Şimdi Ara

2025 Elektrikli scooter önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biladerim için günlük işe gidip gelmelik elektrikli bir scooter arayışım bulunmaktadır.

Yol normal iniş çıkışlı ve git-gel 3-4 km ve birader 85 kg.

Aşağıdaki ürünlerden hangilerini alınabilir? Daha önceden kullanan var ise marka model önerebilir mi?

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen

HiFree G1 Elektrikli Scooter

Segway Ninebot Max G2 450W Elektrikli Scooter

Onvo Ov-013 X-Plus 2000W E-Scooter

Electroll Torque Çift Motor 1600 Watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sago0202 -- 17 Mart 2025; 20:51:35 >

• Mi Scooter 2 Pro kullanıyorum. 2 yıldır işe git gel 10 km yol yapıyorum. Teker patlama dışında herhangi bir problem yaşamadım. Onuda ön arka dolgu teker yaparak çözdüm. Tabi dolgu teker yapınca konfor baya bi düştü. Benim yolum dümdüz 5 km,trafiksiz bisiklet yolu. henüz fren balatasını bile değiştirmedim. İlk aldığım zaman 2 gün hatta 3 gün gittiğim zaman bile oluyordu. Şuanda 2 gün gitmez maalesef. Her akşam şarja takıyorum kapının önünde prizim var sıkıntı olmuyor. Şuada güncel 3.000 km devirdim, bir sıkıntı (çok şükür) yaşamadım.

Ben Xiaomiden uzun süredir memnun kaldığın için onu tavsiye edicem sana. Bende alırken çok araştırmıştırm. Onvo tavsiye edilmiyor ama uzak dur derim. Xiaomi 4 Pro yada Segway bence daha uzun vadeli seni üzmez.

Merak ettiğin şeyler varsa elimden geldiğince yardımcı olabilirim.

• phyask0 P kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim sanırım tercihim Segway'dan yana olacak gibi :)

www.vatanbilgisayar.com
    Segway Ninebot Max G2 Elektrikli Scooter fiyatı, teknik özellikleri, Segway Elektrikli Scooter modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/segway-ninebot-max-g2-elektrikli-scooter.html#yorumlar/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektrikli motor önerisi
    2 yıl önce açıldı
    elektrikli scooter önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.