Ben bunu araştırdım, yakın zamanda konaklayanlara sordum, otelin konsept açıklamalarını inceledim. https://www.gloria.com.tr/tr/roomcard-qr/gloria-verde-resort/ 3 otelin misafirleri de oteller arasında shuttle veya tren dedikleri araçlarla dolaşabiliyor. Tüm bar ve restoranlarda menüler yer alıyor ve her otelde otelin kendi misafirleri bu menülerden ücretsiz yararlanırken diğer otel misafirleri yüzde 50 indirimli olarak hizmet alıyor. Golf'teki Aquapark barı ve Serenity'deki Olivium bar ise tüm müşterilere ücretsiz. Yine konser vs. olduğunda buralardaki servisler ücretsiz. Yani benim anladığım yemek işi Verde'de halledilip diğer taraflara öyle geçilecek. 2 saat kadar vakit harcanıp geri gelinecek. Çok aklıma yatmasa da, Verde ile Golf arasında yüzde 25 fiyat farkı olması ve benim bütçemi aşması nedeniyle önümüzdeki yaz için Verde düşünüyorum ben, ama karar vermiş değilim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (688. sayfa)
-
-
Rubi platinum daha küçük , daha dingin ve düzenli suenoya göre , belki misafir kitleside daha iyi olabilir 2023 de rubideydim gayet keyifliydi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam aynı otel 26-30 Ekim için fiyat vermiyor ama 27-31 Ekim için hala iyi fiyat 22k.
Bence aklınızda olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Sueno Beach Side istediğiniz tarihler indirim koduyla birlikte 68.9k MNG Tur'da bence hemen yapın rezervasyonu.
Arkadaşlar kaş tarafı için otel tavsiyeniz var mıdır
Sayın hocam deniz konusunda çok güvenemedim. Sizce denizi nasıldır buranın..
-
Sayın hocam deniz konusunda çok güvenemedim. Sizce denizi nasıldır buranın.. Birde Hocam buranı yorumlarında çok ciddi sıkıntı var. bu nedenlede aslında burayı almadım.
-
Hocam bence kimseye sueno sideyi önermeyin crystal otelleri bile daha iyi hizmet sıfırquote:
Orijinalden alıntı: erdfb_1907
Hocam Sueno Beach Side istediğiniz tarihler indirim koduyla birlikte 68.9k MNG Tur'da bence hemen yapın rezervasyonu.
Erdem hoca bu sene iki otelde de kaldı bir bildiği vardır 😁 dibin dibi de olabilir hocam
Joly de fırsat olarak gördugünüz otel var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yıldır grand yazıcı thermale gidiyorum. Premium olmasa da çok yeterli compact bir otel. Bir bakın derim
Hocam sanırım son konserde sıkıntı olmuş diye duydum dışarıdan adam getirme falan iyice rezil etmişler kendini.Bir de kapalı yerde yapmıslar sanırım.
Evet hocam şikayetler biraz yogunlaşmıs ama denizi en güzel şeyi bu otelin.Bir de konserler bittiği için artık kalabalık azalacagını düşünüyorum.
Tabiki üst düzey bir seçenek değil ama sizin bütcenizle alabileceğiniz en iyi alternatif gibi geldi bana.
Denizi içi dısı incecik kum sığdan derine doğru gidiyor.İskelesi de bence çok güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 3 Ekim 2024; 0:4:40 >
Sueno otellerinde musaitlik mevcut olabiliyor, ekim ayı içerisinde düşünen arkadaşlar olur ise acente olarak yönlendirdiğimiz kimseden şikayet almadık Sueno Deluxe ve Sueno Golf için nispeten güzel fiyatlandırmalarıda mevcut diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areda1 -- 3 Ekim 2024; 16:43:38 > -
Özel mesaj ile bir arkadaşın sorması üzerine burada da paylaşmakta fayda gördüm. Otelde 27-30 Eylül arası kaldık eşimle.
Ben şahsen memnun kalmadım hiç otelden , daha kaliteli bir servis ve yiyecek içecek çeşitliliği beklerdim çünkü ETS deki puanı 9.2 idi. Ama daha sonra o puanın nasıl olduğunu da anladım. Aşağıda yazdığım tüm yorumu OtelPuan sayfasına da rez. dökümanım ile birlikte yükledim ama yorumum silinmiş. Bu şekilde kötü yorumları silerek puanlarını yüksek tutuyorlar demek ki.
Otel turlar sayesinde full dü ama çalışan sayısı o kadar yetersizdi ki her şeyi kendimiz kalkıp aldık yemeklerde vs. Otelde kaldığım süre içinde aşağıdaki notları aldım.
Havuz bar saat 24:00 de kapanıyor. Kaan isimli barmen arkadaş havuz barda saat 23:57 de önümde 2 kişi var diye, sıra var diyip sipariş almadı. Ertesi gün saat 24:10 a kadar sipariş aldı.
Sahildeki barın orada bir turist bardaki arkadaşla iletişime geçerken şişe olarak alkol satın almak istedi fakat burada satılmıyor diyerek başka yere yönlendirmeye çalıştı görevli arkadaş. Ayrıca çalışan arkadaşların İngilizcesi yetersiz seviyede
Sahildeki bardaki surekli sıra oluyor. Bar içinde tek kişi calisiyor genellikle. İkinci bir istasyonla hizli servis yapabilmek mümkün.
Snack barlardaki hamburgerlerin köftesi hazır köfte.
Gözleme ve waffle yapan kişi aynı olduğu için aksaklık yaşanıyor.
810 numaralı odada kalıyoruz, sabah yedi ile dokuz arasında tuvalette havalandırma çalışıyor ve çok sesli çalışıyor.
Saat 20:35 akşam yemeğinde Adana kebap bitti, çalışana sordugumda bitti kalmadı dedi.
Animasyon şarkısı neden Arapça?
-
Hangi otel hocam bu?
Duja bodrummuş hocam
2022 Temmuz ayında 2y 2ç şeklinde konakladık. Alkollü içecek ve hizmet kalitesi çok düşüktü. Yemekler idare ederdi. 4 gece için 7200 lira vermiştim. Ona rağmen hiç memnun kalmadım.
The norm oriental ilk günümüz henüz her yeri gezip tam keşfedemedik ama sorusu olan olursa yardımcı olabilirim
Sezonu kapatmak için anlık alınabilecek bir fırsat oteli var mı arkadaşlar?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X