Şimdi Ara

Varmı böyle bir oyun?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
2.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk olarak selamlar arkadaşlar. çok merak ettiğim ve bikaç gündür interneti kariştırıp durduğum bir oyun var. aslında söz konusu oyun varmı yokmu emin bile değilim olduğunu umarak soruyorum.
    içerisinde tamamen normal hayat yaşadığımız, TEK KİSİLİK (bastıra bastıra söylüyorum ki bana second life yazmayın :D), arkadaş ve sevgili edinebileceğimiz (lütfen cinsel içerikli birşey yazmayın), tercihen japon yapımı (olay kurguları daha iyi oluyorda) bir oyun önerebilirmisiniz? (gerçek hayat kesmiyo beni :D)

bu arada lütfen sims gibi şeyler yazmayın simsde kurgu denen bişey yok ve bundan nefret ederim...

lütfen "Neden bu oyunu oynamak yerine dışarı çıkıp gerçek arkadaşlıklar edinmiyorsun." da demeyin, gerçek insanlara kıl oluyorum...

lütfen gerçek insanlara kıl oluyorum dediğim için trip de atmayın :D...

yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...

• Olacağını pek zannetmem olsa duyardık yinede rezerve edelim. =)
  • Sims
  • GTA V gibi bişeye benziyo ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayer Player TR

GTA V gibi bişeye benziyo ama

İçerisinde normal bir hayat yaşadığımız demiştim ama :D eğer hergün para veya eğlence için adam öldürüyorsan gta da kabul edile bilir :DDD
  • öyle bir oyun bildiğim kadarıyla yok ama dediğine en yakın oyun sims :/. kendi kurgu yaratabilirsin mesela aklında. ona göre hareket edersin
  • 2002 den beri sims oynuyorum artık gına geldi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    7 ay önce açıldı
    bu bir hata mı?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanalika onlıne evini düzEnliyorsun onlıne olarak kız arkadaşlar ediniyorsun görevler falan yapıyorsun Ö.ş.me de var :D s.. BİLE VAR
    100% OYNA TAVSİYE EDERİM KIZ ARKADAŞLA ONLINE OYUN OYNUYON HAVUZA FALAN GİDİYN ÇOK ŞEY VAR OYNA OYNA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merto55 -- 20 Ağustos 2015; 23:11:25 >
  • Singles diye bir oyun vardı onu deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merto55

Sanalika onlıne evini düzEnliyorsun onlıne olarak kız arkadaşlar ediniyorsun görevler falan yapıyorsun Ö.ş.me de var :D s.. BİLE VAR
    100% OYNA TAVSİYE EDERİM KIZ ARKADAŞLA ONLINE OYUN OYNUYON HAVUZA FALAN GİDİYN ÇOK ŞEY VAR OYNA OYNA

Konuyu açan arkadaş için fazla çocuksu değilmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sanalika onlıne evini düzEnliyorsun onlıne olarak kız arkadaşlar ediniyorsun görevler falan yapıyorsun Ö.ş.me de var :D s.. BİLE VAR

Aradığım şey pek bu oyun sayılmaz, birincisi oyun online, ikincisi amacım kız arkadaş edinmek gibi birşey değil, üçüncüsü oyunun temel bir kurgu örgüsü yok, dördüncüsü "Ö.ş.me" ne demek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

Singles diye bir oyun vardı onu deneyebilirsin.

bikaç resme videoya baktım sanki biraz fazla cinsel ağırlıklı gibi, ben daha hafif birşey arıyorum romantizm ve arkadaşlık gibi :)
  • xanrer kullanıcısına yanıt
    benziyo yine para kazanmanın başka yollarıda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroTrumpSimulator2

quote:

Konuyu açan arkadaş için fazla çocuksu değilmi

Alıntıları Göster
    Sanalika
    o oyunu bana bi arkadaş önermiişti biraz cocuksu ama eğlenceli ve not 17 yaşındayım herkez yaşını sölesin yaş ayrımı yok isteyen 9 yaşında olsun isteyen 25 farketmez biliyorum foruma 9 yaşında üye olan veledler var tabii sizi bilmiyorum gerçek yaşımı sölemiştim sizde söleyin ona göre cevaplıyalım konuyu açan arkadaş kaç yAŞINDAYSA ARTIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merto55 -- 21 Ağustos 2015; 10:50:52 >

• Merto55 kullanıcısına yanıt
    bende sizinle yakın yaşlardayım ancak önceden bir sanalika deneyimim olmuştu ve pekte haz aldım diyemem, insanlarla hareket etmediğin sürece sanalikanın pek anlamı kalmıyor ve bende gerçek insanlarlarla online ortamda birlikte haraket etmek istemiyorum. yani lütfen sanalika olayını kapatalım -online istemiyorum-

yinede fikirleriniz için teşekkür ederim...
  • Tekrar merhaba...
    Biliyorum çok bencilce bir istek olacak ama DH den sonuç alamadığım için size sormak istiyorum.
    Söz konusu oyun meselesini açabileceğim uluslar arası ünlü bir forum sitesi önerebilirmisiniz?
    şimdiden teşekkür ederim...
  • Meet & F*** tarzı hentai oyunlardan mı bahsediyorsun ?
  • japon dating oyunları deniyordu onlara sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraXan

Meet & F*** tarzı hentai oyunlardan mı bahsediyorsun ?

lütfen cinsel içerikli birşey yazmayın diyede özel olarak belirtmiştim :)
    daha masum amaçlar güden oyunlar arıyorum galge arasam dünya onlarla dolu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

japon dating oyunları deniyordu onlara sanırım

visual novel demek istiyorsunuz sanırım. ama visual novel ler genelde tek hikaye üzerindedir ve kendimizce kafamıza göre eylemler yapamayız ve tek mesele dating de değil ben normal hayat gibi birşey arıyorum...
    tabi japon okul hayatı tarzından bişey olsa dahada iyi olur...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.