Şimdi Ara

2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.634
Cevap
14
Favori
38.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı
    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan AçıkladıZAM Haber (@ZAMajans) on Xtwitter
    Ak Parti Bayraklı Adayı Bilal Kırkpınar, CHP Bayraklı Adayı İrfan Önal'ın pankartlarını gece toplayıp Ak Parti ilçe başkanlığında depoya saklıyor.
    https://twitter.com/ZAMajans/status/1764765912689787162

Özkan: Siz siyaset bilmiyorsunuz, neyi eleştirdiğinizi bilmiyorsunuz.

• Başkan Ekrem İmamoğlu Gazze’ye yardım gönderdi

İmamoğlu: Gazze’ye yardım amacıyla; gıda, hijyen malzemeleri, bebek - anne seti, bebek sütü - maması ve giyim malzemesi tedarik ettik, bugün Kızılay aracılığı ile Gazze halkına gönderiyoruz.

x (formerly twitter)
    Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) on X
    https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1764931355782303800?s=46

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Başkan Ekrem İmamoğlu:

"Şeref ve namus sözü veriyorum, kaybedeceğimi bilsem bile, sizleri asla Allah'ın dini, kitabıyla aldatmayacağım."

x (formerly twitter)
    Yankı Haber (@yedi24yanki) on X
    https://twitter.com/yedi24yanki/status/1764937752594743371?s=46

• Başkan Ekrem İmamoğlu:

“Yan yana gelmekten kaçıyorlar çünkü onların vatandaşa veremeyecekler çok hesabı var. Allah’ıma şükür bizim yok. O yüzden hep pazardayım.

Böyle olamadığım gün ‘benim bu makamlarda işim yok’ deyip çeker giderim.”

x (formerly twitter)
    İBB HABER (@haberibbcomtr) on X
    https://twitter.com/haberibbcomtr/status/1764979242473803959?s=46

• 2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı
    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladıdokuz8haber (@dokuz8haber) on Xtwitter
    🔴 Zafer Partisi'nin adayları "Cumhur İttifakı" lehine çekildi 📌 Zafer Partisi Polatlı Belediye Başkan adayı Kerem Yürümez ve Belediye Meclis Üyesi adayları Barış Baloğlu ve Polat Çağlar, Cumhur İttifakı lehine adaylıktan çekildiklerini duyurdu.
    https://twitter.com/dokuz8haber/status/1765002519464305082
  • Fuhuş operasyonunda tutuklanan AKP Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan'ın Murat Kurum ve Binali Yıldırım ile fotoğrafları çıktı.

x (formerly twitter)
    🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on X
    https://twitter.com/ajans_muhbir/status/1765005978611675242?s=46

• Başkan Ekrem İmamoğlu Erdoğan’ın ‘emeklilerin maaşı bütçeye yük’ sözlerini eleştirdi:

“2001’de emekli maaşı, asgari ücretin 1,5 katıydı. Şimdi yarı yarıya değer kaybetmiş.

Emekli maaşı, yıllarca bütçeye yük olmadı şuan mı yük oluyor? Hadi oradan!”

x (formerly twitter)
    Yankı Haber (@yedi24yanki) on X
    https://twitter.com/yedi24yanki/status/1765039779450929341?s=46

• İliç'teki maden faciasıyla ilgili tutuklanan mühendis, Murat Kurum’u yalanlıyor

13 Şubat'ta Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen maden faciasına ilişkin soruşturmada tutuklanan mühendis Kaan Murat Akpolat'ın verdiği ifadede, 111 kez denetim yapıldığını ifade eden Murat Kurum’un aksine "Bakanlık tarafından denetim görmedim" dediği öğrenildi.

Sözcü gazetesi yazarı İsmail, İliç'te 9 işçinin toprak altında kaldığı maden faciasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan mühendis Kaan Murat Akpolat'ın madende çok sayıda denetim yapıldığını ileri süren eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u yalanladığını yazdı.

