Peki hocam dnsi ücretsiz kullanabiliyorum lisans almanın artısı ne oluyor |
[2024] Black Friday, Cyber Monday ve Yeni Yıl Fırsatları (3. sayfa)
-
-
Hocam sizdeki dns belki herkese açıktır. Belli miktarı engelliyor olabilir veya günlük aylık belli bir kotası vardır. Lisanslı dns ile illaki arasında fark vardır. Çok detaylı bilmiyorum. Genelde firmalar. Hem ücretsiz lisans hem ücretli lisans verirler. Burdaki farkı bilmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam teşekkür ederim
-
ben ikisini de kullandım. temel farkı: mobil veride de reklamları engellemesi. aklınızda olsun. bence uygulama daha iyi.
-
Şu Sibel Monday den bir antivürüs almak naasip olur mu acep?
-
Olur hocam. İllaki yapacaklar kampanya
Cevap için teşekkür ederim hocam ben ios dns olarak kurdum mobil veride bu şekilde de reklam engelleniyor.
-
Hocam Ürünü Aldınız mı? Bende Alacağım Ama Sürekli Ödeme Kısmında Hata 900 Kodu Alıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu Anki Kampanyalar İyi mi? Cuma Günü Yada Siber Aralık da daha Da İndirim Yaparlar mı Ki!
Hocam Nasıl Aldınız? Hangi Kart İle Aldınız? Bende Nays Kart İle Alacağım Ürün Fiyatı İndirimli 34.97 Dolar Benim Kartımda 35.20 Dolar Var Ama Sürekli Ödeme kısmında Hata 900 Kodu Alıyorum
Hocam indirim varken almıştım ben 19 dolardı galiba. Garanti sanal kart ile aldım
İsimkaydet VDS,Hosting Reseller vs. Tüm Paketlerde Geçerli Black Friday Kampanyası
Kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilebilir.
10 ay öde / 12 ay kullan kampanyası var.
Kampanya 30.11.2024 tarihine kadar geçerlidir.
KUPON KODU : BLACK25
Kodu Kullanmanız halinde Tüm paketlerde geçerli ekstra %25 İNDİRİM Sağlanıyor.
Referanslı Bağlantı :
https://isimkaydet.com/
Referanssız Bağlantı :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyhelvaci -- 23 Kasım 2024; 13:8:8 >
-
Takip
Yandex disk hem fiyat indirimiyle ve extra 180 gün hediyesiyle 1TB paket uyguna geliyor. Senelik 999₺ olan paket kampanyayla 1.5 Yıllık olarak 670₺ geliyor.
Kampanya : 02.12.2024 tarihine kadar geçerlidir.
Kampanya Bağlantısı
* Link sürekli bozuluyor. Arama motorlarından "yandex 360" diye aratıp kendi sitesine girdiğinizde. Kampanya gözükecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyhelvaci -- 23 Kasım 2024; 13:46:49 >
-
Üstadım Google 2 TB Yıllık 499 TL? Bence Google Daha Mantıklı Gibi Geldi?
-
Google 2TB uygun evet hocam. 1 sene sadece diğerinin avantajı 1.5 Sene olmasıydı.
-
Bu hatayı alıyorum arkadaşlar sizde de durum aynı mı ?
Bu konu gösterimden kaldırılmıştır, bu yüzden girişiniz engellendi.
Sadece yöneticiler görebilir.
-
Konuyu çok faydalı buldum. Yılın diğer indirim dönemlerinde de aynı konunun güncellenmesini çok isterim.
Emeğinize sağlık değerli hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her zaman elimden geldiği kadar koşuşturacam hocam. Sadece bu dönemler için değil. Birçok fırsat var ama konular karıştığı için göremiyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X