Başka hatta taşımam sizce mantıklı mı? Kararsız kaldım.
Arkadaşlar merhaba, yaklaşıl 4 yıl civarından beri Vodafone saçma güzel S paketi kullanıyorum taahüt biteli 2 yıl kadar oldu ben hala aynı ücret üzerinden taahütsüz olarak kullanmaya devam ediyorum. Mevcutta 5GB internet + Ek olarak önceden alıp taahütü olmayan otomatik yenilenen sınırsız youtube üyeliği ile beraber toplamda 70 tl ödüyorum. şuanda tek başına sınırsız youtube paketi bile 60 tl. ben bu hattın üstüne +60 tl daha ekleyip sınırsız sosyal medya da alsam hemen hemen sınırsız internet gibi kullanabilicem, fakat çekim kalitesi beni artık iyice soğuttu Vodafone dan. TTnette 150TL ye sınırsız sosyal medya + 40 gb li festival 20 kampanyası var ona geçsemmi diye tereddütte kaldım.
Ben iptal etmediğim sürece benim hattıma tanımlı paketler bir şekilde fiyat artışı ya da iptali olabilirmi ? eğerki öyle birşey olacaksa zam gelmeden kendimi TürkTelekoma atmayı düşünüyorum.
Bisiklet seçimi sorunsalı
Merhaba arkadaşlar. eşimle beraber monoton şehir düzeninden sıkılıp kendimize bisiklet almaya karar verdik ama bir türlü seçim yapamıyorum. Az çok bisiklet bilgisi olan arkadaşlarımdan aldığım öneriler
çift amortisör olayına kesinlikle girmemem
vites dişli mekanizmasının shimano olması gerektiği
malzemesinin alüminyum olması gerektiği
bende bunların haricinde bir bilgi bulamadım. İthal markalar malumunuz üzre kur sebebi ile baya uçmuş gitmiş hele hele 2 bisiklet alacak olan ben hiç yanaşamam
salcano, corelli, kron bu 3 marka dan birini seçmeye karar verdim modeleri hoş duruyor en azından.
Kron Xc 75 modeli
Corelli Snor 3.2 yada 3.3 modeli
Salcano Lion
Bu modeller gözüme çarptı. çok güzel bisikletler var fakat bütçem malesef 5500 6000 civarında. Şehir bisikletlerinden çok dağ bisikletlerinin modelleri hoşuma gidiyor (ara ara ormanlık alanlarda tur gezilerine katılma planımız olduğu için sadece şehir bisikleti bakmıyorum)
Tavsiye, Öneri lerinizi bekliyorum İyi forumlar...
9836412 Nolu aboneliğime ait haksız faturalandırma var. Gelen zamlardan dolayı hattımı taahütlü yapmaya karar vermiştim. Taahütüm 01.10.2020 tarihinde başlayacaktı. Ama ben aboneliğimi 17.09.202 tarihinde iptal ettim. Siz benden 76 lira cayma bedeli alıyorsunuz.
Balkon için bitki çiti
|
Epson fotoğraf kalitesi
|
|
Mijia home 360 sorunum
Teşekkür ederim Millenicom
|
Sürekli kopma problemi!
|
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 207
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 8.734 (Bu ay: 281)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 71 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar