Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (687. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.810
Cevap
622
Favori
1.012.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 685686687688689
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Toplam 13 günlük 7 ayrı otel konaklamalı Tekirdağ ilçesi çıkışlı 2495 km yol yapmış olduğum tatilimi tamamladım. 3 kere jandarma gbt kontrolüne takıldım, trafik polisi kontrolüne denk gelmedim. Benzinli otomatik aracıma 8787 tl yakıt almışım. Son otel Akyaka haricinde ki otel rezervasyonlarımı 9 ay öncesinden yapmıştım. Gitmeden 1 hafta önce hepsinden rezervasyon check aldım. Detaylı olarak bilgiler vereceğim uzun olacak ama belki faydalanan olur.

1. gün Afyon MCG Marble Hotel 2455 tl yarım pansiyon

Yol uzun olduğu için ara durak olarak daha önceden de Afyonu görmediğim için şehir oteli olarak tercih ettim. Tam şehrin göbeğinde ve kapalı otoparkı var. Aracın anahtarını vale alıyor ve istediğinizde aracı getiriyor. Otel 2455 tl ye yarım pansiyon olarak alınmıştı. Resepsiyondaki görevli sabah kahvaltı olduğu akşam yemeği olmadığını iddaa etti. Rezervasyon belgemi gösterinde çark etti sistemde hata olmuş kusura bakmayın dedi. Akşam yemeği siz oturuyorsunuz garsonlar menü olarak kendileri getiriyor. Çorba, ana yemek, salata ve tatlı. Pek tercih edilmez ben dışarıda şehrin yerel tatlarını denemenizi tavsiye ederim. Kahvaltısı da akşam yemeğinden hallice en azından açık büfe. En önemli noktası odalarda klima yerine suyla soğutma yaptığını idda ettikleri bir cihaz koymuşlar. Bunlar klima gibi soğutma yapmıyor ve en önemlisi otel mimari olarak bazı odaları iç avluya baktığından öyle camı açarım serinlerim gibi bir düşünceniz olmasın. Ben mevsim olarak nispeten serin zamanda olduğum ve odamın camı da caddeye denk geldiği için sorun yaşamadım. Temizlik olarak ve personel ilgisi olarak iyi diyebilirim. Genel olarak oteli buradaki tatilcilere önermiyorum.

Yol olarak kuzey Marmara ve Pamukova üzerinden 6,5 saat gibi bir yol gittim. Giderken Kütahya porselen fabrika mağazasına ve müzesine uğradım. Görülmeye değer güzel bir müze yapmışlar. Görmenizi tavsiye ederim. Afyon şehirde akşam kısa bir tur ve alışveriş yaptım. Bazı almış olduğum şeyleri yanımda taşımak istediğimden direk kargo yaptım.

2. Gün Side Erenler Hotel 2183 tl yarım pansiyon

Yol olarak Burdur üzerinden gittim. Telefonuma Radarbot kurdum her kamerayı uyarıyor çok faydasını gördüm. Keçiborlu da bir kamyonun arkasına takıldım 50 ile geçtim.(inip arabanın yanında yürüyesim geldi ) Side antik kenti daha önce görmediğim için ve yürüme mesafesinde olan otelime akşam üzeri geldim. Otel yarım pansiyon ve akşam yemeği de sabah kahvaltısı da menü olarak masanıza geliyor. Açık büfe gibi bir şey yok ve maalesef memnun kalmadım. Zaten beklentim yüksek olmadığı için sorun etmedim ancak otelin hijyen sorunları da vardı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Side antik kent çok güzel ancak her şey euro. Bira 4,95 euro, markete giderseniz 100 tl. Normal bir alışveriş istiyorsanız antik kentin dışına çıkmalısınız. Antik kent ile Side otoparkı arasına traktör hattı kurmuşlar, traktörün üstüne tren kıyafeti giydirmişler. Ben ara durak sanmıştım o yine son durakmış, 5 dk falan sürüyor 30 tl idi sanırım kişi başı. Sonuç olarak otele gitmeyin, antik kente gidin gezin ama aç susuz gitmeyin derim :)

