Şimdi Ara

2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.634
Cevap
14
Favori
38.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne diyor bu be?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Erdoğan'ın hizmet tehdidinde sıra Mersin'de!

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçmenlere yönelik hizmet tehdidini Mersin'de de sürdürdü. "Bu kardeşiniz Cumhurbaşkanı" diyen Erdoğan, "Yerel yönetimlerde de görevi sizler Cumhur İttifakı'na verdiğiniz zaman biz ülkemizin dört bir yanını abat ederiz" ifadelerini kullandı.

- Yerel yönetimlerle işbirliği içinde çok daha fazlasını yapacağız. Peki nasıl yapacağız? Bu kardeşiniz Cumhurbaşkanı...

Meali: Ben Cumhurbaşkanıyım, benim partime oy verin rahatlayın yoksa hizmet mizmet yok.

Not: Mersin büyükşehirde RTE zihniyetine hiçbir zaman geçit vermemiştir.

Erdoğan'ın hizmet tehdidinde sıra Mersin'de! (birgun.net)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 7 Mart 2024; 17:32:11 >

• Geçtiğimiz gün Saray'ın baş danışmanlarından birisinin Yavaş için '' anketlerde önde gözüküyor, halk beğeniyor '' tarzı bir açıklaması vardı. Bugün ise ABB meclis üyesi AKP'li Mümin Altunışık, övgü seviyesini başka bir noktaya taşımış.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) AKP’li Meclis Üyesi Mümin Altunışık, dün Belediye Meclisi toplantısında yaptığı konuşmasıyla dikkatleri çekti. Altunışık, Mansur Yavaş'ı övdüğü sözleri ile gündem oldu.

Altunışık, beş yıldır başkanlığını Mansur Yavaş'tan övgü ile söz ederek şunları söyledi:

"Bu şehirdeki 6 milyon Ankaralı için düşünen yerdir bu Meclis, bu şehirdeki mazlumun hakkını koruyan yerdir bu Meclis. Ben bu Meclisin yaptıklarını çok değerli buluyorum. Gururla şunu söylüyorum. Bu Meclis yanlışla, kötüyle, imar yolsuzluğuyla, rantla anılmamış bir Meclis’tir. Bu Meclis üyelerinin her biri ailelerinin hanımının annesinin babasının evladının yüzüne bakarken ben bu şehre yanlış bir imza atmadım bu şehrin hakkını hukukunu korudum diyen bir Meclis olmuştur."

AKP'li İsimden Şaşırtan 'Mansur Yavaş' Övgüsü! (halktv.com.tr)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 7 Mart 2024; 22:41:5 >

• Atatürk düşmanı islami tarikat RTE'yi destekleme kararı aldı

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden Saidi Nursi’nin öğretileri çerçevesinde örgütlenen Risalei Nur Sözler cemaatinden dün Cumhur İttifakı’nın adaylarını destekleyeceğine yönelik açıklama geldi.

Cemaatten yapılan açıklamada,

“Biz Nur öğrencileri de bu anlamda 31 Mart seçiminde bütün kargaşa ve kötülük komitelerine karşı, vatan ve milletimizin birliği, bütünlüğü ve esenliği için Cumhurbaşkanımıza kuvvet vererek, İslamiyet namına Cumhurbaşkanımızın seçtiği Cumhur İttifakı adaylarını destekleyerek, şer odaklarının karanlık hayallerini Allah’ın iyiliğiyle boşa çıkarmalıyız.” dendi.

Bir Cemaat Daha AKP'yi Arkasına Aldı! (halktv.com.tr)

• Devlet İstanbul'da sahaya iniyor!

AKP'de kampanya performansı beğenilmeyen Murat Kurum için devlet seferber olacak. Murat Kurum’un "ivmesinin yükselmesi" için bütün bakanlar sırayla İstanbul’daki kampanyada görevlendirilecek. Milletvekilleri ise hemşehri grupları ile bir araya gelmeye başladı.

