Chery Türkiye' de 5 yıl 150 bin km garanti veriyor. Hatta Güney Afrika'da 10 yıl / 1 milyon km motor garantisi veriyor. https://chery.co.za/wp-content/uploads/2022/02/Tiggo8Pro-BrochureWeb-2.pdf Trigeri yağ içinde çalışan, sonra kopan trigerden dolayı motor yiyen psa ve ford zamanında bol bol piston kıran yağ yakan tok kapı sesli alman arabası gibi değil yani. Aryıca Rusyada uzun yıllardır Taksi olarak kullanılıyor. Bilinen bir kronik motor arızası yok. |
Chery'nin yenilenen SUV ailesi Türkiye'de: Omoda 5 Pro, Tiggo 7 Pro Max ve Tiggo 8 Pro Max (3. sayfa)
-
-
He canım he kesin öyledir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu ekstra vergi işi iptal olursa fiyatları eskisi gibi olursa. Ultra' da getirseler, max' da getirseler dalgada geçilse satışın içinden geçerler de işte.
-
Şunlara bak bir Duster’a bak. Reno kendini ne zannediyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şu hayatında Chery 'ye binmemiş yorum yazan arkadaşlar bitanesine binin sonra yorum yapın. bu araç rusya, kazakistan, moğulistan vb. yerlerde zor iklimlerde yıllardır kullanılıyor. motoru elinde kalan olmamış üstelik ödüllü motor.
ayrıca italya'da yıllardır Dr 6.0 ismiyle de satılıyor. ispanya nissan fabrikasını aldı orada da omada yı üretip satacak.
çinde
Tiggo 7
Tiggo 7 pro
Tiggo 7 Pro max.
kodlarıyla satışta zaten genelde pro max. serileri 2.0 4x4 olur ama bizde bir araba 2.0 olunca fiyatı 3,5 milyondan başlıyor 2 tane de devlete aldığımız için.
5 sene sonra Çin istilası tüm avrupayı sardığında bugün yüzünü buruşuran arkadaşların çin arabalarına bayıla bayıla bindiğini hep beraber göreceğiz. unutmayın Jaguar, Range rover, Cherty nin teknolojik ortaklarıdır.
Volvo vb. araçların çoğu çinden geliyor.
-
2 milyon verip Chery alınırmı üstelik 4x4 te değil. İnsan tereddüt ediyor 2 milyon oyle kolay kazanılan bir para değil.
-
Chery her dakika model çıkarıp değerini düşürme riski taşıyor onuda geçtim süspansiyon konfor malzeme kalitesi Togg da daha iyi
Niye inanamadınız acaba? Chery fakir ülkelerin arabası.
Bu işte de Chery mi suçlu?
Adamlar ne yapsın ek vergi getirdi devletimiz.
Şimdi racona uyacaklar, fabrikayı açacaklar yine inecek fiyatlar sabredin...
Değer düşme riski Togg’da yok mu? Elektrikli araçlarda bu risk daha çok. Konfor ve malzeme kalitesi ile süspansiyona bir şey diyemem, çünkü Togg kullanmadım. Ama Togg ile Chery arasında zaten fiyat farkı var. Olsun o kadar. Sonuçta gidip aynı paraya Togg almadın. Üzerine para koyup Togg aldın.
Chery eğer bu fiyat olayına çözüm bulmazsa kimse o paraları vermez almazda kendimiz kandırmayalım Chery satılma sebebi öncelikle fiyatı idi adamlar bir milyon suv verdiler
Chery de açar yakında fabrikayı hiç merak etmeyin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir türlü güven vermiyor bana.
-
Chery aldığı zaman da chery aldığı güne şükür ediyordur kesin. Bu tipler böyle. Yarın togg satar, başkasını alır, toggu satıp aldığına şükür eder. Forumları kirletir. Dünya onların etrafında dönüyor.
-
Peugot larda çok gördüm, yeni puretech 1.2 lerde bile kronik sorun var. Kendin dikkatli olmazsan, motor yağı içinde trigger kayışı yüzünden motoru çok rahat eline alırsın
😂 harika tespit 👍
kim ne derse desin aldım kullanıyorum para benim zevk benim. en azında alıp kullanıyorum, memnunum.
Almadan kullanmadan memnun kalmayanlar var onları anlayamıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X