Saymaz'ın yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

"En son Proses Mühendisi Kaan Murat Akpolat ve Jeoloji Mühendisi İzzet Tekin tutuklandı. Akpolat, olay sabahı riskli olduğu için kapatılmış olan yığın liçi sahasını 'İnceleme yapacağız' diye açtırıp işçileri heyelan bölgesine sokmakla suçlanıyor.

Akpolat, iki-üç aylık dönemlerde küçük çatlaklar görüldüğünü vurguluyor. GRE adlı denetim firmasının 'Çatlakları kendi malzemesiyle harmanlayarak kapatın' tavsiyesinde bulunduğunu belirtiyor. 

Akpolat, eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u yalanlıyor. 111 kez denetim yapıldığını ifade eden Kurum’un aksine, 'Bakanlık tarafından denetim görmedim' diyor."

İliç'teki maden faciasıyla ilgili tutuklanan mühendis, Murat Kurum’u yalanlıyor (birgun.net)

• İzmir’de AKP sembolleri neden yok: ‘Bağımsız aday’ gibi görünen Hamza Dağ yanıtladı

AKP'nin İzmir adayı Hamza Dağ, seçim kampanyasında AKP sembollerinin kullanılmamasının, "yerel seçimlerde siyasi ayrım gözetmeksizin tüm İzmir halkına hitap etme arzusundan kaynaklandığını" savundu.

2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı 

İzmir’de AKP sembolleri neden yok: ‘Bağımsız aday’ gibi görünen Hamza Dağ yanıtladı (birgun.net)

2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı

• Özgür Özel’den İYİ Parti açıklaması: "Bizi zafiyete uğrattı"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "İYİ Parti ile işbirliği sandık güvenliği açısından bizi zafiyete uğrattı" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Halk TV'de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

- "İstanbul'da Ankara kadar rahat değiliz. Öndeyiz. Ekrem İmamoğlu'nun performansı her geçen gün farkı biraz açıyor.

- İYİ Parti ile işbirliği sandık güvenliği açısından bizi zafiyete uğrattı. İstanbul örgütümüz o kadar güçlü sandık güvenliği alan bir örgüt ki... Orada bir sıkıntı olmaz.

- Eski ortaklarıma saygılıyım ama geçmiş defterini kapattım. Ben muhalefete muhalefet etmem. İktidarın ekmeğine yağ sürersiniz.

"SOKAKLARA BEKLİYORUZ"

Emeklileri 1 Nisan'dan sonra sokaklara bekliyoruz.

Özgür Özel’den İYİ Parti açıklaması: "Bizi zafiyete uğrattı" (birgun.net)

• Başkan Ekrem İmamoğlu: Bu yıl da İstanbullulara uygun fiyata Ramazan pidesi sunuyoruz. Halk Ekmek 340 gramlık pideyi 10 TL’den büfelerimize ulaştıracak. Sofralarımıza bereket olsun.

x (formerly twitter)
    Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) on X
    https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1765296434037830014?s=46

• Erdoğan, YRP'ye resti çekti

Partisinin Malatya mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, isim vermeden Yeniden Refah Partisi'ne yüklendi ve "

- Partimizin eski belediye başkanlarını, eski milletvekillerini, eski teşkilat mensuplarını aday göstererek kendileri kazanmak değil, bize kaybettirmek için çalışan partiler ortaya çıktı.

- Hem bize kaybettirmek için çalışıp hem çeşitli beyan ve imalarla bizim gölgemizde yürümeye kalkanlara da müsaade etmeyiz"

2024 Yerel Seçim haberleri (BABA KONU) - Erdoğan: '' YRP bize kaybettirmeye çalışıyor '' | DonanımHaber Forum » Sayfa 9 (donanimhaber.com)

