Merhaba geçmiş dönemlere bakarak bunu görmek mümkün. Yedek subay, astsubay ve er 25/01/2023 tarihinde açıklandı, Bedelli İse 18 Ocak 2023 Yani 1 Hafta Öncesinden, Yedek subay, astsubay ve er 01 ŞUBAT 2024 Tarihinde Açıklandı, Bedelli ise 25 Ocak 2024 Yani 1 Hafta Öncesinden Yedek subay, astsubay ve er 29 Ocak 2025 Tarihinde Açıklanacak, Bedelli ise 1 Hafta Öncesinden yani 22 Ocak 2025 Tarihinde :) Zaten e devlet girerseniz askerlik durum yerinde 22 ocak 2025'e kadar askerlikle ilişiği yoktur yazar. BEDELLİ Açıklanma Tarihi 22 Ocak 2025.. Sevk Tarihleri ise 06 ŞUBAT 2025 - 06 MART 2025 - 03 NİSAN 2025 - 08 MAYIS 2025 - 12 HAZİRAN 2025 - 10 TEMMUZ 2025 - 07 AĞUSTOS 2025 - 04 EYLÜL 2025 - 02 EKİM 2025 - 06 KASIM 2025 - 04 ARALIK 2025... Başka sorusu olan? |
2025 Bedelli Kura Tarihi ve Sevk / Celp Dönemleri
-
-
Kura bu zamana kadar olmamış çok zor ihtimal
-
Hocam yaptığınız açıklama ve bilgiler için teşekkür ederim.Benim şöyle bir sorum olacaktı.2024 Haziran ayında bedelli askerlik icin gerekli bütün işlemlerimi tamamladım.O dönemlerde sınıflandırma aylarımı aralık,kasım,ekim.... diye secmistim.Sonrasında planlarımda değişiklik oldu ve 2024 aralık ayında sınıflandırma aylarımı revize ederek mart,nisan,mayıs olarak seçtim.Mart ayında gitme olasılığım ile ilgi bir fikrin var mı ? Şimdiden teşekkür ederim :) 🙏
-
Biraz düşük gibi hocam bende nisan mayıs olarak seçtim ancak şubat ve mart ayına çok yığılma oluyor. Ancak örneğin hazirana attı, A kişisi mart ayına çıktı. A kişisi değiştirip başka aya geçtiğinde sende boşlukları sürekli takip ederek mart ayına çekebilirsin. İlk başta gözükmeyebilir ama sürekli girip bakarak değişiklik için mart boşaldığında değiştirebilirsin.
Benzer içerikler
- askerlik yoklama işlemleriniz devam etmektedir. askerlik yoklama başvurunuzu güncelleyebilirsiniz. işlemin hangi aşamada olduğunu asal yoklama başvurusu süreç takibi hizmetini kullanarak öğrenebilirsiniz.
- bedelli askerlik ücretini başkası yatırabilir mi
- askerlik 1 yıl erteleme aldım
- zorla askere alma var mı
- normal askerlik bedelliye çevrilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X