Şimdi Ara

Chery'nin yenilenen SUV ailesi Türkiye'de: Omoda 5 Pro, Tiggo 7 Pro Max ve Tiggo 8 Pro Max (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
8.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dicekler, ben şahidim. 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yahu makjajla olacak iş değil artık ya PHEV ya HEV,olmadı,EV getirin artık.

• Hoş olmayan bir hareket. Türk insanı kafa karışıklığını sevmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plugin hibrit getirmeliydi yanlış strateji fiyatlarda yüksek.

• İsimlendirmeler o kadar saçma ve çocuksu ki bu markayı ne yaparsa yapsın ciddiye alamıyorum. Hoppo A54 pro max ultra. iPhone çakması çin malı android araba versiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 24 Temmuz 2024; 22:17:23 >
  • Aynı motor fakat bu 145bg olmuş 7pro max da.yakıt tüketimini 1 lt geri çekmiş sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sebep?

• Vergili fiyatları düz yansıtsa satamıyıcaktı bari modeli güncelleyelim öyle yansıtalım demişler

• Cherry'de Xiaomi gibi onlarca model çıkarma kafasında mı nedir anlamadım, PRO Max modellerin temel farklılığı nedir? haber reklam formatında geldiği için anlamak zor ve illaki birkaç incelemeye bakmak lazım.

Malum cılkı çıkarılan otomobil incelemeleri derli toplu olamadığından en az 2-3 inceleme izlemeden bir modelin tüm özellikleri anlaşılamıyor.

gece vakti sıcaktan birşeyleri atlamış olabilirmiyim diye 2 kez kontrol ettim hakikaten reklam broşürü gibi yazılmış bir haber. DH bu sıcakta cidden çekilmiyorsun.

• Makyajlı kasaya isim vermiş o kadar. Çokta b.k atmaya gerek yok. Her markanın yaptığı ama isim vermediği bir durum.

• Zaten bize gelen modeller hali hazirda 4 yildan fazladir satilan bi modeldi makyajlama suresi normal

• Çinliler de işi abarttı iyice, telefon çıkarır gibi ayda bir yeni araba çıkarıyorlar.

• cheryden dışı eski, içi yeni SE bekliyoruz artık. type c girişli olursa harika olur.

• Xiaomi cep telefonu mu alıyorsun, araba mı belli değil. Ne rezalet bir isimlendirme politikaları var bunların.

Omoda de geç, Tiggo de geç, yok pro, yok max, yok 290T bilmem ne. Arabanın bagaj kapağı yazı tahtası gibi. Utanmasalar Şahin'lerde ki gibi 5 vites falan da yazacaklar.

• Bu nasıl isimlendirme ya? Yetti artık bu pro, max, ultra vs.

• İlk chery çıktığında nasilki çok satar dediysem simdide Chery bu fiyatlarla zor satar diyorum

• agustos ayında fabrika imzası atıldıktan sonra vergi avantajı ile gelecek hibritler ballı ekmek olacak 300 bg ve 5lt tüketim  

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.