Hocam Ocak ve Subatta acikti. Kasimda da acik olacagini dusunuyorum. Gecen sene 23-26 derece imis Kasim ara tatilinde hava sicakligi. Benim gordugum kadariyla musteri memnuniyeti odakli calisiyorlar. Gerci Nisan ayinda forumdan bazi uyelerimiz havuz isitmasi ile ilgili sorun yasamislardi diye hatırlıyorum. Sanirim otele baski yaparak actirmislardi isitmayi. O zaman da kapali isitmasi aktifti, bahsettigim acik havuzun isitmasiydi diye hatirliyorum. Hava guzel olursa tamamen degilse bile kismi yaz tatili gibi olacak diye umit ediyorum :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (686. sayfa)
-
-
Kuşadası'ndan bildiriyorum. Şuan hava gayet sıcak. Deniz mevsimi devam ediyor. Hatta dün akşam bu hafta sonu için bodrum kefaluka'ya 3 günlük rezervasyon yaptırdık. Hava 30 derecelerde görünüyor. Umarım memnun kalırız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar. Kasım ara tatilinde 4 ya da 5 gün Antalyada otel arayışındayım. 4 kişilik aile. Önceliğimiz yemek kalitesi ve ala carte performansı. ısıtmalı açık havuz olursa iyi olur ama kapalı da kabulümüzdür. Bütçe 50-60 bin. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
-
Merhabalar,
Erken rezervasyonlar başlamış gördüğüm kadarıyla. Temmuz 2025 için 2 yetişkin günlük 10bin TL civarlarında önerebileceğiniz otel var mı? Rezervasyon için biraz beklemeli miyiz yoksa ne kadar erken yaparsak o kadar iyi mi olur?
Gecelik ne kadara ayirttiniz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam haftasonunu daha da sıcak veriliyor hava durumu umarım keyifli geçer tatiliniz çıkıştada kısa bir değerlendirme yapabilirseniz seviniriz
-
ETS den toplam 3 gece 23.500 e geldi. 9 taksit yapıldı.
Pazar ve Salı günü kuş adasındaydim özellikle salı günü akşam üşüdüm diyebilirim 😊 havanın ne olacağı belli olmuyor maalesef
2 ekim-5 ekim 3 gece 4 gün tatil planımız var 2 yetişkin ve 5 yaşında çocuk. Bütçemiz toplam 15-20 arası bir rakam. gruptan tecrübeli bir arkadaşımız lyka world antalya isimli oteli önermişti 3 gece 20,790 tl ye geliyordu ama 3 ekimde müsait değilmiş otel. Alternatif olarak bu fiyatlarda manavgat, side, belek, kemer ve yakın civarda önereceğiniz otel var mıdır?
-
Voyage belekte güncel spa ve pavilion fiyatını bilen var mı acaba :)
Selamlar,belazur otele gittiniz mi acaba ? Gittiyseniz deneyiminiz nasıldı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selam dostlar sueno side tatili bitti
Daha öncede yazmıştım şimdi daha kapsamlı yazıyorum.
Öncelikle benim bir daha ASLA gitmeyeceğim bir otel oldu.
Artıları
Yürüyecek çok alan var bebek arabasıyla 1 saat gezersiniz
Kahvaltısı fena değildi
Kapalı otoparkı var
Sahili geniş ve güzeldi
Eksileri
Odalar çok eski
İNANILMAZ KALABALIK
yani aklım almıyor o kadar insan var sadece 1 tane yemekhane var en son bu kalabalığa askeriyede görmüştüm.
Şezlonglarda yer bulmak imkansız heryer kalabalık
İçecek bardakları aşırı dandik plastik
Denize mesafe çok uzak
En kötüsü personel çok kötüydü çocuk için 1 tane muz bulamadım otelde gelde çıldırma 😀 kime söylesem ben bilmiyorum diyor zaten hepsi eğitimsiz
Hadi hepsini geçtim yemekten zehirlendim 3 gün hastaneye gidip iğne vuruldum gidip bunu şikayet olarak ilettim ancak 1 kişi bile özür dilemedi numaramı alıp durdular benden sonra arkadaşlarımdan zehirlendi tüm tatilimiz hastanede geçti yani gerçekten asla tavsiye etmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yani side suenonun en düşük oteli olsada bukadar hizmeti ayak altina düşürmüş olması üzücü, sueno delux havuzlu oda tatili benim icin cok guzeldi ama sene milattan once tabiki 😀
Çok geçmiş olsun hocam. böyle otel yorumlarını gördükten sonra bile bile lades yapıp asla almam böyle yerleri zaten senede bir yada iki kere tatile gidiyoruz onu da zehir etmenin alemi yok valla
Tekrar geçmiş olsun.