3.4.5.6.Gün Belek Adora Resort Hotel 23700 uhd dahil

Tatilimin açık ara en iyi oteliydi. Side den yaklaşık 1 saat yolculuk ile sabah saat 10 da oteldeydim, güler yüzlü personel karşıladı oda müsait olduğu için hemen teslim etiler. Neresinden başlasam bilmiyorum hey yönü ile memnun kaldım. Personel sayısı fazla, her yerde ilgileniyorlar. Herhangi bir masaya oturuyorsunuz hemen bir isteğiniz var mı diye soruyorlar. Hotelin animasyon ekibi var, havuz da çeşitli oyunlar ve bunlara ilave dart, atıcılık vb aktiviteler mevcut. Çocuklarla ilgilenen çocuk animasyon ekibi var. Akşamları disco, karooke vb eğlenceler düzenleniyor. Ayrıca anfi tiyatroda her gece ana bir gösteri oluyor. Sanırım dışarıdan gelen her akşam başka bir ekip gösteri yapıyor. Bir akşam akrobasi ertesi akşam dans, motorlu gösteri grubu gibi. Anfi tiyatroda otelin ne kadar kalabalık olduğunu anlıyorsunuz ancak yemek alanları o kadar seçenekli ki akşam yemekleri dahil hiçbir şekilde ciddi kuyruklar yok. Deniz sabahları çarşaf gibi akşamları hafif dalgalı. 5 -6 adım sonra boyu geçiyor ancak asla birden bire derinleşmiyor ve kıyıya paralel olarak yüzüldüğünde hep aynı derinlikte oluyor. Kum bir dibi olduğu için bulanık oluyor, ayaklarınızı göremiyorsunuz. Havuz büyük ve temiz. Aquası Clup Ali bey ile kıyaslanamaz ama yeterli. Yemekler çok çeşitli kesinlikle aç kalmazsınız. Bazı yorumlarda saat 17 den saat 19 a kadar yiyecek bulamadıklarından dem vurmuşlar.:) Sabah yemeğe bir başlıyorsunuz, yatana kadar her daim bir şeyler var. Pizzaları, hamburgerleri, gözlemeleri mükemmel. Her akşam değişik bir şef tabağı var, kuzu pirzola, antrikot, bonfile vb. yemekler denk geldi. Kapalı büyük restoranda açık büfe çok zengin iken dışarıda da açık büfe olarak kızartmalar mevcut. Her akşam balık bulabildim. Kalamar, istiridye ve karides değişimli olarak vardı. Fıstıklı tatlı öğlen bir çeşit akşam iki çeşit olarak var. Açık dondurma her zaman var. Kapalı olarak max tarzı ve kuruyemişte ağırlık leblebi fıstık türevi. Badem, kaju, antep yok denecek kadar az. İçki kültürüm maalesef bira ile sınırlı olduğu için bilgim yok ama kokteyl olarak barmenler çok iyi gibi geldi. İçki markaları benim için bilindik markalar. Dediğim gibi fazla bilgim yok ama barmene ne istediğinizi tarif ederseniz isteğinize göre özel olarak hazırlıyor. Bunun dışında barlarda menü var menüden seçerek te isteyebilirsiniz. Mesela barda otururken görevli biri gelip kendini tanıtarak tatilinizin nasıl geçtiğini sorgulayıp hal hatır soruyor, bir isteğiniz var mı diye ilgilenebiliyor. Temizlik o kadar iyi ki görevliler anında dökülenleri yerlerden masalardan temizliyor. Ben balkonlu clup odasında kaldım. Oda son derece modern ve yenilenmiş, tertemiz. Her gün mini bar yenilendi, oda temizliği yapıldı. Ana binada yemek zamanları asansör ile uğraşmak zorunda kalmamak güzeldi. Clup odası sessiz sakin bir yerdeydi. Balkon eşya kurutmak için iyi. Manzarası çim alana bakıyordu ancak odada çok az vakit geçirdiğim için hiç umurumda olmadı. Son gün çıkış yaparken ilginç bir olay başıma geldi. En son odadan çıkarken kasayı kontrol edeyim dedim. Kasa iç kenarında altın bir bayan yüzüğü buldum. Muhtemelen benden önceki konuğa ait olabilir. Resepsiyona çıkışta bilgi verdim güvenlik geldi ve tutanak tutularak teslim aldılar. Araştırarak sahibine ulaştıracaklarını söylediler umarım sahibine ulaşır. Sonuç olarak çok memnun olarak öğlen yemeğinden sonra tesisten ayrıldım. Adora resort u standartlarını kabul ederek hizmet, temizlik, ilgi alaka ve tesis genel özellikleri olarak en yakınıma dahil tavsiye edebilirim.

