Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (685. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.810
Cevap
620
Favori
1.012.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 683684685686687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda sueno side den yazıyorum Asla GELMEYİN ilk defa bir oteli kara listeye aldım.
    Sebepleri inanılmaz kalabalık walking dead filmi gibi
    Yemeklerinde sıkıntı var su an zehirlendim ve sürekli kusuyorum.
    Sahil aşırı uzak gidince dönmek çok zor şezlonglar full dolu
    Heryer aşırı kalabalık yani

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brutal55 kullanıcısına yanıt

Hovam kaç liraya almıştınız geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brutal55 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.
    Sueno side deniz konusunda dediğiniz gibi
    Denize sıfır olmayan Barut Goia da servisle 3dk da Sueno dan daha rahat ulaşım sağlamıştık.

• Haftasonu bodrum dönüşünde Ekim ayında konaklamak istediğimiz la blanche otele bir bakalım dedik. Otel genel olarak güzel görünüyor ancak pastane reyonu çok vasat kalmış. Farklı kombinlerde cheesecake dışında ne şerbetli ne sütlü tatlılar bulunuyordu. Görevli arkadaşa ısrarla sorduğumda genel olarak çeşitlerin bunlar olduğunu şerbetli ve sütlü tatlıların olmadığını söyledi. Konaklayan arkadaşlar yorum yazabilir mi ? Ayrıca 5 gece altı konaklamada alacarte restoranlar için 10 EUR istiyorlar. Buna 6 yaş uzeri çocuk dahil. Genel uygulama böylemi bilmiyorum ama bu da saçma geldi.

Açıkçası la blanche ilk izlenimim olumsuz oldu. Bodrum'da Ekim ayı için muadil otel tavsiyeniz olursa yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaris29 -- 24 Eylül 2024; 9:31:33 >
  • Bu yıl düşük bütçeli tatil yaptık eşimle. Biraz gezmeli bir tatil olsun diye Ankara'dan çıktık yola. 2000km yol yaptım toplam. kaldığım yerler sırasıyla; yakıt dahil 44 bin tl harcadım.

7-10 eylül BODRUM costa bitezhan hotel (13.500TL)

10-12 eylül KAŞ holy pansiyon (5.000TL)

12-15 eylül Manavgat Euphoria barbaross beach (14.250TL)

- İlk otele gelirsek müşteri portföyü ve otel kalitesi yerlerdeydi fakat denizi harikaydı. denizi güzel olmasaydı sanırım otelden ayrılırdım.

- ikinci kaldığım yer pansiyon kahvaltı dahildi. tertemiz odalar her şeyin taze ve limitsiz olduğu açık büfe kahvaltı süperdi. kaş'a gidersem kesinlikle burada kalırım yine.

- üçün kaldığım yer ise dinlenmelik diye seçtiğim bir oteldi parasına göre iyiydi kırmızı et yoktu fakat diğer çıkan ürünler lezzetli ve karın doyuruyordu. her beklentiye göre yemek mevcuttu diye menüler vs vardı. (Alkol beklentim olmadığı için alkolü bilemiyorum) denizi dalgalıydı eşim ve ben dalgalı denizi sevdiğimiz için problem yaşamadık.

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    4 gece 27 bin lira vermiştim. Erken rezervasyon

• MErhaba ara tatilde Voyage Sorgun veya Akra Kemer düşünüyoruz. Kış dönemi nasıl olur bu oteller acaba deneyimi olan var mı? 4 gece için aralarında 10 bin tl fiyat farkı var (Voyage daha pahalı tabi) Bu farka değer mi acaba? Yorumlarsanız sevinirim

• Hocam aradiginiz kiyaslamayi @senayakbas hocam yapti. Ikisinde de konaklamis. Konuda aratirsaniz cikacaktir. Iyi tatiller..

Not: degerlendirmeyi bulamazsaniz soyle ozetleyim biz akraya kasim ara tatilinde 3.ye ve somestir tatilinde 4.ye gidecegiz. Iki otelde guzel. Mesela biz 2024 ocak ve subatinda hava cok guzeldi acik isitmali havuzu kullandik ve kaydiraktan kaydik ailecek eglendik. Voyage de acik isitmali havuz yok. Akranin acik isitmali olani sadece 1.20 ama kapalisi 1.40 di galiba. Nasil anlatayim benim voyage deneyimleme hevesim akraya olan guvenimden daha agir basmiyor.

• 2024 F/P Otel Fırsatları 2024 F/P Otel Fırsatları 2024 F/P Otel Fırsatları

Nirvana dolce vita denizi muhteşem. Merak edenler icin resim ekledim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• OMREG O kullanıcısına yanıt
    Denizini en merak ettiğim otel burası doğası müthiş duruyor

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Tekirova antalyanin incisi konumunda sanirim

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam otelide cok begendim ama benim icin deniz önemli. 1kere bile havuza girmedim ve sevmemde zaten. Demekki deniz için seçilmesi gereken lokasyon tekirova kesinlikle.

Tekirova otelleri yuksek acabilir

• Şu an Bordrumda tatilde olanlar cevaplayabilir mi? The norm Door da onumuzdeki sene tam bu tarihleri (22-27 Eylül) dusunuyoruz ozellikle hava durumu acisindan uzer mi yoksa rahatca deniz ve havuz kullanabildiniz mi. İzin tarihleri yuzunden 15 eylulden once izin kullanamiyoruz malesef. Riski azaltmak adina acaba yine antalya tarafina mi kaysak diye de dusunuyorum

Hocam ne kadara gitmiştiniz?

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    4gece 56,500tl.

• hakan3338 H kullanıcısına yanıt

Hocam çok teşekkürler, Akra kemer'e daha yakındık zaten, sizin ve senayakbas yorumlarını okuduktan sonra da kesin kararımızı verdik, ara tatilde 6 gece akra kemerdeyiz. Şimdi de sömestr'a bakıyorum:)

• 27-30 Eylül DUJA Bodrum'a rezervasyon yaptırdım. Bu otele gitmiş arkadaşlarımız varsa fikirlerini ve tavsiyelerini paylaşabilir mi?

• hakan3338 H kullanıcısına yanıt
    Hocam Kasım ara tatilde de havuzların ısıtması açık oluyor değil mi?

• 
Sayfa: önceki 683684685686687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.