Şimdi Ara

🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.542
Cevap
23
Favori
116.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Zafer Partisi yetkilileri, Cumhurbaşkanlığı seçimleri döneminde gelişen sürecin CHP ile yerel seçimlerde olası bir işbirliğine dönüşme evresine yeşil ışık yaktı."

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    bana göre Fikirleri birbirlerine en yakın iki parti zafer partisi ve CHP mülteci politikası olsun diğer iş birlikleri olsun bunu anlayabiliyoruz. bu benim fikrim tabii ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 3 Temmuz 2023; 12:8:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alıntı

metni:
    İl kongrelerinin başlangıç tarihi de 16 Eylül olarak belirlendi. 15 Ekim’de bitecek il kongrelerinin ardından Parti Meclisi’nin belirleyeceği tarihte olağan kurultay yapılacak. (AA)

Bu habere göre CHP kurultayı Kasım-Aralık ayı gibi olabilir.Yine adayları açıklamakta geç kalacaklar,Genel seçimde Cumhurbaşkanı adayını yıpranmasın diye geç açıkladılar,sonucu gördük.

Bütün Muhalefet Partileri Kasım ayına kadar belediye başkanlarının bir çoğunu belirleyip,Seçim kampanyasını başlatması gerekiyor,Seçime 2 ay kala belirlenen adaylar seçmence tanınmıyor,seçmeni etkilemekte yetersiz kalıyorlar.

Eğer muhalefet partileri Yerel seçimde yüksek bir başarı sağlayamazsa 2028 Genel seçimleri şimdiden kaybedilmiş sayılabilir.

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem/chpde-kurultay-takvimi-belli-oldu-7706515

🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]

• - CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Ankara'ya yürüyüşü hakkında sert ifadelerle konuştu;

"Belediye Başkanları öncelikle kendi illerinin sorunlarını çözmeli. Tanju Özcan 'Belediye hizmetlerine hükümet engel çıkardı' diye yürüseydi başımızın üstünde yeri vardı. Yollar yürümekle aşınmaz. Ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Tanju Bey yürümekle uğraşacağına Bolu'nun sorunlarını çözsün."

• Bu sefer sandığa gitme niyetim yok. Muhalefet denilen beceriksizlere oy değil selam vermem artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hükümetin Suriye Politikası eğer ortada hala bir Suriye sorunu "Var" olarak görünüyorsa iktidar açısından ama ben dert etmek şöyle bir kenara dursun Yeni mülteciler dolayısıyla yeni AKP'li seçmenler geldiği için iktidar Keyifleniyor 🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]

Bizim anayasa mahkemesinden beklenir zaten partiyi ne zaman kapatsak ve tüm mensuplarını tutuklasak diye konuşacakken daha hala hazine yardımını tartışıyor ve ondada başarısız oluyoruz

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

2028 de artık 2-3 ten 8 e fırlar oy kullanan sayısı🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - CHP lideri Kılıçdaroğlu:

"Asla görüşülemez denilenlerle görüştüm Bir araya gelinemez denilenlerle bir araya geldim. Değişim % 20 lerden % 48 lere çıkmaktır ve %48 büyük bir başarıdır. Bu birlikteliği başarısızlık olarak tanımlarsanız tek başıma karşınıza dikilirim. Bugün değişimleri yaparak 25 milyon ile bir araya gelen koalisyon kurduysak zaten büyük bir değişimi başlatmışızdır demektir. Yarın 35 milyonu davamıza katacağız."

"Seçimi alamadık diye mücadeleyi bırakmayacağız. Yolun sonuna kadar kararlılıkla mücadele edeceğiz. Biz doğru yoldayız ve doğru yolda kalmaya ne pahasına olursa olsun devam edeceğiz."

"Neyin değiştiğine değil, neyin değişmediğine bakarsak hata yaparız. CHP tek adam partisi değildir. Mustafa Kemal Atatürk'ten günümüze CHP, her zaman bir kadro partisi olmuştur."

"Osman Kavala tam 2.072 gündür özgürlüğünden mahkum edildi. Neden içeride? Eski komutanlar, gazeteciler ve şimdie Merdan Yanardağ..Neden içeride bu insanlar?"

İktidarın en güçsüz döneminde kaybeden adam %48 oyu başarıdan sayıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • - İBB Başkanı İmamoğlu, iktidaricindegisim.org adlı bir internet sitesi açtı. İmamoğlu yayınladığı manifestoda muhalefetin seçimlerde yetersiz olduğunu ve değişim gerektiğini vurgulayarak kamuoyundan muhalefet değişimi için destek istedi. İmamoğlu'nun yayınladığı sitenin Kılıçdaroğlu'nun grup konuşmasından sonra kamuoyuna duyurması dikkat çekti.

🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]

Tanju Özcan'ı da Ekrem İmamoğlunu da Mansur Yavaş'ı da Kolay Kolay CHP İçerisinde hiç kimse ''Yiyemez'' eğer 74 Yaşında bir adam olmana rağmen daha hala kendini halka pazarlayamadıysan ve 20 senedir Belediye Seçimleri dışında bir ''Başarın'' yok ama sen çıkmış kamuoyu önünde Başarı'dan bahsediyorsun eğer istifanı verip adam gibi gitmezsen 2028 seçimlerinde partin %15'lere hatta %10'lara kadar Gerileyecek bu kadar BASİT bir TERCİHİ yapmak ve görevini Artık Yaşlandım diyerek devretmek bu kadar ''ZOR'' olmasa gerek çünkü Emekli ol torunlarına Zaman ayır Artık 🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] 🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] 🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 4 Temmuz 2023; 17:48:0 >

• Ekrem İmamoğlunun işi kolay değil,CHP'de kurultay başladı.

