|
2024 Renault Espace tanıtıldı: MPV'den SUV'a evrim
-
-
Koleos olmuş
-
Harika olmuş harika! Şu asalete karizmaya bakar mısın . İç dizaynı aynı Porche gibi mükemmel olmuş. Fiyatı da 4 milyonu geçmezse muazzam olacak . Valla Renault gümbür gümbür geliyor pejo'nun devri sona erecek gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 28 Mart 2023; 11:45:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet araba gayet iyi ama 4 milyon çok değil mi? ne yaptın filmi kopardın attın. :))
-
Şu araç dandik yandan darbe yemiş kare inşaat teli gibi duran amblemi olmasa kaliteli araç derdik ama o amblem dandik. Değiştirmek lazım amblemi.
Eskiden babam teknoloji ve oyun dergileri alırdı, ben de resimlere bakıp iç çekerdim ne güzel şeyler, ben de alabilsem keşke diye... Yazacaklarım bu kadar.
-
Renault ne kadar elit aracı varsa Türkiye'ye getirmiyor zaten. Şaşırmamak gerek.
-
yaşımız 40 oldu vardır forumda yakın arkadaşlar
özellikle almancıların bu araçla geldiği o meşhur 80'lerin sonu 90'ların başı tam çoçukluğumuz
1998*1999 Grand Tourismo PS1 döneminde oynayabildiğimiz Espace F1 aracı
SUV nere.... Espace'in MPV sınıfında yer alan araç nere... herşey değişiyor...
-
Espace'i Vw ıdbuzz gibi binek panelvan gibi bir tarza evirselerdi çok daha hoş olacaktı ve maksimum kullanışlılık felsefesine de uyacaktı..
İçten yanmalı motorlara sahip Idbuzz tarzı iyi bir fikir bence, dikkat çekerdi araç.
-
reno ve suv? fıkra bu kadar....
-
Renonun yeni nesil araçlarının iç mekanı güzel oldu, özellikle direksiyonu iyi duruyor
Espace ilk neslinden beri markanın güvenilir modellerinden biri oldu. Bu anlamda, Renault yeni Espace' da bir kalite standartı yakalar diye düşünüyorum. 1.3 lt turbo motor ve hibrit sistem de kağıt üzerinde başarılı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.McRae -- 28 Mart 2023; 15:56:30 >
Koleos da bu yeni espace de kütük gibi modeller. Renault markasını severim ama gerçek bu
-
Çok uğraşmışlar mı o arka tasarımı ortaya çıkarmak için.Bu nasıl bir çirkinlik yandan görünüşe bak.
-
İnovasyon görüyorum.
-
Gençliğimdeki hayalimdi Espace. Bunu görünce hayalimin içine edildi resmen.
-
aynen, reno'nun bu dandik amblemi kesin değiştirmesi lazım...amblemi değiştirirse bu araca benden 1 milyon çalışır, fazlası haram reno'ya!
-
Koleos adı daha güzel ve doğru olurmuş
-
Bu değişmiş hali zaten. Daha da değişmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Evet araba gayet iyi ama 4 milyon çok değil mi? ne yaptın filmi kopardın attın. :))
|
Koleos olmuş |
Benzer içerikler
- whatsapp sohbet teması
- google mesajlar kapatma
- instagramdan nasıl para kazanılır
- android tv kumanda uygulaması
- whatsapp hesap silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X