7.8.9 Kaş Leonis Hotel 8964 tl Oda Kahvaltı

Yaklaşık 4 saatlik yol üzerinde Pehaselis antik kenti ve Olympos antik kentine uğradım. Her iki kente müze kart ile giriliyor. Olimpiyos ta ayriyetten park ücreti 100 tl

Leonis otel kaş merkezde ve araç park için yardımcı oluyorlar, anahtarı lobiye bırakıyorsunuz. Kahvaltı açık büfe yeterli çeşitlilikte. Oda temizliği falan yapılmıyor, çöpleri dahi çarşıya çıkarken ben attım. Oda geniş balkonlu ve ilk temizliği güzeldi. Sanırım burasının şansızlığı Adora dan sonra ilk hotel olmasıydı:) .. Kekova tekne turu için Demreye 40 km dönmeyi göze alarak Dennis boat ile irtibat kurdum ancak yağmur ihtimali var yarın (pazar) günü çıkmayacağız dediler. Pazartesi de bana uymadığı için mecbur Ergun kaptana yöneldim. Pazar günü çıktık ve yağmur falan yağmadı, güzel bir hava oldu. Turdan memnun kaldım, dron çekimi de oldu. Fiyat sitede 1500 iken sezon sonu olduğu için 1250 aldılar. Teknede yaklaşık 30 kişi vardı, kalabalık değildi. Kaputaj plajına gittim, girişi ücretli ayrıca şenzlong ve şemsiye için de 450 tl ödedim. Arabayı hiçte güvenli olmayan yol kenarına bırak onca merdiven in çık ve dalgalı ani derinleşen dibi iri iri kaya dolu bir plaj. Sadece renginden dolayı buz gibi soğuk su. Ben plajı hiç beğenmedim. Tıpkı Kelebekler vadisindeki plaj gibi. Galiba bende bir gariplik var milletin beğendiği yerleri beğenmiyorum. Öğlene kadar takılıp daha sonra Kaş Akçagerme plajına gittim. Giriş ücreti yok, şenzlong takımı 150 tl. Dibi dümdüz, dalga olmayan pırıl pırıl bir su. Bence Kaputaj dan daha iyi tabi ama kişiye göre tercih meselesi. Patara plajına Kaş merkeze uzak olduğu için ve öğleden sonra yağmur yağdığı için gitmedim. Leonis otel ise tercih edilebilir.

10. gün Marmaris Rosy Hotel 1853 tl Oda Kahvaltı

Kaştan çıktıktan sonra Marmaris e gelmeden önce Dalyan a uğradım. Dalyan merkez de aracı bırakıp kooparatif dolmuş teknelerle İz tuzu plajına geçtim. Tekneler kişi başı gidiş-dönüş 200 tl alıyor. İstediğiniz zaman dolmuş tekne ile aynı bilet ile dönüş yapabiliyorsunuz. Uzun kalmayacağım için tek şenzlong ve şemsiye için 150 tl ödedim. Plaj gerçekten harika, kum kadife gibi deniz mükemmel. Araç için otoparka 250 tl ödedim. İz tuzu plajına araç ile de gidilebiliyor ve plajın o tarafında karetta hastanesi var. Vaktim olmadığı için gidemedim.

Rosy hotel merkeze yakın olmasına rağmen memnun kalmadım. Kahvaltı vasat, asansörü olmadığı için çile çektiren bir hotel. Marmaris kale ve çarşıda gezinti yaptım. Hoteli tavsiye etmiyorum.

11.12 gün Datça Datça Tatil Köyü 7881 tl Herşey Dahil

Marmaris çıkışı Kız kumu plajına uğrayıp gördüm. Datça da bükleri dolaştım. Palamut bükü dalgalı çabuk derinleşiyor, Hayıt bükü dalgasız ve dibi kumluk güzel bir plaj. Denize girmek için burasını tercih ettim. Ancak duş ve kabin gibi şeyler özel tesislere ait. Günlük çift şenzlong 300 tl.

