Merhaba, gönlümden geçen Orka Lotus beach idi fakat, 2 çocuğum var birisi 8 diğeri 1 yaşında. Orka'da bu şekilde aratma yapınca fiyatlar çok yükseliyordu ve benim limitimi aşıyordu. O yüzden elemek zorunda kaldım. 2024 yazında Fethiye Club Tuana Beach Otel'de tatilimizi yaptık. |
2024 F/P Otel Fırsatları (691. sayfa)
-
-
Selamlar. Orka'yı, yorumlarını okuduktan ve detaylı incelemelerden sonra almaktan vazgeçtim. Duja Bodrum'a gittik. Yeme içme orta sınıftı diyebilirim. Yapay sahili de açıkçası hoşumuza gitmedi. Yüzme bilmeyen ufak çocuklu aileler denizi unutsun derim. 2025 için bir üst sınıfta otel arayışım devam ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metulen -- 18 Kasım 2024; 21:21:8 > -
Hocam orkadan neden vazgeçtiniz yorumlarda iyi duruyor tripadvisordan baktım seneye için bende orka düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: metulenSelamlar. Orka'yı, yorumlarını okuduktan ve detaylı incelemelerden sonra almaktan vazgeçtim. Duja Bodrum'a gittik. Yeme içme orta sınıftı diyebilirim. Yapay sahili de açıkçası hoşumuza gitmedi. Yüzme bilmeyen ufak çocuklu aileler denizi unutsun derim. 2025 için bir üst sınıfta otel arayışım devam ediyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne oluyor baklava olmayınca ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasim ara tatilde bu yil Ocak ve Subattan sonra 3. Kez Akra Kemeri deneyimleme firsati bulduk. Elbette ayni yere gitmek pek hos olmuyor ancak Akrada en ufak bir konseptten kisma sozkonusu degildi. Kis konseptinde kapali olan tum alanlar acikti. Luna teras bar, kumsal snack ve pizzeria restoran ile iskele hizmet veriyordu. Sadece mayis ekim arasi a la carte kahvalti ve meksika a la carte kapaliydi. Onlarinda zaten kasimda hizmet vermedigini biliyorduk. Hava sansimiza cok cok guzeldi. Sadece pazar yagmurluydu. Soru varsa cevaplayabilirim. Herkese iyi tatiller diliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan3338 -- 19 Kasım 2024; 15:48:47 >
Kapalı havuz ve spa'ları nasıldı hocam. Aralık'ta kış tatili düşünüyoruz da 3-4 günlük.
-
Hava sicakligi kasim gibi olmaz ancak hava isi biraz sans. Biz ocak ve subatta da gittik. Acik isitmali havuz hep aktif ve biz kaydirak vs kullandik cok eglendik. Kapaliyi kasimda kullanmadik cunku acik isitmali daha sicak geldi bize. Hava cok cok guzeldi kasimda. Hamam sauna felan kullandik. Cok guzeldi. Iyi tatiller
Yorumdan ziyade aqua parkı olmadığından eledik desek yeri. bir de Konum olarak bodrum öncelikliydi. Ama şunu gördük, Duja yorumları müşteri temsilcilerinin verdiği ekstralarla yumuşatılıyor. İlk günler yaşadığımız karton bardak sorunu, basic içecek kalitesi sebebi ile bize de ekstra alacarte verildi mesela. Şimdi dönüp baktığımda doğru karar vermişim diyemiyorum. Çocuklu aileyseniz kumsal öncelikliyse duja yı seçmeyin derim. Yaşadığımız bu sorunlardan ötürü geçen senek tercihimiz sizi etkilemesin.
-
Beyler bende simdi hallettim ilk bas yol yapiyolar sizinle ilgilenebilecek birini bulun basta.Cayma bedelini yansittiktan sonra yeni tarifeler çıkıyor direk ekrana hallediyosunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X