< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
- CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem:
"Ekrem Bey konuşmasında 'Sayın Genel Başkanım, bir değişim olacaksa sizin liderliğinizde olması gerekiyor' şeklinde bir ifade kullandı. 207 belediye başkanı ve MYK üyelerinin tanıklığında yaptı bu konuşmayı. 'Ben değişimi sizinle konuşarak yapmak taraftarıyım' dedi, çok yapıcı bir konuşma yaptı. Ama basına şöyle yansıdı 'Genel başkanlıktan çekilmezseniz ben yerelde yokum', öyle bir cümle yok. Birileri CHP’de fay hattı yaratmak istiyor bu tuzağa düşmeyeceğiz. "
-
İçimden lan eren erdem de mi alevi yoksa dedim saf saf 🤣. Sonra açtım baktım wikiye alevi.
Chp alevi dergahı olmuş.
Alevi vatandaşlarla bir derdim yok agnostiğim. Ama içerde resmen nazi yapılanması oluşmuş.
Hep söylüyorum. Birilerinin oyuncağı olmuş olan Chp çok acil kapatılmalıdor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ülkede Aleviler kadar mezhepçilik yapan yok. Yakın zamana kadar da kendi içlerinde komün halinde yaşıyorlardı. Bu yüzden kendilerinden olanları her platformda kayırırlar. Millete de kendilerini Atatürkçü ve aydın diye yutturmaya çalışıp tarikatçılığın kralını yapıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 24 Temmuz 2023; 10:44:31 > -
10 cephe de birden savaşta mağlubiyete uğramış başarısız bir Komutana ordu teslim edilmez aksine görevine derhal son verirler ve muhtemelen tasfiye edilir 👀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Atatürk CHP'si ve aleviler arasındaki savaşı aleviler kazanmış gibi. Merak edene anlatacak dermanım yok ama merak eden Cumhuriyet sonrası olaylarını deşer, anlar anlayacağını. Herkes kendine ait fikir edinsin. Ne benim ne de başkasının aklıyla iş yapmayın.
Siyasete gelirsek, ülkede bitmiş bir şey üzerine konuşma gereği yok. Zira Akp'nin en büyük koruyucusu bizzat muhalefettir. Akp vekilleri işi batırır, sözcüleri zıçar, parti yapılanması sıvar ama muhalefet hemen korur kollar. Bilmem kaç yıldır olan bu. Şu saatten sonra aynı partiler olduğu sürece her seçim kağıdına "çare drogba" yazar geçerim.
Aleviler CHP'yi ele geçirerek Atatürk'ten intikam aldılar geçen seçimde de devleti ele geçirerek Türklerden intikam alacaklardı başaramadılar.
-
- CHP Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, son günlerde İmamoğlu ile olan tartışmalarına ilişkin İmamoğlu'na çok ağır sözler söyledi;
"Kürsüye davet edilirken İmamoğlu ‘En son ben konuşacaktım, benden sonra konuşmacı olmayacaktı. Bakırköy’de sokağa çıkacak yüzü olmayanlara neden söz veriyorsunuz?’ dedi. Bakırköy’ün en önemli caddesi olan İstanbul Caddesi’nin 4 yıldan beri devam eden düzenlemesinden ve trafik kaosundan dolayı sokağa çıkamıyorum çünkü bu caddeler İBB sorumluluğunda."
"Değişim çok güzel bir kelime, peki neyin değişimi? İçinde ilke var mı, program var mı, prensip var mı? Bunun adı değişim değil, siyasi kariyer planıdır."
Gündem 7x24twitter
“Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu: Kürsüye davet edilirken İmamoğlu ‘En son ben konuşacaktım, benden sonra konuşmacı olmayacaktı. Bakırköy’de sokağa çıkacak yüzü olmayanlara neden söz veriyorsunuz?’ dedi. Bakırköy’ün en önemli caddesi olan İstanbul Caddesi’nin 4…”https://twitter.com/i/status/1683550670832427008Gündem 7x24twitter
“Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu: Başarısızlık hepimizin başarısızlığı. 6 parti ve üstüne eklenmiş 2 belediye başkanının, vekillerin, hepimizin başarısızlığı. Değişim çok güzel bir kelime, peki neyin değişimi? İçinde ilke var mı, program var mı, prensip var mı? Bunun…”https://twitter.com/i/status/1683561224607342605
-
Bu tarz komutanlar Kartaca'da ve Roma'da ölümle cezalandırılırdı.
- Eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş, gündemi sarsacak bir iddiada bulundu;
"Ahlatlıbel görüşmesinden sonra Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nu telefonla arayarak ‘Sızdırıyorsan tam sızdır, sadece işine gelenleri sızdırma’ dedi."
