< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] (13. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Mansur baba burda secimi kesin alirda dede gitmeden bizim kaderimiz degismez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CHP'nin elinde kalırsa büyükşehir olarak bir İzmir kalır. İstanbul gidici, Adana ve Hatay hepten gidici. Anakra sallantıda.
Bu CHP'yi kurtarırsa genel başkan değişimi kurtarır. İyi parti ile yapılacak ittifak bile bu koşulalrda elde tutmaya yetmez.
Dolar bozulmuş , ekonomi pert olmuş AKP-MHP seçmeninin umrunda değildir bir aydınlanın artık.
-
Hiç bir Şeye 'Kesin' dememek lazım Mansur başkanımı çok severim haram saltanıtı başlarına yıktı fakat CHP'ye (haklı) olarak Tepkili kesim oyu KK kalırsa Katlanarak artacak ve Ankara ve İstanbul elden gidecektir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
- CHP lideri Kılıçdaroğlu gündeme dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu;
"Seçim sonuçlarını yenilgi olarak görmüyorum, kazanamadık olarak görüyorum. Sonuç %60’a %40 olsaydı yenilgi olurdu. %48 demokrasiden yana oy kullandıysa siz bunu yenilgi olarak kabul edebilir misiniz? Bunun nedenlerini sorgulamamız lazım. Erdoğan neden 1. Turda kazanamadı? Bunu neden hiç tartışmıyoruz? "
"Akparti de Demokrasi yok. CHP demokrasiyi içselleştirmiş bir partidir."
"Erdoğan cesaret edip karşıma seçim vakti çıkamadı. Ahlaklı bir zeminde olsaydık seçimi %100 kazanıyorduk."
"Özdağ ile aramızda, bakanlıklar ve MİT Başkanlığını içeren gizli bir protokol vardı ama Öztrak bunu bilmiyordu. Protokol Özdağ ile benim aramdaydı, ikimizin namusuna teslimdi. Danışmanım dahil kimse bilmiyor."
"Özdağ ve Sinan Oğan ile yaptığım görüşmelerden diğer 6lı masa liderlerinin haberi vardı. Ancak Özdağ ile yapılan protokolden bilgileri yoktu."
"İmamoğlu'nun Zoom toplantısı etik olarak rahatsız edici bazı uygulamalar vardı. Bu toplantıyı doğru bulmuyorum. Parti içi biri genel başkanlığa adaysa bunun yolu bellidir."
"Görevi bırakmam için yol gayet basit, kurultay yapıyorsunuz. Hiç kimse 'Ben Genel Başkan olacağım' diye özel bir çabaya girmez. Ben hiçbir delegeyi arayıp 'Bana oy ver' demem. Dediğiniz andan itibaren Genel Başkanlık yapamazsınız. Biz sıradan bir parti değiliz. Beni değiştirecek olan kurultay, ben kendi kendimi nasıl değiştireyim?"
"İYİ Parti aday çıkarırsa Büyükşehirleri kaybetme ihtimaliniz çok yüksek neden olsun? Hiç endişe etmeyin, yerel seçimlerde başarısızlık olmayacak."
"İmamoğlu'nun Yeniden İBB'de aday olmasını isterim."
"Kırsalda sadece TRT izleniyor çünkü başka kanal çekmiyor."
"Tanju Özcan’ın yayınladığı ses kaydımı kim tuttuysa savcılığa vereceğiz."
"6lı masa ittifakı bir seçim ittifakıydı ve seçimler bitince bu iittifakta bitti."
"Kaptan gemiyi dalgalı ortamda denize bırakmaz. Biz hukukun üstünlüğüne inanan partiyiz. Kurultay yapacağız."
"Erdoğan gelsin şimdi seçim yapsın. Yapabilirmi şu ekonomik koşullarda? şimdi seçim olsa Erdoğan kaybedecek çünkü."
TRHabertwitter
“Mehmet Akif Ersoy: "Bir siyasi partinin Genel Başkanının 'Ben artık görevi bırakıyorum' demesi için ne gerekiyor?" Kılıçdaroğlu: "Gayet basit, kurultay yapıyorsunuz. Biz hukuka, hukukun üstünlüğüne inanan bir partiyiz. Ben hiçbir delegeyi arayıp 'Bana oy ver' demem."”https://twitter.com/i/status/1682098043955585027TRHabertwitter
“Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun gizli yaptığı Zoom toplantısı hakkında konuştu: "Etik olarak rahatsız edici bazı uygulamalar vardı. Bu toplantıyı normal bulmuyorum."”https://twitter.com/i/status/1682105593732145153
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 20 Temmuz 2023; 22:55:3 >
-
-
- Zafer partisi lideri Özdağ:
"Muharrem İnce'nin HDP ile çok large ilişkileri var. Arkadaşlık ilişkileri var, ziyaretleri var ve Demirtaş'ın serbest bırakılması düşüncesi var. Kendi siyasi pratiğinin CHP'den geliyor olmasından kaynaklı bir durum."
-
Akp ve mhp seçmeninin sadece önemsedikleri şey rte. Ülkenin bu hâlini bilerek desteklediler. Bazıları yok belki o düzeltir diye oy verdiğini söyleyip algı yapıyorlar.
Nereye düzeltiyor yahu Batıracak ülkeyi Erdoğan'a oy veren %52 her şeyin en kötüsünü hak ediyor kuru ekmek bile bulamazlar inşallah.
-
- Canan Kaftancıoğlu, 1.5 ay sonra CHP İstanbul İl Başkanlığı görevini bırakacağını açıkladı.