Datça tatil köyü fena sayılmaz. Beklenti fazla yüksek olmadan yemekler ve kahvaltı yeterli diyebilirim. Bira vs açık olarak sunuluyor. Kapalı olarak bir tek su ve soda mevcut. Eleman sayısı az birkaçıyla konuştum uzun çalışma saatleri yüzünden yorgun düşmüşler. Çıkacağım gün bardan bir kahve alayım dedim saat 10/30 da açılıyor efendim veremem dedi. Saate baktım 10/27 yani 3 dk var, güldüm. O zaman 10/30 da gel mübarek. Oda temizliği sürekli yapılıyor. Yüksek kısımlarda olan odalara ulaşım çok zor oluyor. Eski Datça oldukça otantik, Alaçatının kalabalık olmayan hali gibi. Datça yı beğendim güzel bir yer Datça tatil köyü tercihe bağlı tercih edilebilir.

13. Gün Akyaka Nehir Butik Otel 3242 Oda Kahvaltı

Datça çıkışı sedir adası planım vardı ancak denize girme planım olmadığı için onu da es geçtim. Sadece görmek için maliyeti yüksek oluyordu.

Akyaka içinde Azmak tekne turuna çıktık. Kişi başı 100 tl. Azmak nehri büyüleyici, bazı yerlerinde 10 mt ulaşan derinliği ile dev organik bir akvaryum gibi. Çarşı güzel, nehir kenarı ve sahil güzel. Denizi deneyimlemedim.

Dönüş yolu üzerinde Ormancı türküsünün öyküsüne konu olan yerdeki Belen Kahvehanesine ve Güzel Köy dizisinin çekilmiş olduğu Bozüyük köyüne uğradım. Böylece tatili tamamlamış olduk. Yazım hatalarım olmuş olabilir, kusura bakmayın uzun oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkeagle1 -- 5 Kasım 2024; 8:9:42 >

• Darkeagle1 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler çok değerli bilgiler aktarmışsınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zeki_gs Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    İnsanlar da sizin gibi biten tatillerinin ardından otelle ilgili kötü tecrübelerini yazmış ve eksi yönlerinin çok olduğundan yakınmış. Tıpkı sizin yaptığınız gibi. Bunun adı hortlatmak mı oluyor? İlginç...
    Bir de kimseyle kavga etmenize gerek yok. Forum kuralları çerçevesinde yazmak istediklerinizi yazarsınız. İsteyen değerlendirir, isteyen değerlendirmez. Kasmaya gerek yok...
    Saygılar...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tufandurmus T kullanıcısına yanıt

Hocam hortlatmak derken yanlış anlaşılma olmuş özür diliyorum, geçen yıllarda durup durup sueno tavsiye edenler vardı onları kastettim aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Mayıs sonu 6 gece 22bin liraya ben dahil bir çok arkadaşımız bu oteli aldı. Kıyas yaparken biraz da fiyat/performans olarak bakmak lazım bence. Geceliği 3500 civarına bence bu yıl daha iyi bir alternatif olmamıştır.

Evet ben de bir çok konuda olumsuz görüşlerimi yazdım zamanında konuya. Yemekler ortalamaydı. Odaların eski olması bana bir sorun çıkartmadı. En önemlisi Ebru Gündeş ve Altay konserinin denk gelmesiydi. 4. Sıradan Ebru Gündeş'i izleyip içecek hizmeti almak Ankara'da bir mekanda 27500 lira idi. Tüm bunların sonucunda ben Sueno Side'yi kötülemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

2019'da Temmuz ayında Sueno Belek'te konakladık. Berbat bir deneyimdi. Forumda ben da yazdım ama laf söyletmiyordu bazı arkadaşlar.

