Bildirim
2024 MTV FIRSATLARI (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
100 TL için
-
Başka kartımdan ödeme yapacakken umutsuzca bir donanımhaber'e bakayım dedim. 100 TL puan kazandım sayenizde, teşekkür ederim.
-
Bana gelmemiş. MTV zaten 899 lira. 1000e tamamlayamazdik
-
-
Kişiye özel galiba, bende çıkmadı.
-
Evet kişiye özelmiş. Bana gelen link ile farklı hesaplarda bu sayfa görüntülenince genel sanmıştım fakat katıl deyince gerçek ortaya çıkıyor. -
Cepte Teb bonus 4 yapıyor -
Vakıf troy karta 6 taksit kendi sitesinden odeyincemi oluyor yoksa gib gov dan ödeyip sonrami bölüyor -
1000 tl üzeri mtv ödemenize 50₺ indirim yaparım
-
Link mevcut mu acaba
-
-
Cevabınız için teşekkür ederim, sanirim linki site değiştirmiş tıklayınca acilmiyor
-
899 Liralık MTV' yi faize işletip ödeyince 1.015 TL oluyor, bu durumda puan verir mi?
-
Paraf mtv için normal karta 3 taksit paraf troy karta özel 4 taksit yapıyor ayrıca paraf troya özel 1000 TL üzeri alışverişe 50 TL indirim veriyor bu şekilde 1200 küsür mtv ödeyerek 4 taksit ve 50 TL indirimden yararlandım. -
Geldik yine bu konuya. Puan beklentimiz falan kalmadı da en azından 3-4 taksitle ödesek mutlu oluruz. -
Ya kardeşim sürekli bu konuya geliyoruz yildik ya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X