TV100twitter
“🗣️@barisyarkadas: Ahlatlıbel görüşmesinden sonra Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nu telefonla arayarak ‘Sızdırıyorsan tam sızdır, sadece işine gelenleri sızdırma’ diyor. #TaksimMeydanı”https://twitter.com/i/status/1683569248285736961- TV100 muhabiri Deniz Gürel, Mansur Yavaş ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı;
"Mansur Yavaş, aklındaki ilçe belediye başkan adaylarının isimlerini Sayın Akşener’e veriyor. Görüştüğüm İYİ Partililer, ittifaksız yerel seçime gidilmesi halinde aday gösterebilecekleri bölgelerdeki isimlerle ilgili çalışmalar yapıyor.Yavaş, sağ siyasetten gelen birisi. CHP ve İYİ Parti ittifakının olmaması halinde Yavaş, siyasi geleceğini yeniden düşüneceği yönünde adım atabilir."
-
Öyle, sonuçta hepsi bir yukarıya hesap veriyor. Beğenmezlerse ordudan atmazlar belki ama pasif göreve falan verirler.
Demokrasi var olan en mantıklı yönetim şekli ama halkın kalitesine bağlı.
Her zaman en iyi aday seçilmez, seçilen aday da her zaman çok doğru, çok iyi, çok kaliteli olmaz.
Çok uzak ülkelerden bahsediyorum tabi.
En Büyük mü bilmiyorum ama çok büyük AKP'Lİ bu adam hatta rahmetli kardeşi Celal Kılıçdaroğlu erdoğan seçmeniydi bu kardeşini sol da Sıfır bırakacak kadar derin hisler besliyor iktidara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 25 Temmuz 2023; 0:0:27 >
-
- Bolu belediye Tanju Özcan partiden ihraç edildi. CHP lideri Kılıçdaroğlu ise konuyla alakalı gündem yaratacak açıklama yaptı:
"Bundan sonra kamuoyu önünde partiyi yıpratanlara müsade etmem. Böylesi adım atanlar CHP’den uzaklaştırılacak."
-
Meali; ben Erdoğan'ın arayıp bulamayacağı muhalefet modeli bir liderim tek idealim Erdoğan'a 2028 seçimlerinde bu sefer %60'la seçim kazandırmak.
- İYİ Parti’den istifa ettiğini duyuran Aydın’ın İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya AKP’ye geçti. Başkan Kaya’nın rozetini Recep Tayyip Erdoğan taktı.
-
- İBB Başkanı İmamoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu için ilk kez açık şekilde istifasını istedi:
"Toplum, CHP’de lider ve yönetimin değişmesini istiyor."
-
"Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı."
"Muhalefette gerçekçi siyaset üreten tek parti başkanı Ümit Özdağ"
Fatih Altaylıyoutube
YouTube kanalına abone olmak için ▷ http://bit.ly/FatihAltayli 00:00 Giriş 06:26 Cumhuriyetin ikinci baharı? 13:55 CHP ile imzalanan protokol 30:04 Seçim kazanılsaydı Özdağ içişleri bakanı olabilecek miydi? 31:43 Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ittifak yapar mı? 37:07 Muhalefette boşluk var mı? 46:58 Ümit Özdağ faşist mi? 53:27 Göçmen meselesi 59:46 Göçmenler geri gönderilebilir mi? 1:01:31 Çözüm için geç mi kalındı? 1:03:46 Sağın yükselişi 1:08:05 Tek sorun göçmenler mi? 1:12:59 Göçmenler geri gönderilmeye başlandı mı? 1:17:20 Tahıl koridoru 1:19:44 Zafer Partisi yerel seçimlerde ne yapacak? 1:20:02 Zafer Partisi, Tanju Özcan’ı ister mi? Gazeteci - Yazar Fatih Altaylı, Youtube kanalına özel gündemi yorumluyor.https://www.youtube.com/watch?v=QMzUcCFWzz4 -
6'lı masayı oluşturan partiler muhalif seçmenlerce seçim yenilgisinden sonra her gün eleştiriye uğruyor,2024 yerel seçimin de 6'lı masayı oluşturan partilere oy vermeyerek cezalandıracağını söyleyen birçok seçmen var.doğru mu göreceğiz.
Bu eleştiriler mart 2024 yerel seçimlerinin bitmesi ile etkisiz duruma gelecek,çünkü 2028 genel seçimine kadar başka seçim yok.6'lı masayı oluşturan partiler 2028 yılına kadar 4 yıl rahatlar.Bu 4 yılda 2023 seçim yenilgisi unutturulur,yine aynı milletvekili adayları ile 2028 genel seçimlerine girerler.
Seçmene de %60 oyla kazanıyoruz,Oylar bölünmesin,Zafer Partisine oy vermeyin,oyunuz boşa gider yaygarasını yapmaya başlarlar.
-
Ben Ümit hocamıza oyumu vereceğim.Chp nin gerçek yüzünü görüyoruz.Akbelende parmak sallayan halka provokatör diyen kız çocuğunu kolunda çekiştiren insanlardan ne hayır gelir
Son 3 ay kala ne Zafer'i , Memleket'i , oyları bölmeyelim diyecekler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X