Seçim süreci boyunca yaptığı gaflarla gündem olan ve kampanyası sınıfta kalan AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum için Kabine üyeleri sahaya sürülecek.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre AKP'de, etkili olamayan Murat Kurum ile Ekrem İmamoğlu arasındaki yarışın hâlâ başa baş gittiği tespiti yapılıyor.

İstanbul’daki kararsız seçmenin oranının yüzde 15’in üzerinde olduğu, bu durumun ‘Seçime olan ilgisizlikten’ kaynaklandığı belirtilirken, "kararsızların yarısının sandığa gittiğinde ideolojik olarak kendi partisine oy vermesinin beklendiğini, ancak kalan bölümünün ne yapacağının henüz tespit edilemediği" değerlendirmesi yapılıyor.

2024 Yerel Seçim haberleri (BABA KONU) - Bakanlar Murat Kurum'a yardım için sahaya iniyor | DonanımHaber Forum » Sayfa 10 (donanimhaber.com)

2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Haber yeni düşmüş ama bakanlar geçen haftadan beri sahada. Özellikle doğulu STK’lar ile temas halindeler Mehmet Şimşek dahil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdoğan 31 Mart seçimlerinin kendisinin gireceği son seçim olacağını açıkladı:

Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim.

Çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak.

Hep aynı palavralar. 10 yıl önce de aynı şeyleri söylüyordu. Duygu sömürüsü ile kararsız seçmenini kendine çekmek istiyor.

• 2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı
    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan AçıkladıDarkWeb Haber (@Darkwebhaber) on Xtwitter
    Murat Kurum’a oy vereceğini söyleyen şahıs, konu zeytinin fiyatına gelince sinirlendi:
    https://twitter.com/Darkwebhaber/status/1766150638054830357

Forumdaki akplilerin de tartışma tarzı aynen bu.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

İmamoglu mal varlıgı konusunda birine kapagı taktım. Bakalım ne şekilde çıkaracak içinden bekliyorum :)

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı  yahu buna inananın zeka seviyesinden şüphe ederim net. Baktı tehditle cartla curtla olmuyor şimdi kendine acındırmaya başladı. Millet '' Zavallı ya son seçimiymiş bak oy verelim gitsin '' diye düşünür sanıyor herhalde

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı

İstediği kadar algısını yapmaya çalışsın. Gerçekler belli. Bu gerçekten kaçamayacak. 8 Mayıs 2028’de bu olacak. Bugün İmamoğlu’na karşı olanlar 8 Mayıs 2028’de İmamoğlu’nun karşısında çaresizce el pençe divan duracak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 9 Mart 2024; 0:16:40 >

• x (formerly twitter)
    Yankı Haber (@yedi24yanki) on X
    https://twitter.com/yedi24yanki/status/1766416050759840157?s=46

Acemi aday yine başaramadı salonda çıt yok

• 2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı
    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on Xtwitter
    Furkan Bölükbaşı, paraya sıkıştı… Muhalif hesapları tahrik ederek kendine küfür ettiren Bölükbaşı, engelleme kampanyasının ardından ayakta duramadığını duyurdu.
    https://twitter.com/ajans_muhbir/status/1766392840915988583

özkan, furandor, kero acil yetişin, sizin eleman zor durumda.2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı 

2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan AçıkladıAykırı (@aykiricomtr) on Xtwitter
    AK Partili Şanlıurfa Haliliye Belediyesi’nin 8 Mart etkinliğinde skandal görüntüler. Yere dökülen pisliğin üzerini Türk bayrağıyla kapatıp, üzerine sandalye koydular.
    https://twitter.com/aykiricomtr/status/1766434299547472034

Özkan tekrar yazmak için zahmet etmesin, ben koyayım savunmasını:

• KONDA son İstanbul anketini açıkladı 🔥🔥🔥🔥

Ekrem İmamoğlu %38,2
    Murat Kurum %32,2
    Diğer %12,5
    Kararsız %6
    Oy kullanmıyor %11,1

