< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (7. sayfa)
-
-
-
Kasım'daki sömestre tatilinde 4-5 günlük bir otel ayarlamak istiyorum. Maksat 5 yaşındaki kızımız biraz eğlensin, biz de iznimizi dinlenerek geçirelim. Concorde De Luxe günlük 6.000 civarına geliyor, yaz sezonuna kıyasla uygun gibi geldi bana. Tavsiye eder misiniz?
Concorde normalde gerçekten çok zengin ve yüksek standartlı bir konsepte sahip, kış sezonunda konseptte çok fark olur mu?
-
ETS dahil olan diğer Crystal otellerde fiyat açıklamış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nirvana Otelleri Jolly’de 2024 fiyatlarını açıklamış..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Açmaz olsalarmış ,,,!bu rakamlar nedir arkadaş 6 gece tatil 8 asgarî ücret, alacak imkanım olmasına rağmen bu soygunun parçası olmayacağım fiyatlar normale dönmeden de tatile Türkiye'de gitmeyeceğim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burada yazılan yorumlardan sonra Nirvana Mediterranena çok yükselmiştim ama 2024 yazı için fiyat çok yüksek geldi.
-
Nirvana Cosmopolitan oda kahvaltı ve yarım pansiyon da satmaya başlamış, sadece uhd değil.
eylül için 60.000 den aşağı fiyat yok 1 sene öncesi için çok çok yüksek bu fiyatlar
-
Her şey yarından daha ucuz: )
HD alan yiyip içecek, OK veya YP alan uzaktan bakacak, vay be.
-
Bazı oteller bu sisteme geçtiğini bende gördüm farklı renkte bileklikler veriliyormuş
4 gece için 60 k fiyat veriyor. otel nasıldır bilmem ama çok pahalıymis.
Crystal otelleri 2024 için bu fiyatlara ayırtılır mı sizce bir de siz gidecek olsanız hangisini tercih ederdiniz
-
İst-Marmaris arası otobüs bileti 1200 tl olmuş 4 kişi binsen 4.800 tl paraya bak uçakta heralde 3 bin vardır
Güzel bir hotelde 5-6 gece konaklayıp minimum 2500 euro ödeyeceğime arabaya benzin koyar Avrupa turu yaparım. Aynı hesaba gelir belki de daha karlı cıkarım. Fiyatlar arşa çıkmış ,kafayı yemişler.
Memur maaşları son kez iyi bir artış görecek. O artışı öngörüp otel fiyatlarına eklemişler. Ayrıca aşağıdaki durum da var,
OVP projeksiyonlarına göre dolar kurunun ortalama olarak 2023'te 23,9, 2024'te 36,8, 2025'te 43,9, 2026'da 47,8 olması bekleniyor
Bu konuyu yeni gördüm takibe aldım :) Nirvana güzel fiyat açıklasa değerlendirmek istiyordum ama çok iyi bir fırsat gibi gelmedi bana. Mevcut Lara Barut rezervasyonum devam ediyor, Akra Kemer olarak değişiklik yapabilirim.
-
Dolar Kuru ne olursa olsun benden şu anda alacak bu parayı ve 10 ay sonra hizmet verecek,benden aldığı parayı dolar mı yapar tüketeği ürünün anlaşmasınımı yapar o Kendi bileceği iş, şu anda VPN ile örnek delphin oteller girin bakın yabancıya Euro ile kaç paraya veriyor oteli,bize iki katına verecekler ee nasıl oluyor oradan gelen insana kurtarıyor yerliye gelince ver mehteri,akla mantığa ayrı rakamlar bunlar, yıllardır pahalı dediğimiz Yunanistan bizden ucuza gelmişse bu işte bir politika var,yerli ye yazın az kontenjan ve pahalı fiyat verki mecburiyetten kafa dinlemek için dahi olsa ölü sezonda gelsinler.işin özü ben bugünkü şartlara bakarım çünkü erken rezervasyon adından anlaşıldığı gibi parayı şu anda ödüyorum,madem öyleyse parayı Euro yapıp ödeyelim gelecek kur farkından zarar görmesin koysun kasasına beklesin ben tatile gidince çıkarsın
Şu anda kenara Euro Dolar alıp koymak, otele girişlerde bu şekilde ödeme kabul eden otel varsa en mantıklı seçimlerden biri bana göre..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X