2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan AçıkladıDarkWeb Haber (@Darkwebhaber) on Xtwitter
    Ümit Özdağ’dan, ‘eskiden tüp kuyruğu vardı' edebiyatı yapanlara: "Doğru 1970'lerde tüp kuyruğu vardı. Çünkü biz Kıbrıs'ta devlet kurmuştuk kardeşim. Siz ne kurdunuz da neyin bedelini ödüyoruz? Siz Ege'de ada kaybettiniz.”
    https://twitter.com/Darkwebhaber/status/1765145263264370732
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Erdoğan 20 yıldır kendi kesiminde kendisinden başka lider çıkmasına engel oldu. Böyle ondan ayrı kendi başına sivrilmeye çalışanları sevmez. YRP %0.1 oy alsa bile rahatsız olacaktı.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Hayır madem partinin eski üyesini çok seviyordun, ne diye adamı partinden uzaklaştırdın2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı  ya benimsin ya toprağın hesabı herhalde

• Erbakan'dan Erdoğan'a 1994 hatırlatması

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş'ta miting düzenledi. 

Ekonomi ağırlıklı bir konuşma yapan Fatih Erbakan kazanacakları belediyelerde israf ve yolsuzluğu bitireceklerini dile getirdi. 

Sık sık 1989-1994 seçimlerinde babası Necmettin Erbakan idaresindeki Refah Partisi belediyeciliğine atıfata bulunan Fatih Erbakan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğn'ın "iktidarla belediye aynı partide olmazsa hizmet gelmez" sözlerine de aynı dönemden örneklerle yanıt verdi. 

"BU HİKAYELERE SAKIN İNANMAYIN"

Kalabalığa Erdoğan'ın sözlerini hatırlatan Fatih Erbakan şunları söyledi:

"Ne diyor? 'İktidar partisiyle belediye başkanın partisi aynı olmazsa ilinize ilçenize hizmet gelemez' ne münasebet, neden gitmiyor. Bu hikayelere asla inanmayın.

Bakın 1989 ve 1994'te efsane milli görüş belediyeciliği iktidarda Refah Partisi varken mi yaptı? Hayır. İktidarda Anap, DYP, SHP vardı. Ama belediyecilikte tarih yazdık, destanlar yazdık.

Erbakan'dan Erdoğan'a 1994 hatırlatması - Sözcü (sozcu.com.tr)

• Bir AKP’liden Akşener’e: "İmamoğlu’nu sonuna kadar eleştir, bize yarıyor"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Çatalca’da esnaf ziyareti yaptı. Burada AKP’li olduğunu söyleyen bir kişi, Akşener’e Altılı Masa sürecini hatırlatarak

Masadan ayrıldığınızda çok güzel yaptınız. Neden tekrar masaya gittiniz? Eleştirdiğine üzülmüyorum. Sonuna kadar eleştir. Çünkü AK Parti’ye yarıyor, bize yarıyor bu ama masaya neden geri gittiniz, ona üzüldüm” dedi.

Bir AKP’liden Akşener’e: "İmamoğlu’nu sonuna kadar eleştir, bize yarıyor" (birgun.net)

• Fatih Erbakan bir günde 7 miting yaptı!

Adıyaman/Kahta

Adıyaman/Merkez

Adıyaman/Besni

Adıyaman/Gölbaşı

Kahramanmaraş/Türkoğlu

Kahramanmaraş/Çağlayancerit

Kahramanmaraş/Pazarcık

2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan AçıkladıTURAN-GÜZEL: SÖZÜN ÖZÜ PROGRAMININ MODERATÖRÜ (@Turan__Guzel) on Xtwitter
    İŞTE AKP VE ONUN GENEL BAŞKANININ MALATYA DA BUGÜN YAPTIĞI MİTİNG VE MALATYA'NIN MİLYONLARCA (!) KİŞİYLE VERDİĞİ DESTEK.. !!!??
    https://twitter.com/Turan__Guzel/status/1765391148816691382
    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan AçıkladıBoşuna Tıklama (@bosunatiklama) on Xtwitter
    Sinan Oğan: "Biz Sayın Erdoğan'a ikinci turda destek olduk, HÜDAPAR birinci turda milletvekili çıkarmıştı."
    https://twitter.com/bosunatiklama/status/1765491966807036303

özkan savunması yapmış.2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı 

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.