Sueno side nin oturmuş bir müşteri kitlesi var.
Genelde çocuklu aileler tercih ediyor.
Sezonda ucuza gidemeyeceğiniz bir otel. Üstelik 6 gün şartı vardı.
Ama hep burada konuşulan aynı paraya akra varken insanlar sueno side ye gitmeye devam ediyor.
Daha önce kalmıştım odalar eskiydi deniz dalgalı
side sokağı snack anlamında iyi fakat üst düzey değildi.
Kahvaltı orta, akşam yemeklerinde ise lezzet bulamamıştım.
Beğendiğim yanı konserleri olmuştu.
Çocuk aktiviteleri ve lunaparkı da iyiydi.
Anca geçen sene mayıs ta ucuza denk getiren arkadaşların fiyatı olursa tercih ederim.
Fırsat teklifleri temmuz -ağustosta vereceğini zannetmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bu forumda çok yazdım, arkadaşlarla gerek özelden genel genelden kavga bile ettim bu sueno yüzünden, arkadaşlar benim balayı otelim, ben gittiğimde efsaneydi, ama sahipleri 4-5 sene önce sattı bu otelleri, işletenler çok farklı adını bile geçirmeyelim istiyorum bu forumda ama malesef birileri nedense hep hortlatıyor.
Sabah kahvaltıda sıcak olarak 3 cmlik piliç sucuk yedik diyorum, plastik kapta leblebi yedim diyorum ama sueno savunucuları çıkıp saldırıyorlar bana :)
Bu kötü tatil deneyiminizin de vabali onların üzerine olsun, inşallah gelip okuyup utanırlar. Ama utanma ne gezer, şimdi deluxe öyle değil diye yazmaya başlarlar. Daha bu yaz deluxe benden habersiz arkadaşlarım gitti durumda gördüm, memnun kalmadılar. No sueno no more diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki_gs -- 29 Eylül 2024; 13:58:3 >
Enfes hocam 2 yıldır oradayım, doyamıyorum bu yılda insan gibi fiyat verirse oradayım.
az önce, ekim ortası rixos sungate 46 bin TL + 1.500 TL hopi parası kampanyasından aldım. Land of legends deneyimlilerin önerilerini alabilirim.
-
Selamlar herkese hazır Sueno tartışmaları varken bende Sueno Beach sideden yeni çıktım, google yorumumu aşağıya ekleyeceğim. Oteli alırken arkadaşlarında yazdığı gibi sueno savunucularına kandık ve balayımız hayal ettiğimiz gibi geçmedi. Anlayamadığım şekilde bu otele 10-15 yıldır düzenli giden, farklı oteller tercih etmeyen kitleye birebir rastladım. Çok enterasan bu kitle ölümüne sueno savunucuları.
Balayımız için 23-29 Eylül tarihlerinde tercih ettik. Sebebi ise “Sueno” adının bir marka olmasıydı. Ancak bir daha tercih edeceğimizi düşünmüyoruz. Otelden bugün hayalkırıklığı ile ayrıldık. Objektif bir şekilde yorumumu yazıyorum.
Artıları:
- Swim up odada kaldık. Oda konsept olarak çok güzel, direkt havuza açılması bize keyifli bir balayı yaşattı.
- Ebru Gündeş konseri harikaydı, doğum günüm dolayısıyla en önden yer ayarlayan misafir ilişkilerine teşekkürler.
- Otelin iskelesi çok güzel, iskelede ayrı bir bar olması büyük konfor.
- Otelin her yerinde barlar var, içecek arama derdi yok.
- Alkol kalitesi iyi (Chivas, Absolut vb. bulunuyor fakat şişe bira yok.)
- Side sokağı konsepti güzeldi çoğu zaman öğle yemeğini burada yedik. Lezzeti tartışılır. Havuz bardaki pizzayı tercih ederim.
- Otelin Türk misafir profili genellikle otelin eski müşterileri olduğu için belli bir seviyede, genelde aileler ve çiftler var.
- Yeterli şekilde kapalı ve açık otoparkı var.
