Şimdi Ara

2025 Asgari Ücret Tahminleri 19.12.2024 Son 3.Toplantı (Asgari Ücret'i Cumhurbaşkanı Açıklayacak) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
7.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

🤓 ben olsam vermem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav ben bunların kanını bilirim kanını….bekleyin 2,3 gün. Tayyip şimdi büyük ihtimalle bir yerlere geziye gider yurtdışına. O 2,3 gün ortalık karışır memlekette. Döndüğü zaman sahte kahramanlık yaparak 2 kuruş da o yükseltir, edepsiz akitler yandaşlar troller şakşak yaparlar, millete zulmeden akp bir anda kurtarıcı, şefkatli baba rolüne bürünür. Biz bunların senaryolarına oyunlarına tiyatrolarına alışkınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu rakam facia.24 bekliyordum.Yıl sonuna doğru 500 dolara gerileyebilir.Sıkı para politikasına devam.Vergilerde artırılmaya devam edecek yeni yılla.Allah yardımcımız olsun.Özel sektör beyaz yakayada zammı vermez bunun üzerine.Patron kesim şu an mutlu.İşçiler grev yapar mı bakalım.

• Yüzde 30 nedir, Bu rezalet kabul edilemez. Şu anda bir CB kararnamesi çıkarılıp 1 yıl boyunca hiç bir şeye zam yapılmaması, yapan olursa o şirkete el konulması lazım. Her şeye zam gelirse bu sürdürülebilir değil. 1 yıl sonra asgari ücreti 28 bin liraya çıkarman gerekebilir.

İşveren açısından da 1 işcinin maliyeti en az 30 bin lira oldu. Girdi maliyetleri sürekli yükselirken dengeler nasıl sağlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 24 Aralık 2024; 21:13:49 >
  • asau kullanıcısına yanıt

Asgari ücret seneye 28'i geçer hocam zaten, Yine %30 yapılsa 29.000 ediyor

yok valla sağol

devlet yılbaşı her şeye %50-500 zam yapacaksa ben de 1 ocaktan itibaren enag enflasyonuna göre paşa paşa zammımı yapıcam.

Yıllardır akpyi desteklerken ekonominin böyle olduğunu biliyordunuz. O yüzden cb kararnamesinde devlet kurumları ve akpli işverenler zam yapamaz diye yazması lazım.

• ry4n kullanıcısına yanıt

Daha 2 gün önce yıllık gelir vergisi %10dan %15e yükseldi, üzerine %1 stopaj eklendi, daha internet satışlarına ek stopaj gelecek vs ürünlerin aynı fiyatta kalması mümkün değil

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Yok bu yolunda gittikleri desen o desen değil.

Enflasyon yüzde 44

Yaptıkları zam yüzde 30

2026 beklenen enflasyon yüzde 15 derler

Zammı yüzde 15 yaparlar yine olmaz 29bin TL

Bu düşünce şekliyle varılan sonuç budur. Kendi maaşlarına bir gece yarısı kabul edenler kabul etmeyenler diyerek ellerini indirip kaldırarak zam yaparlar bu milletvekilleri. Her zaman diyorum milletvekillerinin maaşlarına canları istediği kadar ellerini indirip kaldırarak zam yapabilme özgürlükleri ellerinden alınmalıdır. Ancak o zaman anlarlar halkın halinden.

• İç savaş çıkartmadan bırakmaz.

2025 Asgari Ücret Tahminleri 19.12.2024 Son 3.Toplantı (Asgari Ücret'i Cumhurbaşkanı Açıklayacak)
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Üretimin artması lazım. Asgari ücretin düşük olduğu algısı üretimin artmasına vesile olacak mı, bizim millet beleşcileğe alışmış. Üretmeden kazanmanın yollarını arıyor. İşverenlere çamur atanlar acaba kaç kişi çalıştırıyor; 30 bin lira asgari ücret, işverene maliyeti 55 bin lira olacak. Bu durum olursa enflasyonu mu düşürecek. Burada önemli olan üretimin artması ve üretim maliyetlerinin artmaması lazım.

Üretim maliyetlerinin artışı TÜFE'ye göre fazla değil. Ama fyatlandırma dengesi sağlanamıyor. Hükümeti eleştirenler de sattığı her şeye zam yapıyor. Hiç kimse fiyatlama davranışlarında insaflı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 24 Aralık 2024; 21:35:43 >

Para basmayacak o zaman mb, Denk bütçe yapacak hükümet.

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi de olabilir ama öyle olacak olsaydı sessiz kalırdı. Şimdiden hayırlı olsun şeklinde paylaşım yaptı Reis.

2025 Asgari Ücret Tahminleri 19.12.2024 Son 3.Toplantı (Asgari Ücret'i Cumhurbaşkanı Açıklayacak)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatandaşlardan asgari ücret tepkileri:

"Kiram 22 bin ama 104 lira fazlam var, hamd olsun, şükretsinler reis!"

• 2025 Asgari Ücret Tahminleri 19.12.2024 Son 3.Toplantı (Asgari Ücret'i Cumhurbaşkanı Açıklayacak)
    Kupon yattı ona daha çok üzüldüm🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt

MB'nin ana görevi para politikasıdır, ama MB enflasyona odaklanmış.

Para politikası zamanında 'yaptım oldu' olduğu için şuanda yüksek enflasyonla işçimizi çalışanımızı enflasyona ezdirerek mücadele ediyoruz.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 K olur

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.