Hala da aynı ne zaman sıkışma olsa hemen koşa koşa Türkiye laik dir laik kalacak yasa paşam yaşa biz Atatürk askeriyim vsvsvss Ben sıkıldım bunlar sıkılmadı , siyasal İslam'ın karşılığı Cihangir solcusu CHP < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] (12. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
- CHP Sözcüsü Faik Öztrak: "Yerel seçimlere kadar bize oy veren 25 milyonu, 30-35 milyona çıkaracağız."
-
- CHP lideri Kılıçdaroğlu: "Yerel seçimlerde çok iyi bir performans yakalayacağımıza inanıyorum."
-
- CHP Bolu belediye başkanı Tanju Özcan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun kendisi için "Arkasında gizili güçler var" ifadesi sonrası yaptığı açıklamada, bu sözlerini ispat etmesse kendisine dava açacağını söyleyerek "CHP'nin yakasından artık düşün" cevabı verdi.
Tanju ÖZCANtwitter
“İyi dinleyin lütfen… Sayın @kilicdarogluk , dün partili gençler ile yaptığınız toplantıda benimle ilgili olarak’ “Arkasında hangi güçlerin olduğunu biliyoruz” ifadesini kullanmışsınız. Arkamda herhangi bir “Gizli Güç” yok. Halkın gücü var. Ayrıca ben kimsenin maşası olmam.…”https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1680577760421445637- CHP Bolu belediye başkanı Tanju Özcan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun partili gençlerle yaptığı bir toplantıdaki ses kayıtlarını paylaştı.
Kılıçdaroğlu gençlere Özcan için "Atın gitsin bu adamı, partide ne işi var. Arkasında kimler olduğunu iyi biliyorum" sözlerini sarf etti.
EHA MEDYAtwitter
“Tanju Özcan (@tanjuozcanchp), Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün partili gençlerle yaptığı toplantıda kendisi hakkında söylediği sözlerin ses kaydını paylaştı. ▪️Kılıçdaroğlu: "Partiden atın gitsin bu adamı. Arkasında kimlerin olduğunu gayet iyi biliyorum."”https://twitter.com/i/status/1680585558014193669
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 17 Temmuz 2023; 0:24:51 >
-
Billur geçiyor resmen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
- Daha önce Halk Tv'de programlar yapan ve Kılıçdaroğlu'nu eleştirdiği için görevine son verilen muhalif gazeteci Levent Gültekin gündem yaratacak açıklamalarda bulundu;
"Kemal Bey'i bir el aday yaptı. Kendisiyle görüştüğümüzde "Kemal Bey aday olmayın" dedim. Bana "Levent benim adaylığımı engelleme şansım yok" dedi. Kemal Bey istese de istifa edemez, bakın etmiyor demiyorum, edemiyor. Çünkü Türkiye'nin ortadoğulu olması için ana muhalefet başında alevi bir lider olması isteniyor. Böylece iktidar zıt kutuplar üzerinden varlığını sürdürdürme planı var. Muhalif kesim paramparça oldu ve yerel seçimlerde kaybedilecek. Kılıçdaroğlu muhalif kesimdeki dirayeti yok ediyor ve karamsarlığı yayıyor, yeni bir umudun çıkmasını engelliyor."
EHA MEDYAtwitter
“Seçimden önce Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen Gazeteci Levent Gültekin: ▪️Kemal Bey'i bir el aday yaptı. ▪️Kendisiyle görüştüğümüzde "Kemal Bey aday olmayın" dedim. Bana "Levent benim adaylığımı engelleme şansım yok" dedi. ▪️Kemal Bey istese de istifa edemez, bakın…”https://twitter.com/i/status/1679537133202071555
-
- Zafer partisi lideri Ümit Özdağ:
"Kılıçdaroğlu kazansaydı, üç bakanlık ve MİT Başkanlığını alacaktık. Yazılı mutabakatımız var. Ben İçişleri Bakanı olacaktım. Kemal Bey, zerre kadar oy faydası olmayan altılı masadaki ortaklarının İçişleri Bakanlığı'nın Zafer Partisi’ne verilmesine tepki göstereceğini bildiği için benim bu konuda anlayışlı davranmamı rica etti ve 'Bunu çok vurgulamayın' dedi. Ben de kabul ettim."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 17 Temmuz 2023; 2:36:11 > -
- TBMM'de oylaması yapılan Ek MTV gibi kanunlarına ilişkin oturuma muhalefet vekillerinin büyük bir kısmı katılmadı. 600 vekilden katılım sadece 398 vekil oy kullandı. Hüdapar vekillerinin çekimser oy kullandığı oturumda CHP'den çok az katılım yapıldı ve CHP Adıyaman vekili Abdurrahman Tutdere, oylamada kabul oyu kullandığı görüldü.
Muhalefet tam kadro oylamaya katılsaydı ve Ret oyu verselerdi 277-277 gibi bir sonuçla yasa geçmeyecekti.
-
-
- DP milletvekili Cemal Enginyurt: "Emekliyim ve vekillik maaşımla birlikte 147 bin lira maaş alıyorum."
-
- CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem: "Sayın İmamoğlu İBB'ye aday olursa tekrar yüzde 65'le seçilir. Meclis'te de en az yüzde 70 alır."
-
- CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem: "Kemal Bey'in en başarılı olduğu yer ittifak masası kurabilmek. Yerel seçimde de bunu en iyi yapacak kişi Kemal Bey'dir."