Eksileri:
- Tesisin odaları gerçekten çok eski. Yatak örtüleri bile rengi solmuştu. Banyolar yenilenmiş ancak yeterli değil.
- Otelde genel bir kötü koku hakim, özellikle göl evlerinde. Odamızda da girdiğimizde pis kokuyla karşılaştık. Oda değişiminde yardımcı olacaklardı ancak tüm otelde olan kokudan dolayı bir şeyin değişeceğini düşünmediğimizden odamızı değiştirmedik.
- Yemekhane gerçekten çok kalabalık. Sıraya girip yemek bekliyorsun. Yemekler ise lezzetsiz ve çeşit hep aynı. Sadece son gecemizde farklı şeyler tadabildik ve lezzeti vardı ancak genel olarak menü değişmedi. Her şey taze yazan kişiler görüyorum, çokça sebze tüketen eşim bazı akşamlar aç kalktı. Sadece karpuz yedi. Tatlıların 10 tanesinden 2 si başarılıydı. Yemekhanede dondurma yoktu. Yer bulmaksa imkansıza yakın. Resmen fırsat kolladık oturmak için.
- Sezon bitti deniliyor ancak otel neredeyse fule yakın, zaten şezlong bulmak çok sıkıntılı ve gölgelik alan bulmak çok azken bir de iskeledeki tente kaldırıldı.
- Otelin çalışanları gerçekten çok tecrübesiz ve de mutsuzlar. Birkaçı hariç yüzleri gülmüyor. Bunu gören herkes söyleyebilir.
- Animasyon ekibi yok denilebilir. Bireysel olarak çabalayan bir kaç kişi vardı. Bireysel çabası için Emre beye teşekkürler. Onun dışında otelde eğlence yok. Amfi tiyatroda şovlar oluyor ancak onların da çok amatör olduğu aşikar. Disko ve canlı müzikle gece kapatılıyor.
- Kokteyl yok, çünkü yapmayı bilen yok. İçki ve meyve sularını bardakta kaşıkla karıştırmak kokteyl sanılıyor. Eşimin shakerla karıştırır mısınız talebine shaker yok dendi ve bardaklar birbirine kapatılarak alkol karıştırıldı.
- Bardakları kötü, kalitesiz. Çoğu zaman da kirlilerdi.
- Verilen çerez leblebi dolu. Kalitesiz.
- Otel genel olarak hijyenden uzak. Odadaki çarşafımız son gün eşimin söylemesiyle değişti. Başucumuz toz doluydu, silinmedi. Odaya giriş yaptığımızda yerde ölmüş böcek dahi gördük. Restoranlarda kenarlara bırakılmış bardaklar, peçeteler görebiliyordunuz. Ve bunlar uzunca süre orada duruyorlardı. Havuzlar, özellikle aquapark kirliydi.
- Aquaparkın 5 tanesinin 3 ü açıktı. Sebebi sorulunca daha önceden kaza meydana gelmiş bu sebeple kapatıldığını söylediler. Zaten cankurtaranlar son derece ilgisiz, kayma sırasına zamanına önem vermiyorlar. Ard arda kaydırıyorlar. Bence son derece tehlikeli.
- Sinema salonunda maçları izledik fakat karıncalıydı ve görüntü hiç net değildi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Geçen yıl 2 küçük çocuğumla kaldık ailecek.
Benim de dikkatimi çeken en büyük eksi yan kesinlikle personelin tavrı ve yemekhanesi. Yemekhane inanılmaz küçük, güzel yemekler hemen bitiyor yenilenmiyor. Mesela kaldığım süre boyunca pahalı diyebileceğimiz tatlılardan hiç yiyemedim baklava vs. çıktığı oluyordu ama hiç yiyemedim. ya da löp löp et olan tandır vs yiyemedim. zaten cidden askeriye gibi dolu dipdibe, içecek istesen gelmiyor çünkü çok yoğun.
Personel de oteli yiyeceğimizi düşünerek hareket ediyor. Ben nerdeyse tüm gün çocuğun başında durdum 3 gün, 2 gün de eşim durdu. içki almak bardan tam bir rezillik. "abi bu kadar viski içiyor musun" diye soruyorlar. Hocam napıcam çimene mi döküyorum? İçkiyi fazla doldurun desen vermiyorlar, e çocuuğu bırakıp zırt pırt da bara yürü gel zahmet.
Onun haricinde ama f/p oteli bence. ucuz bulduğunuzda kaçırmayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X