|
Chery'nin yenilenen SUV ailesi Türkiye'de: Omoda 5 Pro, Tiggo 7 Pro Max ve Tiggo 8 Pro Max
-
-
Haydaa 2 yıl içinde satılan modellerin modası geçti mi -
Chery modellerini çok sık mı güncelliyor anlamıyorum . Zira daha geçenlerde tiggo 8 pro avantgarde donanımı altında güncellenmişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 24 Temmuz 2024; 17:35:48 > -
Chery’i satıp, Togg aldığım her güne şükür etmeye başladım.
Düzenleme:
Bu yorumu Chery kötü Togg iyi diye yapmadım bazı arkadaşların çarpıttığı gibi. Bu yorumu Chery Türkiye’nin kötü yönetiminden dolayı yaptım. Çin’de, Rusya’da iki yıldır satılan daha iyi tasarımlı ve donanımlı araçları en başta Chery Türkiye niye getirmedi? Tamam eyvallah Duster parasına katlarca kaliteli arabaya bindi millet ama 4 ayda bir yeni kasa araç çıkaracaksa alana yazık değil mi? Bir kere alıyoruz aracı sürekli yeni modeli çıkıyor. Öyle iş mi olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 26 Temmuz 2024; 21:56:31 > -
tiggo 8 ultra da 2 ay sonra gelir -
E bildiğin zam gelmiş. Eğer eski versiyon ile birlikte satılacaksa kabul edilebilir ama düz versiyonları kaldırıp direk bunlar satılacaksa zam demek bu -
Çin vergisi geldi,fabrika açmazlarsa rekabet şansını kaybediyorlar
Chery bir de arabalara makyaj adı altında yapmış zam işini, tüy dikmişler resmen.
-
Avantgarde bir model güncellemesinden ziyade üst paket idi. Dışı eski cihazın arkası ve içine facelift gelmişti bir nevi. Zaten bu modeller uzun süredir yurtdışında satışta, haliyle gerçek facelift zamanı gelmişti. -
Bence üst paketten ziyade makyaj diyebiliriz. Zira aracın içi baya degismişti . Öyle küçük degisiklik diye kenara atamayiz bence. Bazı markalar makyaj da daha az degişiklik yapıyor.
-
Ben de bunu demek istedim aslında, T8P’da arka ve iç, T7P’da iç makyaj olmuştu, bu Pro Max’larda sanırım tam facelift var, önler de farklı, artık en alt pakette bile yeni nesil iç mekan var. Detaya bakarım burayı güncellerim ilerleyen saatlerde :) -
telefonmu üretiyorlar arabamı belli değil -
En pahalısı 1 milyondan daha ucuza Türkiye'ye girip ikiye katlanıyor.
Çıldırmamak elde değil. -
Gerçekten mi? 🙂 -
3 e hatta 3.2 ye katlanıyor maalesef.
Chery’i satıp, Togg aldığım her güne şükür etmeye başladım.
Düzenleme: Bu yorumu Chery kötü Togg iyi diye yapmadım bazı arkadaşların çarpıttığı gibi. Bu yorumu Chery Türkiye’nin kötü yönetiminden dolayı yaptım. Çin’de, Rusya’da iki yıldır satılan daha iyi tasarımlı ve donanımlı araçları en başta Chery Türkiye niye getirmedi? Tamam eyvallah Duster parasına katlarca kaliteli arabaya bindi millet ama 4 ayda bir yeni kasa araç çıkaracaksa alana yazık değil mi? Bir kere alıyoruz aracı sürekli yeni modeli çıkıyor. Öyle iş mi olur? |
tiggo 8 ultra da 2 ay sonra gelir
|
Xiaomi cep telefonu mu alıyorsun, araba mı belli değil. Ne rezalet bir isimlendirme politikaları var bunların. Omoda de geç, Tiggo de geç, yok pro, yok max, yok 290T bilmem ne. Arabanın bagaj kapağı yazı tahtası gibi. Utanmasalar Şahin'lerde ki gibi 5 vites falan da yazacaklar. |
Chery Türkiye' de 5 yıl 150 bin km garanti veriyor. Hatta Güney Afrika'da 10 yıl / 1 milyon km motor garantisi veriyor. https://chery.co.za/wp-content/uploads/2022/02/Tiggo8Pro-BrochureWeb-2.pdf Trigeri yağ içinde çalışan, sonra kopan trigerden dolayı motor yiyen psa ve ford zamanında bol bol piston kıran yağ yakan tok kapı sesli alman arabası gibi değil yani. Aryıca Rusyada uzun yıllardır Taksi olarak kullanılıyor. Bilinen bir kronik motor arızası yok. |
He canım he kesin öyledir |
Chery aldığı zaman da chery aldığı güne şükür ediyordur kesin. Bu tipler böyle. Yarın togg satar, başkasını alır, toggu satıp aldığına şükür eder. Forumları kirletir. Dünya onların etrafında dönüyor. |
En pahalısı 1 milyondan daha ucuza Türkiye'ye girip ikiye katlanıyor.
Çıldırmamak elde değil. |
şu hayatında Chery 'ye binmemiş yorum yazan arkadaşlar bitanesine binin sonra yorum yapın. bu araç rusya, kazakistan, moğulistan vb. yerlerde zor iklimlerde yıllardır kullanılıyor. motoru elinde kalan olmamış üstelik ödüllü motor. ayrıca italya'da yıllardır Dr 6.0 ismiyle de satılıyor. ispanya nissan fabrikasını aldı orada da omada yı üretip satacak. çinde Tiggo 7 Tiggo 7 pro Tiggo 7 Pro max. kodlarıyla satışta zaten genelde pro max. serileri 2.0 4x4 olur ama bizde bir araba 2.0 olunca fiyatı 3,5 milyondan başlıyor 2 tane de devlete aldığımız için. 5 sene sonra Çin istilası tüm avrupayı sardığında bugün yüzünü buruşuran arkadaşların çin arabalarına bayıla bayıla bindiğini hep beraber göreceğiz. unutmayın Jaguar, Range rover, Cherty nin teknolojik ortaklarıdır. Volvo vb. araçların çoğu çinden geliyor. |
Chery’ ninde rüzgarı artık dinmek üzere. Bu fiyatlara yüksek adette satmaları mümkün değil. İnsanlar ucuz diye alıyordu, şuan bir esprisi kalmadı. Tiggo 8’ i 2 milyona satarken Byd Seal U’ yu 1.6 milyona satacak ki Seal U çok daha üstün bir araç ve şarj edilebilir hybrid bir motoru var. Geçmiş olsun Chery.
|
Benzer içerikler
- whatsapp sohbet gizleme
- free vpn
- whatsapp mesaj düzenleme
- youtube arka planda oynatma iphone
- netgsm şikayet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X