Tele1 TVtwitter
“Canan Kaftancıoğlu: 1,5 ay sonra il başkanlığını devrediyorum ve rahatlıyorum https://t.co/EYzhmD3yry”https://twitter.com/tele1comtr/status/1682322804618797057
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 21 Temmuz 2023; 13:10:18 > -
- 14 mayıs seçimlerinde muhalefetin ekonomi bakanı yapmayı düşündüğü İyi partili Bilge Yılmaz bir açıklama yayınlayarak muhalefetin seçimleri kaybettiğini ve bunun sorumluluklarını almaları gerektiğini kaydederek, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına engel olamadığı için halktan özür diledi.
"Seçim kampanyasını popülizme indirgeyen, eleştirdiği kişiye dönüşen ve sahici politikalar üretemeyen bir isim/ekip Türkiye'nin kaderini belirlememeliydi. Kılıçdaroğlu’nun adaylığı elde etmek ve seçimleri kazanmak için kullandığı yöntemlerle yeteri kadar mücadele edemediğim için diliyorum."
Bilge Yılmaztwitter
“Geride bıraktığımız başkanlık seçimlerini muhalefet kaybetmiştir ve Millet İttifakı’nın üyeleri olarak bunun sorumluluğunu üstlenmekten hiçbirimiz kaçamayız. Milletimize ödemek zorunda olduğumuz bir özür ve özeleştiri borcumuz var. Bunu yapmadan, ne halkımızın temsilini…”https://twitter.com/ProfBilgeYilmaz/status/1682293792739557377
-
Akplilerin kafa bu. Forumda böyleleriyle tartışmaya çalışıyorum ama kafaları başka dünyada.
Mesela bugün bir tanesi ona mesaj yazdım diye beni şikayet edecekmiş. Akpye oy verdiği için bugün yaşananların sorumlusu olduğunu hatırlatınca çok kızdı.
- Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, dün Kılıçdaroğlu'nun Özdağ konusundaki söylemlerine çok sert cevap verdi;
"Altılı Masa’yı Soylu’dan kaçarken Özdağ’a tutulmak için kurmadık, iyi ki kazanamamışız."
TRHabertwitter
“Gelecek Partisi'nin Sözcüsü Serkan Özcan, Ümit Özdağ'ı Türkiye karşıtı skandal çıkışlarıyla tanınan Hollandalı ırkçı siyasetçi Geert Wilders'e benzetti: "Görmek istediğimiz İçişleri Bakanlığı yerli Wilders modeli miydi? İyi ki kazanamamışız." https://t.co/NNMQj5FkGp”https://twitter.com/i/status/1682498180842151936
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 22 Temmuz 2023; 1:52:43 > -
CHP! İstanbulu yeniden kazanmak istiyorsa,kazanmaya en yakın aday Ekrem İmamoğlu
Ekrem İmamoğlunu Tanju Özcan gibi CHP'den dışlarlarsa,Bonus aday Mansur Yavaş,Mansur Yavaş dışında İstanbulu kazanacak aday yok
Mansur Yavaş Ankara dışında görev almak istemiyor bildiğim kadarı ile
CHP'nin işi zor,Ekrem İmamoğlunu dışlayamazlar İstanbulu kazanmak istiyorlarsa.
Genel seçimleri muhalefet yanlış adaylarla bile bile seçime girerek kaybetti,Yerel seçimler de,doğru ve seçmene ulaşalan adaylarla kazanabilir.
-
- İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun son açıklamaları sonrası sert tepki gösterdi:
"Biz sahada kendisi için oy isterken, meğer o, Ankara’nın karanlık dehlizlerinde pazarlıklar yapıyor, protokoller imzalıyormuş. Arkadaşlarının haberi yok, ittifak ortaklarının bilgisi yok. Hoyratça heba edilmiş bir güven, yeniden kazanılabilir mi Sayın Kılıçdaroğlu?"
-
- Yeşil Sol Parti Muş Milletvekili Sezai Temelli:
"Altılı Masa, başından beri siyaseti toplumsallaştırmak yerine bir pazarlık masasına döndürdü."
-
- Muhalif gazeteci ve Sözcü yazarı İsmail Saymaz, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile İBB Başkanı İmamoğlu arasında geçen sert diyaloğu aktardı:
"Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu: 'Sizi koltuğa genel başkanımız oturttu. Siz seçimi tek başınıza kazanmadınız. Zoom toplantısı yapmak ahlaksızlıktır. Eğer önseçim yapılırsa İBB başkanlığına adayım.'
İmamoğlu: 'Ahlaksız, sensin! Bakırköy’de sokakta gezemiyorsun. Gelmiş burada konuşuyorsun.'
-
- CHP lideri Kılıçdaroğlu:
"Sayın İmamoğlu’na kızgın değilim elbette. Aksine İstanbul’da gösterdiği performanstan çok mutluyum; gurur duyuyorum. CHP’nin İstanbul’da bir aday arayışı yoktur; adayımız Sayın İmamoğlu’dur. AKP'nin oyu %49'dan %35 lere kadar düştü. 10 cephede yara almış bir komutan savaşa devam eder mi? Evet, eder. Etmelidir."
-
O da winner olarak başladığı siyasi kariyerine loser olarak veda ediyor. 2. turda KK çaresizlikten seçim kampanyasını kendisine devretmişti ve beraber kaybettiler.
-
Bakırköy Belediye Başkanı'da Alevi imiş. AKP'de ki Trabzon Rize kadrolaşmasına karşı CHP'de ki Alevi kadrolaşması ölümüne kapışır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X