|
2024 F/P Otel Fırsatları (689. sayfa)
-
-
Merhaba, 20 Ekim’de İzmir’den Crystal Boutique oteline geçicem araçla ilk kez gideceğim antalyaya. Yol hakkında genel olarak bilgi verebilir misiniz? Özellikle Korkutelinin zorlu olduğunu duydum. Bu zorluklar yolun gidiş yönünde mi yoksa dönüşte mi daha fazla oluyor? Ayrıca, yolculuk çok yorucu olur mu? Sizce erken gidip bir gün başka bir otelde kalmak mı mantıklı, yoksa doğrudan otele geçmek mi daha iyi olur?"
Ve bu sene crystal boutiqude konaklayan varsa yorum yapabilirse sevinirim 😊
-
Yol Zorlu değil geniş rahat rahat gidersin uzun yol deneyimin varmı kışın bira,z kar olabiliyor çavdır civarı Korkuteli ama ekimde bir şey olmaz yola çıkarken arabanın kontrollerini yaptır o arada çok iyi benzinlik fazla yok -
Teşekkürler hocam izmirden edirne yaptım birkaç kez tecrübem varda bilmediğim yolda tedirgin oldum biraz. Birde korkuteli tedirgin etti onunla ilgili birkaçtane olumsuz yazılar görmüştüm
-
Merhaba bu yaz akra kemeri tecrübe ettim. Gerçekten tavsiye edeceğim bir otel. Önümüzdeki haziran içinde akra sorgundan tatili aldım. Umarım orda da aynı hizmet ve kaliteyi yakalarız -
2025 konusu ne zaman açılır ? -
https://forum.donanimhaber.com/2025-otel-firsatlari-yorumlar--159244124-347 hocam konu acilali hatta erkenden almak isteyenler icin firsatlarin bir kismi kacali cooooook oluyor :)
-
Hayırlısı hocam 3 aşağı 5 yukarı aramıyacağız artık ✌️ teşekkürler , ben yeni konudan devam edeyim. -
Arkadaşlar 23 Ekimde Antalya kemer düşünüyorum. Soğuk olur mu acaba? -
Isıtma havuzlu otel bakın hocam denize gir çık yapılır uzun süre yüzülür mü bilmiyorum -
Ciddi mi :(
-
Konu mu kaldı hocam.. Voyage Titanik akra.. hepsini patlattık
-
Ağustos ayı için kampanya var ar mıydı hocam ? -
hocam temmuzda titanik güzel fiyat verdi 1-5 arası. ağustos ta gözüme çarpmadı ama f/p olan akra kemer bana göre
-
O zaman benim açımdan vah tüh dememe gerek yok. Sadece Ağustos ta 3 hafta tatilim var . Akra Kemer i bir inceleyelim bakalım, İkinci Kirman vakası olmasın da ne olursa olsun. 😂 -
2025 için düşünüyorum. Oteli 2 çocukla tavsiye eder misiniz? İçki kalitesi nasıl? Şişe bira bulunuyor mu? -
İcki pdf olarak bende mevcut ozelden mail atarsaniz yollayayim. Bira zaten siselerde Efes-Bomonti-Miller vs vs var. Otel cok iyi tavsiye ederim
-
Herkes 2025 konusunda 29 ekimde tatile gidecek yok mu? :) -
29 ekim de orada konuşuldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X