aile paketi ömür boyu lisanslısı 650₺. Yine son karar sizin hocam. Zaten bu sitede kod veriyor adguardın kendi sitesine tanımlıyorsunuz. Tamamen yasal hocam. -
Kıymetli cevabınız için çok teşekkür ederim o halde dediğiniz siteden alayım ozaman 😃 -
takip -
Daha karlı oluyor hocam ondan dolayı dedim. Yama veya crack vs legal olmasa paylaşmazdım. Aynı sistem diyebilirim. Alan 2-3 arkadaşımız oldu. -
Ben de aldım teşekkürler hocam -
Hayırlı olsun hocam şimdiden 🙏🏻 -
Adguard fiyatı epey çok cazip geldi. Hali hazırda dnsini kullanıyorum ücretsiz olarak, lisans almak mantıklı mı alırsam ne değişecek emin olamadım. Zaten reklamlar engelleniyor telefonumda ilave ne geliyor lisans alınca artısı ne oluyor dnse göre bilen var mı?
-
Android cihazımda uygulama içindeki reklamları kesti. Mesela bir oyunda reklam paketini kaldırmak misal 100 liraysa ben adguard ile oyunu oynarken reklam çıkmıyor artık. Haberlerde ki o saçma reklamlar olmaması başlı başına çok iyi. Şimdilik memnunum. Instagram YouTube falan onların reklamı gönderi gibi olduğu için kesmiyor malesef ama YouTube tarayicuda açarsanız reklamsız oluyormuş denemedim premium kullandığımdan. -
Kullandığım ücretsiz Adguard dns ile oyun reklamları ve tarayıcıdaki reklamlar hep engelleniyor. Lisansın ekstrası ne oluyor onu merak ediyorum açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afurkann -- 21 Kasım 2024; 9:42:22 > -
Adguard DNS ile adguard arasında bi fark yok hocam. Birisi uygulama üzerinden filtreleme yapıyor. Diğeride dns adresiyle. Filtrelemeleri ortak çalışıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X