Şimdi Ara

Chery'nin yenilenen SUV ailesi Türkiye'de: Omoda 5 Pro, Tiggo 7 Pro Max ve Tiggo 8 Pro Max (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
3
Favori
8.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çinliler arabaları çilalayıp 500er bin zam yapmış diyecektim zammı AKPnin yaptığını hatırladım.

• Chery eğer İspanya daki fabrikayi aldiysa trye yatirim yapmasi zor birsekilde ikna edersek inşallah fabrika yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikiştutmazsabri -- 26 Temmuz 2024; 21:9:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CanOGZ kullanıcısına yanıt

4 defa uzun yola çıktım trugo kullandım sürekli sıkıntı yaşamadım ülkenin en doğusuna gitmiyorum giden düşünsün hocam 🤣 Ben şükretme kısmını zaten makyaj yediği için sürekli dedim herkes çarpıtmış 3-4 ayda bir makyaj olmaz bir arabaya makyajda değil aslında rusyaya çin’e sattığı daha iyi tasarımlı modellerini yeni getirdi diyelim yani vardı geçen senede bu modeller ama yeni getirdi alana yazık günah yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 26 Temmuz 2024; 21:52:55 >
  • Beğendiğim bir model, yakın bir arkadaşım 2023 modelini almıştı çok memnun şuan.

• ucanlaz kullanıcısına yanıt

Bunun en belirgin özelligi Chery'nin sunmuş olduğu özelliklerin yarısından çoğu kendi araçlarında olmamasından dolayı. Yanık kısacası

• İnsan kullanmadığı bir aracı ,ancak aşağılık kompleksi olduğu için ısrarla kötüler .

Diğer çinli markalar yolun başında fakat Chery piyasada yerini buldu.Aracın güncellenmeside normal 4 yıl oldu bu model çıkalı. Hatta makyajlanması ve devamını geliyor olması , daha da geleceğinin göstergesidir.

Diğer taraftan ; chery sayesinde çoğu marka fiyatlarını arttıramadılar. Chery kullanmayan yada chery markasını almayı düşünmeyen insanlar bile chery sayesinde alacağı marka aracı daha uyguna kampanyalı alma fırsatı buldu.

Rekabet iyidir, çeşitlilik iyidir. Daha düne kadar sıraya yazılıp , elden para vermeye çalışıyordunuz.

Temmuz öncesi risk alıp son Pro modellerini alanlar en şanslı kesim herhalde, bu yılın en uygun fiyatlı araçlarını satın aldılar.Bir daha bu fiyatlara bu dolulukta bir araç imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrFuKi -- 27 Temmuz 2024; 10:49:23 >
  • Chery’ ninde rüzgarı artık dinmek üzere. Bu fiyatlara yüksek adette satmaları mümkün değil. İnsanlar ucuz diye alıyordu, şuan bir esprisi kalmadı. Tiggo 8’ i 2 milyona satarken Byd Seal U’ yu 1.6 milyona satacak ki Seal U çok daha üstün bir araç ve şarj edilebilir hybrid bir motoru var. Geçmiş olsun Chery.

• rekabet her zaman iyidir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.