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 19 Temmuz 2023; 1:2:29 >
-
İstanbul AKP alır zaten. O kk gitmeden oy vermez çogu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul ve Ankara kaybedilecek olursa herhangi bir şekilde CHP bitkisel hayata merhaba der. Belediyeler aksine artmalı Zafer partisini ve İyi partiyi ikna etmeli \ etmek zorunda çünkü CHP'nin kim ne derse desin bu Son şansı kaldı umarım Kılıçdaroğlu kurultay da tekrar genel başkanlığa aday olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 19 Temmuz 2023; 5:2:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
- CHP Sözcüsü Faik Öztrak: “Ümit Özdağ’a 3 bakanlık ve MİT müsteşarlığı teklif edilmesi diye bir şey söz konusu değildir.”
- Zafer partisi lideri Özdağ: "Öztrak hiçbir görüşmede yoktu. İçişleri Bakanlığı ve 2 bakanlık yazılı, MİT Başkanlığı ise sözlü anlaşmaydı."
-
- İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun partideki isimlerle yaptığı gizli zoom toplantısı internete düştü. CHP içinde infial yaratan video görüşmesinde İmamoğlu'nun CHP'de Kılıçdaroğlu döneminin bitirilmesini istediği görüntülerin ifşa edilmesi CHP'de büyük karışıklığa sebeb oldu. CHP'ye yakın isimlerin "CHP'ye darbe girişimi" olarak adlandırılan video konferansının kamuoyuna sızdırılmasının ardından CHP'de Kılıçdaroğlu başkanlığında acil toplantı yapıldı.
#ÖZGÜRÜZyoutube
İmamoğlu ve ekibinin Kılıçdaroğlu'na karşı yaptıkları toplantı sızdırıldı!https://www.youtube.com/watch?v=o7cPsnu0OX4CHP'de Kılıçdaroğlu'na karşı gerçekleştirlen tartışmalı zoom toplantısının katılımcıları arasında şu isimler yer aldı;
Özgür Özel: CHP Grup Başkanı-Manisa Milletvekili
Ekrem İmamoğlu: İBB Başkanı
Gökhan Günaydın: CHP Grup Başkan Vekili-İstanbul Milletvekili
Engin Altay: İstanbul Milletvekili
Bülent Tezcan: PM Üyesi-Aydın Milletvekili
Tekin Bingöl: PM Üyesi - Ankara Milletvekili
Muharrem Erkek: PM Üyesi-Eski Çanakkale Milletvekili
Onursal Adıgüzel - PM Üyesi- Eski İstanbul Milletvekili
Selin Sayek Böke - PM Üyesi - Eski İzmir Milletvekili
- İBB Başkanı İmamoğlu, sızdırılan video sonrası basına açıklama yaparak "Bu tip toplantıları zaten yapıyorduk, gizli bir tarafıda yok. Konuşulan mevzular partinin konularıdır. Sizin huzurunuzda konuşmayacağım. Bu videoyu parti içindenmi yoksa dışındanmı sızdırıldı onada bakıp araştıracağız." açıklamasında bulundu.
twitter
“İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: “Bundan daha doğal bir şey yok. Benzer 200’e yakın toplantımız oldu. Bunlar devam edecek. Gizli bir tarafı yok.” @ekrem_imamoglu @ibbhabercomtr #ibb #imamoğlu”https://twitter.com/i/status/1681595826383011840- Sızdırılan video sonrası CHP'de MYK toplantısı yapıldı. MYK toplantısına video konferasda bulunan Özgür Özel ile Gökhan Günaydın’ın katılmadığı görüldü.
- CHP Sözcüsü Faik Öztrak:
"Genel Merkezin toplantıdan haberi yoktu. Partimizin geleneklerine uymayan, hiyerarşisini dikkate almayan, etik olmayan toplantıları da doğru bulmayız. Yarışmaya evet diyoruz. Ülke yangın yerine dönmüşken, millet zam, zulüm altında inlerken, zoom konuşmayı uygun bulmayız. Bu süreçte partimizin yıpratılmasını doğru bulmuyoruz."
- Muhalif gazeteci ve Sözcü yazarı İsmail Saymaz:
"CHP'de kaset savaşları dönemi başladı... Bana gelen bilgiye göre başka görüntüler de var. Görüntüleri CHP Genel Merkezi servis etti. CHP yönetimi "bu bir paralel toplantı" diyor. Videodakilerin istifası istenebilir."
- Gazeteci Cüneyt Özdemir:
"Bu video CHP'de bölünmeye yol açacak. Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu'na yaptığı bir hamle. Aslında bu darbe girişimi Kılıçdaroğlu ekibinin İmamoğlu'na karşı müdahale ederek ona karşı darbe olarak yorumlayabiliriz. Videoyu sızdıran Kılıçdaroğlu'nun ekibi."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 19 Temmuz 2023; 16:23:55 >
-
- CHP Bolu belediye başkanı Tanju Özcan'ın kesin ihraç talebiyle gönderildiği disiplin toplantısı yarın yapılacak. Özcan son savunmasını disiplin kuruluna verecek. CHP'ye yakın isimlerin Özcan'ın CHP ile ilişkisinin kesileceğine kesin gözüyle bakıyor.
-
- Politikyol Genel Yayın Yönetmeni Ali Haydar Fırat:
"Kulislerden edindiğim izlenim Özgür Özel Genel Başkan adaylığına, Ekrem İmamoğlu da Cumhurbaşkanı adaylığına hazırlanıyor."
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X