İl ve İlçeler de delegeler seçilme yarışına girdiler

Ekrem İmamoğlu kendini destekleyen delegeleri seçtiremezse Kurultayda Genel Başkan seçilemez.

https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1676227326412038145

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

CHP yönetimi 2024 Yerel seçimlerini küçük kayıplarla atlatırsa 2028 Genel seçimlerine kadar kimse koltuklarından kaldıramaz.

İstanbul ve Ankara'nın kaybedilmesi CHP yönetimini sarsmasa bile İzmir büyükşehir belediye başkanlığının kaybedilmesi CHP yönetimini sıkıntıya sokar.

Muharrem İncenin 2018 CHP kurultayında yaptığı konuşma bunu anlatıyor.

🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]Muharrem İnce: 'CHP'de tuzu kuru olanlar var' - ANKARA - Dailymotion Videodailymotion
    Muharrem İnce: 'CHP'de tuzu kuru olanlar var' - ANKARA - Dailymotion Video
    https://www.dailymotion.com/video/x6e6gh2
  • - CHP Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan:

"İmamoğlu'nun başlattığı değişim hareketini destekliyorum. CHP liderliği için aday olursa kendisini desklerim. Aday olmassa CHP liderliğine aday olacak başka isimlerde var."

"CHP şuan Kılıçdaroğlu'nun tek adamlığında yönetilen ve hiç bir şekilde teşkilatların sesini duymadan hareket bir parti haline geldi."

"Kılıçdaroğlu'nun bugünkü konuşması değişimin yanından dahi geçen bir konuşma değildi. CHP zaman ve enerji kaybediyor bu politikalarla."

"Kılıçdaroğlu devam ettiği sürece yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bir çok büyükşehiri kaybedeceğiz."

"Parti içinde benim söylemlerimi destekleyen çok ancak hitap tarzımı doğru bulmuyorlar. Yahu böylesi bir seçim hezimeti sonrası yanlışa ricayeten yanlış diyip köşeye çekilerek cılız kalmak doğrumu? Yanlışa çok güçlü şekilde yanlış diyerek doğruları savunmalıyız. Benim sert ve sivri tavrım bundan ötürü ve sonuna kadarda sürdüreceğim."

"Bolu'dan Ankara'ya başlattığım değişim yürüyüşünde son noktamız olan CHP genel merkezinde değişim isteyen büyük bir kalabalık önünde konuşma yapacağız. Parti içinde değişime destek veren arkadaşlarımızıda davet ediyorum. CHP için değişim bu zaman olmayacaksa ne zaman olacak? Olmayacaksa zaten kimseninde değişim beklentisi içinde olmaması ve Kılıçdaroğlu ne derse onu yapması gerek. Ben buna boyun eğmeyeceğim, kendi siyasi ikbalimi düşünmüyorum. Halkın içinde siyaset yapıyorum ve halkın istekleride İmamoğlu'nun başkanlığında yeni bir CHP yaratılması. Değişimi sözle değil eylemle yapmak gerekir, ben bunu ilk olarak gerçekleştiriyorum ve destek bekliyorum."

Vallahi biz senden razıyız bu adam CHP'yi bitirmeye değil düştüğü ve henüz çıkamadığı "Cehennem" çukurundan çekip çıkartmaya partisini kurtarmaya çalışıyor Doğru konuşuyor haklı adam bu adama hak vermeten Partizandır Net.

• - Saadet ve Gelecek partisi mecliste grup kurmak için anlaşmaya vardı. Daha önce Deva partisininde aralarında olacağı 3 partinin grup kurma görüşmeleri Deva partisinin anlaşamaması sebebiyle iptal olmuştu.

2 partinin milletvekilleri Saadet partisi çatısı altında birleşecek ve 2 grup başkan vekili ile yönetilecek.

• CHP delegelerini kazanmadıktan sonra bir anlamı olacağını sanmıyorum

Muharrem ince'de 2018 seçiminde %30 oy aldım dedi,Memleket Partisini kurdu,%30 oyun %1 oyunu partisine getiremedi.

Seçmenin çoğunluğu siyasi partisini çok zor değiştirir,Oyum boşa gider,Oylar bölünmesin propagandası bu seçmeni on yıllardır yeni partilere yönlenmesine engel oldu.

Kızsa da,sinirlense de,%10 seçim barajı olduğundan eskimiş,güncellenmeye,yenileşmeye kapalı partilere oy vermekten kurtaramıyor kendini.

https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1676617340597813250

• - CHP Sözcüsü Faik Öztrak: "Saray, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı savunuyor. Bunu yaparak iplerin kimin elinde olduğu belli oluyor."

• Ümit Özdağ ve Zafer Partisi Yerel seçim çalışmalarına bugün'den başladı,Ne kadar etkili olacak göreceğiz.

Ne demişler erken kalkan yol alır.

Muhalefetin iki başat partisi chp ve iyi partinin yönetici ve yardımcıları koltuklarını korumakla uğraşıyorlar,Süre işliyor Yerel seçimler yaklaşıyor,Bu iki parti iç sorunlarını süratle çözmezse Yerel seçimlerde çok büyük yenilgi alacaklar.

https://twitter.com/umitozdag/status/1677618608220807170

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.