Şimdi Ara

Xbox tecrübelilerinden bir ufak yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yakın zamanda bir yurtdışı ziyaretim olacak. Dönüşte Xbox Series X almaya karar verdim fakat cevabını tam olarak bulamadığım, sadece kullanıcılar tarafından cevaplanabileceğini düşündüğüm bir kaç soru ile sizlere geldim :) akşamları 2 3 saat oynarım oda her akşam olmaz heralde. İlk konsolum olacak PS5 ve Series X arasında çok bakındım, oyun fiyatı daha makul olması, GamePass gibi bir nimet olması ve sanki bana hitap eden daha fazla oyuna erişebilme imkanından dolayı X i seçtim.

1. Oyun konusunca Exc. oyun delisi değilim. Hatta eski oyunları daha çok severim. Ama yaş itibariyle +30 olduğum için eskiden PC de çok oynadığımdan kontrolcüyle oyun oynayamıyorum, nişan almalı oyunlarda berbatım   onun için özellikle COD serisi olmak üzere bu tarz oyunlarda klavye mause desteği nasıldır gecikme falan oluyormu kullanan bilen gören varmıdır? (COD serisini eski oyunlarını oynarım çoğunlukla, Crysis gibi oyunlar)
    2. Fifa,araba yarışı gibi oyunlar oynamak için Xbox Wireless Controller Elite Series 2 kontrolcü almaya değer mi sizce.
    3. Flight Simulator için Joystick alabilirim gibi düşünüyorum peki küçük çocuğum için bu tarz eklenti aparat gibi birşeyler var mı? (Nintende Wii de vardı sanırım elde tutulan bi aparatla tenis oynanıyordu yada bateri çalınıyordu gibi bişeyler hatırlıyorum.)

Benim için en önemli olan kavye mause desteği. Çünkü oynayamıyorum başka türlü. PC diyecek olanlar için masa falan kurup yer tutmak istemiyorum haftada 2 3 gün 2 saat oyun oynamak için. Eski CS 1.5 cilerdenim bu arada CS kurma imkanı bir gün gelicekmi sizce Xbox a ?

Teşekürler.

• -Klavye&Mouse her oyunda desteklemez. Fortnite , Cod gibi oyunlarda destekliyor. Cod her seride destekliyor mu bilmiyorum. Desteklemeyen oyunlarda da Xim Apex adında bir aparatla klavye mouse takıyorlar(yasal değil)

-Tavsiyem controllera alışmanız, kimse doğuştan analog ile aim almayı öğrenmiyor. Herkes oynayarak öğreniyor. Ben de Ps4 ile konsol hayatına atılmıştım. Defalarca bıraktım analogu ama oynayarak en sonunda controller bağımlısı oldum. Şuan K&m ile oynamam.

-Elite Series modellerinin sana tek artısı arkasındaki back buttonları olur. Onun dışında tuş hassasiyeti vs farkını asla anlamazsın. Fps oynamıyorsan da tamamen gereksiz olur sana. Fifa ve Yarış oyunlarında işine pek yaramaz. Profesyonel oyunculardan bile Fifa için elite series kullananı hiç görmedim. Herkes default.

-Flight hakkındaki sorunu bilmiyorum, hiç yönelmedim oraya.

-CS gelmez ama Valorant gibi oyunlar mevcut konsolda.

-

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni bir oyun bulmama yardım et
    2 yıl önce açıldı
    PS3 İçin Ufak Bir Soru
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.