Kararsızlar dağıtıldıktan sonra🔥🔥🔥🔥

Ekrem İmamoğlu %46,1
    Murat Kurum %38,8

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan AçıkladıX- এ Büyükşehir Çalışıyor (@tcbuyuksehir)twitter
    AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Ekrem İmamoğlu göreve geldiğinde İBB’nin 5,5 milyar dolar olan borcunun şu anda 4,5 milyar dolara düştüğünü açıkladı.
    https://twitter.com/tcbuyuksehir/status/1766477485775126656

Olm bu elemanın kafa harbiden KAPUT!

• İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Son seçimim' açıklamasına sert tepki

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, CHP’nin Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı ile halk buluşmasına katıldı. 

- İmamoğlu: “Devletin rakamları hiç yalan söylemez. Dönersin 25- 30 sene öncesine en fazla izin yapmış bakarsın. Hani çok çalışıyor, ediyor vesaire. Birçok isimden çok çok daha az izin kullandım. Size mahcup olmamak için atom karınca gibi çalıştım. Özellikle bu rakamları vermeyeceğim birilerinin başı öne eğilmesin. Zaten bu aralar canı sıkkın morali bozuk”

"İstanbul'da biliyorsunuz her parti aday çıkarttı Ekrem İmamoğlu'nun karşısına. Çıkartsınlar biz saygı duyuyoruz. Cumhur İttifakı da AK Parti'yle toplam dört partinin ortak adayı çıktı. Bir de ben varım. Rakibime diyorum ki; İstanbul'a yabancı bir aday, dışarıdan atandı, atama aday. İthal aday diyorum. İlçelerin sadece adını değil hangi yakada olduğunu da bilmiyor. Kötü olan şu diyelim öyle görevlendirdin, yolladın. Ama yolladığın insan çalışkan olacak dersine çalışacak.

-  Öyle ayağına baret giymekle olmuyor baret kafaya takılır bir kere. Bakın ben dalga geçmiyorum. Acemi aday derken bir tespit yapıyorum. İstanbul'u bilemeyebilirsin ama bu ateşten gömleği giymeye karar verdiysen dersine çalışacaksın. 

• - İstanbul zor bir sınav dersine çalışmazsan bu millet seni sınıfta bırakır. Bu adayın kondisyonu da yok benim koşuşuma yetişemedi. Hoş benim koşuma orası da yetmedi ama neyse. Benim komşuma yetmedi, geride kaldı

“GERİDE KALINCA PANİK BAŞLADI”

- Geride kalınca hemen bir yerlerde panik başladı. Ne yapsak ne yapsak? Hemen tutuştular. O kadar tutuştular, korktular ki bak ne oldu? Bir hafta boyunca hatırlayın, sayın Cumhurbaşkanı milletini tehdit etti. ‘ Oy vermezseniz hizmet gelmez’ dedi. Bir başka ile gitti, ‘oy vermezseniz doğalgaz gelmez’ dedi. Bu arada unuttu, orasını zaten 15 yıldır onlar yönetiyordu, onu da unuttu. Ama bakın şimdi ağlamaklı oldu. Duygusallaştı.

-  Ne demiştim size? ‘Sakın onun tehditlerinden korkmayın. Sizi tehdit ediyor. Çünkü sizden korkuyor’ demiştim. Dediğim çıktı.’ Oy yoksa hizmet yok’ diyen kişi dün ne dedi? ‘ Lütfen’ diyor, lütfen. ‘Değerli milletim, bu benim son seçimim’ diyor. Bak, bak, bak, bak, bak. Hani birkaç hafta önce efelik yapıyordun. Hani ‘millete oy verirsen hizmet getiririm, oy vermezsen hizmet getirmem’ diyordun. Tehditten nereye geldik? Lütfene geldik lütfen. Seni gidi seni. Bu millet bunu yer öyle mi? Yemez."

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.