Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.811
Cevap
607
Favori
1.015.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet telefonda veriyorlar bahsettiğim fiyatları.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • isikayhan kullanıcısına yanıt

Siz soyleyince biraz arastirdim hocam. Antalya'da sut ve sut urunleri uretimi yapan Yorukoglu grubuna aitmis otel. Cok buyuk gozukmuyor. Mayis 2024 acilis diyorlar. Ilk sezon olmasi sebebiyle firsat olabilir.

Calista gecelik 14500 tl fiyat veriyor. Haziran basinda. Eylul 2. Hafta da fiyat ayni. Acikcasi bir acaba rezervasyon yaptirsam mi dedirtti. Gecen sene mayis sonu yagmurlu ve serindi. Bu sene nasil olur kestiremedim. Voyage'lar da sanirim bu fiyat bandinda acarlar. Voyage fiyatina gore nihai kararimi verecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Ben de bakmıştım ama ikisi farklı şirket gibi görünüyor

adalyahotels.com
    Adalya Otelleri Resmi İnternet Sitesi Adalya Hotels Lara - Side Antalya - Tarihçe
    https://adalyahotels.com/TR/tarihce

www.yorukoglusut.com.tr
    Tarihçemiz | Kurumsal | Yörükoğlu Süt
    https://www.yorukoglusut.com.tr/tr/m/kurumsal/tarihcemiz.html

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt

hocam barut sunwing yarım pansiyon görünüyor sizde de öyle miydi?

• İlk rezervasyonumu tamamladım. Şimdi ağustos sonu için Voyage otellerin fiyatlarını bekliyorum. Bugün yarın açıklanır artık voyagelar.

2024 F/P Otel Fırsatları

• Voyage larin bazıları agoda da çıkıyor,diğer tesislerin fiyatları ETS ile benzerlik gösteriyor o nedenle az çok referans olabilir düşünenlere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Barut Sunwing sitesinde sık sorulan sorular başlığı altında şöyle bir bilgi mevcut.

Kaç konsept ile hizmet verilecek?
    Barut GOIA her şey dahil, yarım pansiyon ve oda kahvaltı konseptinde hizmet verecek.

Hatta bir başka soruda bazı odalardaki mutfak bölümü/mutfak eşyalarının kalacağı yazılmış. Herhangi bir yerde otelin UHD konseptine geçeceğine dair bilgiye rastlamadım. Şimdiden rezervasyon yapıp daha sonra hayal kırıklığı olmaması adına bu durumu teyit edebilecek var mı acaba?

• Delpo41 kullanıcısına yanıt

Her şeyi yazmışlar gibi

• ilk3r İ kullanıcısına yanıt
    Ets de oda kahvaltı, yarım pansiyon ve ultra herşey dahil konseptleri mevcut. Ben otelle görüştüğümde her şey dahil olan konseptin fiyatını verdiklerinde ets den bahsettim oda ets otelin yenileneceği için böyle bir konsepte yer vermiş dedi. Ve şu anda düne göre 8k gibi bir zam yemiş görünüyor.

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Bende herşey dahil konsepti düşünüyorum. Araştırma yapayım teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ben Barut’lar bu yıl ilk açıldığında Sunwing seneye nasıl değişimler geçirecek diye sorduğumda Goia’nın ismiyle açılacak tesis 4 yıldızdan 5 yıldızlıya geçiş yapacak ve UHD konsepte dönüşecek demişti çağrı merkezindeki yetkili, hatta UHDye dönüşecek dediği için biz orayı da değerlendirmeye almıştık ama çocuk odaklı bir tesis dedikleri için vazgeçmiştik; demek ki tesisle ilgili konsept fikrinde değişikliğe gidilmiş..

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Barut neden bukadar popüler oldu, zaten o fiyatlara uhd oteller var.

• kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Şu anda babamlar Tui Blue Palm Garden otele giriş yaptılar.Bazıları için problem olmayan ama bizler için çok kötü bir olay var o otelde.Maalesef açık restaurantta,snack restaurant da,havuzda ve sahilde bazı yerlerde sigara içilmiyormuş.Ben böyle saçma bir uygulama görmedim.Açık restaurant da sen nasıl sigara içmemi engellersin benim.İsterse bedava versinler bu otel benim için bitmiştir.Burası sağlık oteli mi? İçmeyenlere saygı gösteririm ama içenlere de aynı saygıyı beklerim.Eğer sigara kullanıyorsanız kesinlikle uzak durun TUi Blue Palm Garden otelden.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

İnsanların toplu bir şekilde oturup zaman geçirdiği alanlarda sigara içilmesini istememelerinin nesi garip anlamadım. Olması gereken bu değil mi zaten? Bu durum neden size saygısızlık olsun ki? İnsanlar çocuklarıyla birlikte orada oturuyor ve sağlığa zararlı olduğu herkesçe bilinen bir şey için dünyada hemen hemen bütün medeni toplumların açık kapalı fark etmeksizin aldığı kararı benimsemişler. Sizin için yanlış olabilir ama dünya ve toplum normlarına göre gayet doğru bir karar.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Ben de aynı yere bakıp yazdım zaten. Konsept UHD değil HD olacakmış. Konsept içeriği belli olunca değerlendiririm ama HD’e göre fiyatı biraz fazla geldi bana.

Bilmiyorum hocam 36kya geliyor gider Port nature alırım deniz yorumları bayağı kötü

Birincisi orası açık hava ve ben hiçbir otelin açık alanında böyle bir uygulama görmedim.İkincisi içki de sağlığa zararlı yarın bir gün o zaman içkiyi de mi kaldıracaklar?Üçüncüsü bir toplumun medeniyeti sigara içip içmemesine baglı değildir.Sizin medeni dediğiniz toplumların birçoğunda sigara içmiyor,esrar,hap,ot çekiyorlar daha mı iyi?Dördüncüsü sigara içmek istemeyenlere zaten alan ayrılıyor.Onlar rahatsız oluyor diye ben niye keyfimden fedakarlık ediyorum?Ben dumanı onların suratına üflemiyorum sonuçta.Beşincisi içki ve sigara sağlığa zararlı olabilir ama herkes kendinden sorumludur bu konuda bence ahkam kesmek sizin haddinize değildir.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

İlk tercih edeceğim otellerden olacak, teşekkürler :)

• Tamu Otobüsü kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek dediğim gibi sigara içmeyenlere saygım sonsuz ama içenlerin de tercihi artık başka yerler olabilir.

• An itibari ile 10k ön ödeme deluxe suit oda (bunu da 9 taksit yaparak) temmuz 1-6
    2yetişkin 2 çocuk toplamda 42227₺ ye
    Barut sunwing e rez tamamladım.
    Rezervasyonu otelin kendisinden yaptım böylelikle yok bonusun yok
    Yok bu otelde %25 ödeme kolaylığı yok durumlarıyla uğraşmadan hallettim.
    Yukarıda bahsettiğim fiyata 2 çocukla otel yok gibi. 1 çocuklu ailelere 40k civarı çıkan oteller ben 7 ve 9 yaş girdiğimde 60k lara ulaşıyor. Bu da bence 2 çocuklu aileleri zor durumda bırakıyor.
    Şu anda her şey dahil diye aldığımız yenilenecek olan otel uhd hizmeti verirse tadından geçilmez.
    Sadece 10k ve bunu da taksitle ödemek cazip geldi.
    ocak maaş zammı ve enflasyonu düşününce haziranda ödenecek geri kalan tutarın da 9 taksitte ödenmesi avantajlı geldi.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.