DS 9 Opera 1.6 PureTech 225 inceleme | Fransız lüksü neler sunuyor?
-
-
Neden Tanıtım Yapıyorsunuz Anlamıyorum... Hiç Bir Bayi Vatandaşa Araba Satmıyor... Ancak Sipariş Verecen Oda 6 Ayda Mı Gelir 12 Ayda Mı Gelir Belli Değil...
Türkiye de Araç Fiyatları Alınacak Seviyelerin Çok Üstünde ve Bizler Alamıyoruz... Ev Kirasını Ödeyip Eve Ekmek Götürebildiğimize Şükür Ediyoruz...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alan bin pişman^^ uzak durulması gereken araçlardan biri. 508 gt daha çekici daha ucuz.
-
Galiba Bu fransızlarda bizi kıskanıyo reis sayesinde rüyamızda görememeceğimiz araçları bizim ülkeye gönderiyor
-
Geçen yıl geldiğinde 1.3 Milyon TL idi ve açık ara sınıfının en mantıklı aracıydı, şimdi 2.6 Milyon TL olmuş...
-
Şahlanma emaresi olarak normal bir durum. Tabi Türkiye şartları özelinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 15 Haziran 2023; 21:48:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alanlar neye göre kime göre pişman hocam biraz açar mısınız?
-
Fazla detaya gerek yok geri vitese takmak kafi :) böyle bir araç tasarlayıp içini benzersiz yapma şansın varken ds7 yi kopyalamak en büyük hata. Ds grubun premium markası ise ona göre tasarlanmalı alt markalarından üstün olmalı.
-
Arkada baş mesafesi nedir öyle yazık etmişler arabaya sunroof koyacağına cam tavan koysaymışlar keşke. D segment araç yapıyosun, arkaya 1.80 biri oturunca tavana kafası deyicek neredeyse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
günümüzde hangi premium marka aracını benzersiz tasarlıyor? ayrıca alan bin pişman lafınız tamamen palavra. bugün dacia alanlar bile pişman olmazken ds9 alan neden pişman olsun? kaldı ki ucuz bir araç da değil, onu alacak adam ince eleyip sık dokumuştur.
-
50 seçim kaybeden adamın istifa etmediği ülke için normal.
-
Almayacağın arabayı savunma huyu nedir? Alan aldı satan sattı evet ama sor bakalım memnun kaldı mı? araç yokluğundan satılıyor ona rağmen binici sayısı yok gibi bişey. rakibi e serisi 5 serisiymiş yersen😂
peki senin hiçbir bilgin olmadığı konuda fikir sahibi olma huyun nedir?
-
Doğrular zorunuza gitmesin. Sen kimsin yahu?😂 Gerçek bi ds9 sahibi varsa gelsin tartışalım ama forumda sanmıyorum.
Aynı araba be kardeşim aynı motor aynı şasi aynı teknoloji aynı mühendis aynı fabrika
Daha ne kıyaslaması bu ancak içindeki plastik farkeder.
-
Aynen katılıyorum zaten bizzat kullanarak söylüyorum şu zamanda para verilip alınacak araç değil. Ds alacaksan ds7 alıp geçersin yarın satması daha kolay hem güncel kasa.
-
sen kaç tane ds9 sahibi gördün, tanıdın da bu sonuca ulaştın?
-
Az önce komşu park etti. Stop ettikten sonra farların içindeki mercekler döndü. Farklı renklerde ambiyans verdi. Bir özelliği falan mı var bunların? Var mı bilen?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Neden Tanıtım Yapıyorsunuz Anlamıyorum... Hiç Bir Bayi Vatandaşa Araba Satmıyor... Ancak Sipariş Verecen Oda 6 Ayda Mı Gelir 12 Ayda Mı Gelir Belli Değil...
Türkiye de Araç Fiyatları Alınacak Seviyelerin Çok Üstünde ve Bizler Alamıyoruz... Ev Kirasını Ödeyip Eve Ekmek Götürebildiğimize Şükür Ediyoruz... |
Şahlanma emaresi olarak normal bir durum. Tabi Türkiye şartları özelinde.
|
Geçen yıl geldiğinde 1.3 Milyon TL idi ve açık ara sınıfının en mantıklı aracıydı, şimdi 2.6 Milyon TL olmuş...
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X