• ftokan F kullanıcısına yanıt

Onu diyorum hocam, kavga ettim diyince arkadaş az önce yanlış anladı, olumsuz bir görüş yazdım, beni resmen dövdüler forumda linç ettiler :)

Hocam o dönemleri hatırladığım için benim yorumumun altına yazdıklarınızı yanlış anlamadım ama ben o dönemleri ve tartışmaları bilmeseydim yorum yaptığım için beni eleştirdiğinizi düşünebilirdim😂
    Bu forumun güzelliği bence somut deneyimleri okuyabilmemiz ama maalesef bazen tartışmalar oluyor.
    Mesela 2025 konusuna Goia ilgili yorum yapmaya utanıyorum artık kendimi otelin tanıtım yüzü gibi görmeye başladım. Halbuki Otelin sıradan bir misafiriydim ve gidecek olan arkadaşların soru işaretlerini gidermeye çalışıyorum. İleride otelle ilgili kötü deneyim yaşayanları da anlamam gerekir diye düşünüyorum.
    Hep söylediğimiz ne verdik ne aldık.
    Mesela geçen hafta sonu gittiğim dolce by wyndham alaçatı geceliği 5500₺ e benim için f/p idi.
    Sezon fiyatına bakıyorum geceliği 11000₺ den fazla
    Benim kaldığım dönemdeki hizmet ile aynı doğrultuda bir hizmet alınacaksa kesinlikle o para verilmez. Çünkü oradaki hizmeti tokatlayacak Goia, Delphin, Kirman otelleri var.
    İşte bizim forum burada devreye giriyor. Aynı paraya en iyi hizmeti nereden alabiliriz? Bu sorunun cevabının en objektif alındığı yer burası.
    Kusura bakmayın biraz uzun oldu.

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt

hocam goia da deniz için servis var mıydı. şişe içecek ve yeme içme kalitesi nasıldı ? ben de ikinci tatil için alternatif olarak düşünüyorum da.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    1 Rus 1 Türkyoutube
    BARUT GOIA | ANTALYA'NIN EN İYİ AİLE OTELİNDE KONAKLADIK
    https://www.youtube.com/watch?si=7OnOEJbQvUO2OmsY&v=4PZUe5M_tdA&feature=youtu.be

Forumda Goia diye aratırsanız giden arkadaşların yorumlarını okuyabilirsiniz, @ritalin06 arkadaşımız YouTube görüntülerini de atmış o da otel hakkında güzel bir video olmuş, benim otel yorumum da aşağıda:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159625368

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • engineer_06 E kullanıcısına yanıt

tam f/p oteliymiş hocam. teşekkürler detaylı yorum için.

Çok sık çalışan klimalı 1 servis vardı.
    Şişe bira ve kutu içecekler mevcuttu.
    Fiyatını düşünürsek yemekler ve ücretsiz alacartlar oldukça başarılıydı.
    Personelin tavrı ve yaklaşımı iyiydi.

• 6-10 Ekim Swandor Kemer fiyatı çok iyi, normal en ucuz oda 45.964 tl iken balkonsuz oda 28.490 tl.

2024 F/P Otel Fırsatları

Ben gitmedim ama videodan anlaşıldığı kadarı ile güzel duruyor;
    Ersin Tekin Tatilyumyoutube
    Tamamen yenilenen Swandor Kemer artık çok başka. Otelin yeni halini değerlendirmek. için izleyin.
    https://www.youtube.com/watch?si=NlLTWiISbFYQTYmQ&v=CI450bOAK9Y&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 30 Eylül 2024; 19:50:27 >

• ufuk75 kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Sueno delux Rubi platinuma göre daha iyi bir otel mi sizce?

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Bunu kaçırmışız

26-30 ekim arası fiyat performans olarak önereceğiniz otel var mı hocam ?

• Hocalarım Herkese Selamlar

3 Yetişkin 6 sı ile 12 arası Crstal Tat Beach için 69 Bin fiyat aldık dün Aile odasına ancak bugün alalım orayı diye aradığımızda müsaitlik yok dediler. Bu ayarda ve bu fiyatta önerebileceğiniz Aile odalı Yine bu bölgede olması şartı ile öneride bulunacağınız bir otel varmı arkadaşlar.

Yardımlarınız benim için çok değerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnverSey -- 2 Ekim 2024; 0:6:18 >
  • üçboyutsuz kullanıcısına yanıt
    Üstat Golf tarafında yiyip içebiliyor musun yoksa sadece havuzlardan mı faydalanıyorsun? Yani çocuk çocuk Aqua için gidince acıktığımızda ne yapacağız?

• 
Sayfa: önceki 685686687688689
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.