|
Chery TIGGO 8 PRO, 2023 yılında D-SUV segmentinin lideri oldu
-
-
D-SUV olarak fiyatı 3008, Tiguan, Sportage, Tucson gibi C-SUV rakiplerinden daha ucuz.
-
Az evvel kadıköyden bir tiggo 7 luxury opsiyonladım. Araçlar fiyat parformans. Ötv muafiyetinden dolayı deli gibi talep var. Ocak kampanyası biterse fiyaylar yükselecek gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu fiyat - performans çerçevesinde gayet haklı bir başarı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 19 Ocak 2024; 17:23:33 > -
Waowww çok iyi satmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakışır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok yakıyo be öyle diyolaağ.yoksa güzel araba.
Ahahaha
-
Liste fiyatı üstüne rüşvet istemeyip liste fiyatından isteyene yok çekmese iki katı kadar daha satardı. Çünkü sıfır araç kıtlığı vardı. Açgözlü bayileri önünü kesti.
Araç kıtlığı olmasa da çeyreği kadar bile satamazdı.
Tiggo 8 aklımı çeliyor aracı çok beğendim ve gerçek bir SUV gibi duruşu var SUVcuk değil yani. Çinin teknolojisine güvenim tam kendilerini geliştirdiler.
-
Şu araç fiyatına ve rakiplerine göre gayet iyi bir seçenek, eksikleri her araçta olduğu kadar, yakıt tüketimi kendi segmentindeki araçlarla aynı denebilir, segmentindeki araçlarla karşılaştırıldığında zayıf kaldığı kısımlarda hakkını veren modeller neredeyse iki kat'a kadar fiyat farkı varken TIGGO 8 PRO gayet iyi, kıtlık döneminde çıkması hem şansı hemd e kendi satışlarına fren oldu, 2024 modellerinde ne güncelleme ile gelecekler, eksik kaldığı kısımlar için ne yapacaklar merak ediyorum.
Bu aracın Hibrit seçeneği gelecek mi? bir üstü TIGGO 9 PRO'yu getirecekler mi merak ediyorum.
-
-
Yola çıkınca dikkat çekecek sayıda Chery görüyorum. Çoğu da Tiggo 8 pro oluyor. Segmentine göre fiyatı ucuz olunca millet kapışmış.
Bı forumda kimse kötü araba almaz herkes en mantıklı arabayı aldığı için burda güzelleme yapıp mutlu olabilirsiniz
Yakışır chery tiggo 7 luxury kullanıcısı olarak mutlu oldum
:) çabuk geliyor 2025 deselermiş bari
-
Valla bu ÇİN otomobilleri çok hızlı giriş yaptılar ve satış rakamları da bir çok tanınmış markayı geride bıraktı.
Çünkü rekabetçi fiyatlarla satıyorlar.
İnsanın aklına şu geliyor.
Bilindik markalar yıllardır ve hala çok yüksek karlar ile satış yapıyor demek ki ..!
Çünkü ÇİN markalarına ek vergi eklenmesine ramen diğer markalardan rekabetçi bir çok modeli.
Umarım bir kaç yıl sonra bu ÇİN otomobilleri çok hızlı çıkış yapmazlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 20 Ocak 2024; 4:14:5 > -
Türkiye'de üretilen modellerde durum daha vahim düşün nasıl karlarla satıyorlar egea i20 vs
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hak edilmiş bir başarı.
Bende superb satıp 8 pro ex siparişi verdim bakalım inş hayırlısı olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
D-SUV olarak fiyatı 3008, Tiguan, Sportage, Tucson gibi C-SUV rakiplerinden daha ucuz. |
Valla bu ÇİN otomobilleri çok hızlı giriş yaptılar ve satış rakamları da bir çok tanınmış markayı geride bıraktı. Çünkü rekabetçi fiyatlarla satıyorlar. İnsanın aklına şu geliyor. Bilindik markalar yıllardır ve hala çok yüksek karlar ile satış yapıyor demek ki ..! Çünkü ÇİN markalarına ek vergi eklenmesine ramen diğer markalardan rekabetçi bir çok modeli. Umarım bir kaç yıl sonra bu ÇİN otomobilleri çok hızlı çıkış yapmazlar. |
Tiggo 8 aklımı çeliyor aracı çok beğendim ve gerçek bir SUV gibi duruşu var SUVcuk değil yani. Çinin teknolojisine güvenim tam kendilerini geliştirdiler. |
Bu fiyat - performans çerçevesinde gayet haklı bir başarı. |
Az evvel kadıköyden bir tiggo 7 luxury opsiyonladım. Araçlar fiyat parformans. Ötv muafiyetinden dolayı deli gibi talep var. Ocak kampanyası biterse fiyaylar yükselecek gibi.
|
Türkiye'de üretilen modellerde durum daha vahim düşün nasıl karlarla satıyorlar egea i20 vs
|
Benzer içerikler
- instagram seni engelleyen kişinin profilini görme
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- instagram aktiflik kapatma
- hepsiburada premium ücreti
- font bulma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X